Oylemi bn gordum de eklemedim yabancı biri sandım ekleyeyim o zaman seni:)
Ya bende istek yolaldım ama yanlış kişiyr galiba
Nasıl gidiyo elmalarSabah kepekli tostumu yaptım yanına yumurta domates salatalık yedim. Markete gittim 1 kg yeşil elma aldım. 12.30 dan itibaren her iki saatte bir yiycem :)
Evet bendim csnim:)))ordanda eksik kalmiyim dedim :)))ama iyi oldu bayaa motive ediyoOylemi bn gordum de eklemedim yabancı biri sandım ekleyeyim o zaman seni:)
yolluyorum istek sanada canimYa bende istek yolaldım ama yanlış kişiyr galiba
Sabah kepekli tost domates salatalık yumurta yedim. Öğlen ve ikindi 2 şerden 4 elma yedim iki bardak yeşil çay içtim. Akşama midem yanmaya başladı küçük bi tabak türlü yedim. Şimdi yine bi bardak yeşil çay içerim. Kalan elmalarla yarın yine devam edicem ama biraz yumuşatarak yapıcam yani öbür türlüsü midemi deler benimNasıl gidiyo elmalar
Evet ekşitiyo mide dayanıklı olması lazım ben çalışırken bütün gün yiyodum ama şimdi mümkün değil kaldırmaz midem denemiyorum o yüzdenSabah kepekli tost domates salatalık yumurta yedim. Öğlen ve ikindi 2 şerden 4 elma yedim iki bardak yeşil çay içtim. Akşama midem yanmaya başladı küçük bi tabak türlü yedim. Şimdi yine bi bardak yeşil çay içerim. Kalan elmalarla yarın yine devam edicem ama biraz yumuşatarak yapıcam yani öbür türlüsü midemi deler benim
Valla iyi veriyosun ig işe yaradı heralde bende mi açsam napsam :)Sabah çok kaçırdım kahvaltıda öğlen köz patlıcan salatası yedim bi kaç tanede mercimek köftesi. Akşam yemek yemedim artık. İki dilim karpuz attım ağzıma sadece.
Aç bence sende. ordaki takipciler falanda hep diyet yapanlar olsun. onlardan da etkileniyo insan gaza geliyo:))Valla iyi veriyosun ig işe yaradı heralde bende mi açsam napsam :)
Sağol canımcim.kardeşlerim abla mutfağı yaptirdin bitti artık bize bi kahvaltı hazirlarsin dediler:)) bende tamam siz gelin kolay dedim. Kahvaltı yaptık iyi oldu.mutfak genisleyince misafir agirlamasida kolay oluyomus onu anladım bu aradada :))S Sevgidili5 canım dün mutfagını gördüm çok güzel olmuş pimapen bayıldım Güle Güle kullan
Gel benim instegrami canım:) baya bi gaza geldim bu ara bende.artık yediler bitti altılı rakamları görmeye başladım tartida.Kızlar sizlerde eksileri göreyimde bende gaza geleyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?