Gitsin kilocuklar

Bende saldim kızlar bir turlu motive olamiyorum reglim daha yeni başladı birkaç gündür az azdı bugün başladı dün annem afyondan lokum sucuk katmer getirmiş hepsinden yedim esimde geç gitti bugün sağlam kahvaltı yaptık

Sabah kepekli tostumu yaptım yanına yumurta domates salatalık yedim. Markete gittim 1 kg yeşil elma aldım. 12.30 dan itibaren her iki saatte bir yiycem :)

Gelsin menü :)

Kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek
Peynir
Az yumurta

Ara uyku :)
Eve geldik yattık beraber cadıyla başım ağrıyodu hala ağrıyo ya :)

Öğle yok

Ara
7 kiraz
2 kayısı
Yarım muz
Duble sade türk kahvesi

Akşam 18.30
3 köfte 5 fırında parmak patates
3 yk pilav
Yoğurt

Nasıl gidiyo elmalar
Sabah kepekli tost domates salatalık yumurta yedim. Öğlen ve ikindi 2 şerden 4 elma yedim iki bardak yeşil çay içtim. Akşama midem yanmaya başladı küçük bi tabak türlü yedim. Şimdi yine bi bardak yeşil çay içerim. Kalan elmalarla yarın yine devam edicem ama biraz yumuşatarak yapıcam yani öbür türlüsü midemi deler benim

Evet ekşitiyo mide dayanıklı olması lazım ben çalışırken bütün gün yiyodum ama şimdi mümkün değil kaldırmaz midem denemiyorum o yüzden

Sabah çok kaçırdım kahvaltıda öğlen köz patlıcan salatası yedim bi kaç tanede mercimek köftesi. Akşam yemek yemedim artık. İki dilim karpuz attım ağzıma sadece.

Günaydıınnnn

Kahvaltı
Öykünün yarım omleti
1 yumurtadan omlet
Yarım domates
Peynir

Kahvaltıda da ekmeği bırakıyorum artık bakalım niler olacak bu sabah -400 le 78.8 çıktım çok mutluyum :)

Bugün meyveyle besleniyorum
Misafirliğe gittim
Giderken yolda çeyrek muz
Misafirlikte yarımdan fazla şeftali 1 kayısı 4-5 kiraz

Eve giderken bimden hazır dürüm çiğköfte aldım yedikten sonra kalorisine bakmak aklıma geldi bi daha almıcam 500 kalori var yani

Şimdi bi nescafe içicem

Akşam yemeğini 5 gibi yicez düğün var oraya gitcez
5 yk taze fasulye

Ağrımda başladı regl olcam heralde bakalım

S Sevgidili5 canım dün mutfagını gördüm çok güzel olmuş pimapen bayıldım Güle Güle kullan
Sağol canımcim.kardeşlerim abla mutfağı yaptirdin bitti artık bize bi kahvaltı hazirlarsin dediler:)) bende tamam siz gelin kolay dedim. Kahvaltı yaptık iyi oldu.mutfak genisleyince misafir agirlamasida kolay oluyomus onu anladım bu aradada :))

Bide kızlar ben akşam yemeğini erkene aldığımda beri hızlandı bazen dortbucukta yediğim bile oluyo.leslie varya onla spor da çok zevkli geldi bsna youtube dan tv ye bagliyorum baya bi ter atıyorum deneyin.yarın kızımın mezuniyet yemeği var demiştim bi tunigim var dar grliyo eğer kilo verirsem onu giyerim diye dün giydim ve şok süper oldu acayip sevindim.çokta şık giyemiyorum diye üzülüyodum. Allahım bu gaz hiç gitmesin benden noluuur :)ve yiğit şu anda bunları yazarken tezgahtaki bütün deterjanı Boca etti yine cekmecenin içinde tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…