• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitsen olmuyor, kalsan olmuyor..

Seni seven, el üstünde tutan, derdinle dertlenen, mutluluğunla kat kat mutlu olan bir aileye gelin gitmek varken, BÖYLESİNE çirkin insanları nereden buluyorsun canım ya?

Hiç mi kıymetin Yok senin? Değer mii?

O kızla evleniyor. Düğünün 2. Günü de bana mesaj atar :halay:
Evlenmeden gelip kapında yatsa bile kabul etme. İki gün ağlarsın geçer ama aksinde bir ömür bunları unutamayacaksın. Babasına şuna buna dik duramayan en ufak şeyde başkasına koşan adam birgün %1500000 aldatır. Bu da min. oranı.

Evlenmeden gelip kapında yatsa bile kabul etme. İki gün ağlarsın geçer ama aksinde bir ömür bunları unutamayacaksın. Babasına şuna buna dik duramayan en ufak şeyde başkasına koşan adam birgün %1500000 aldatır. Bu da min. oranı.

Çooook doğru dedin valla. Kesinlikle. Yine Allahın sevilen kuluymusum ki kendini şimdiden belli etti. En iyi şeyler hepimizi bulsun insallah

Hiç üzme kendini iyi tarafından bak. Ne güzel yeni heyecanlar yeni mutluluklar seni bekliyor. İnşallah daha iyisi, daha merhametlisi çıkar. Bunlara üzülüp değerli sandırma bi damlaya değmezler.

Bunları adam eden biziz zaten. Verdiğimiz değeri haketmeyen olunca bi anda kendini sasiriyorlar. Her hatayi yaparım gitmez diyorlar.ama gectiiiii

Seni seven, el üstünde tutan, derdinle dertlenen, mutluluğunla kat kat mutlu olan bir aileye gelin gitmek varken, BÖYLESİNE çirkin insanları nereden buluyorsun canım ya?

Hiç mi kıymetin Yok senin? Değer mii?

Taniyamiyorsun işte. 2 kötü olunca biliyorsun kimin ne olduğunu. Çok şükür yol yakınken anladim.sanırım ben biraz olanları yediremiyorum kendime. Hep sustum diye bi atak yapmak istiyorum

O bayan size kardeş mi? haram mı? Neden tiksindirici buldunuz diye sormuş. Cevabınız: Bide kardeş olsaydı. Böyle anlamsız bi cevap vermek yerine bana cevap yazmaya harcadığınız enerjiyi o kişiye mantıklı bi cevap vermeye harcasaydiniz su an konusmak zorunda kalmazdik.

Gençler benim takıldığım akrabası olması değil ki. Babasının öz yeğeni de değil. Mevzu beni sevdiğini söylerken kötü olduğumuz an babası ile barisip o kızla evlilige adım atmasi

sevseydin kaçardın. demek ki o kadar da sevmiyordun. o da seni sevmiyormuş yeğenle evlilik hazırlığına başladığına göre.

o yüzden seviyorum diye kendinizi kandırmayın, önünüze bakın. gerçi adam zaten evleniyor, hayat yolunda onun için.
sen de kendi hayatına bak.

Sevdim. Çok sevdim. Ama ailesi gelip isteseydi vermeye razı ailem vardı. Onlara ne diye eziyet cektireyim. Bir adama es olmaktan önce anne babaya evlat olmak gerek dedim. Hiç pişman değilim. Ona gelecek olursak. Zerre mutlu olmasını istemiyorum. Allah gönlüne göre versin der susarim

Bence hikaye kaçalım demesi mantıksız resmen bedavaya getirmeye çalışmış seni baktı kandiramiyor bedava olan başka birini almış yani o herifin mantigiyla cevap verdim

Hiç bu açıdan bakmamistim ama bence aile rızası ile evlenmek daha hesaplı :) sonuçta kacsak ev eşya herseyi bir başına yapacaktı

Ailesine ragmen ille de seni mi istiyor, o zaman alacakti cicegini cikolatasini gelecekti seni gerekirse tek basina isteyecekti. Kendi ailesi yaninda degil diye kacalim illa demis, niye kacayim arkadas benim ailem istemiyo degil ki bencilligine pes! Sonra da kizi kullanmis falan. Adam degil o. Bidaha kapinda kole olsa donup bakma.

İşte bu kullandığın cümleler en doğruları. Bunu bütün çevrem söyledi. Gerekirse yalnız gelip isteyecekti die

Gençler benim takıldığım akrabası olması değil ki. Babasının öz yeğeni de değil. Mevzu beni sevdiğini söylerken kötü olduğumuz an babası ile barisip o kızla evlilige adım atmasi
Pardon konu saptı biraz. Yani böyle biriyle bi hayat kurabileceginizi dusunuyo musunuz? Güven vermiyoki bi kere

Back
X