Tabi canım ya büyük olunca rahat olur zaten kendinizde 5 kisisniz rahat olur yemek yemek hem ferahta olmuştur cam oluncaSağol canımcim.kardeşlerim abla mutfağı yaptirdin bitti artık bize bi kahvaltı hazirlarsin dediler:)) bende tamam siz gelin kolay dedim. Kahvaltı yaptık iyi oldu.mutfak genisleyince misafir agirlamasida kolay oluyomus onu anladım bu aradada :))
Bende akşam baktım sana maşallah iyi gidiyorsun inşallah istediğin kiloya kavusursun bende baslayacagim artık çok saldim yineGel benim instegrami canım:) baya bi gaza geldim bu ara bende.artık yediler bitti altılı rakamları görmeye başladım tartida.
ayy ne güzel devam arkadaşım benim kızda bugün kapalı hiç açılmamış çubuk makarna paketini açmış nasıl açtı anlam veremedim hepsi dökülmüş marketten yeni almıştık masanın ustundeydiBide kızlar ben akşam yemeğini erkene aldığımda beri hızlandı bazen dortbucukta yediğim bile oluyo.leslie varya onla spor da çok zevkli geldi bsna youtube dan tv ye bagliyorum baya bi ter atıyorum deneyin.yarın kızımın mezuniyet yemeği var demiştim bi tunigim var dar grliyo eğer kilo verirsem onu giyerim diye dün giydim ve şok süper oldu acayip sevindim.çokta şık giyemiyorum diye üzülüyodum. Allahım bu gaz hiç gitmesin benden noluuur :)ve yiğit şu anda bunları yazarken tezgahtaki bütün deterjanı Boca etti yine cekmecenin içinde tabi
En kolay olanı bu sanırım..leslie yazınca ilk sırada bu çıkıyo direk ona tikliyorum rasgele başladım yani bu vidyoylada devam ediyorum artikS Sevgidili5 sen bu leslie nin hangisini yapıyosun bendekilerden farklı seninki
45 dk mı kolay olan değilde çok hızlı değilse rahat yapıyosundur bitane var 45 dk lık kan ter içinde kalıyorumEn kolay olanı bu sanırım..leslie yazınca ilk sırada bu çıkıyo direk ona tikliyorum rasgele başladım yani bu vidyoylada devam ediyorum artik
Aynen hızlı yapmiyo ilk yavaş başlayıp isindiriyo sonra yavaş yavaş hizlaniyo ama çok hizlanmiyo o yüzden kolay geliyo:))o çok hızlı yaptiklarini yaparsam çabuk bikarim ben kesin :))o yüzden onlara hiç bulasmayim şimdilik45 dk mı kolay olan değilde çok hızlı değilse rahat yapıyosundur bitane var 45 dk lık kan ter içinde kalıyorum
tarti derkeeeen
Eh en azından yukarı çıkan bişey yok sende memnunsan halinden L Leydiminik in yanına hadi git burdan artık zayıflarla işimiz yok :)İki gun once 64.400
Bugun 65
Genelde 65 ckiyorm 65 i sabitledim
Hc dikkat etmedm buhafta hatta gece 1 de cigkofte yedm
o topak yetmedi dimi burda da uğraş sen benleEh en zından yukarı çıkan bişey yok sende memnunsan halinden L Leydiminik in yanına hadi git burdan artık zayıflarla işimiz yok :)
Sus seni çırpı almadın di mi kilo dön aramıza :)o topak yetmedi dimi burda da uğraş sen benle
aslında bi kilo aldım hemde sünnet arefesindeSus seni çırpı almadın di mi kilo dön aramıza :)
hayirrr tatile kdar bir iki kilo dha vercem ama ski diyet yapmicamEh en azından yukarı çıkan bişey yok sende memnunsan halinden L Leydiminik in yanına hadi git burdan artık zayıflarla işimiz yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?