Gitsin kilocuklar

Tabi canım ya büyük olunca rahat olur zaten kendinizde 5 kisisniz rahat olur yemek yemek hem ferahta olmuştur cam olunca
Gel benim instegrami canım:) baya bi gaza geldim bu ara bende.artık yediler bitti altılı rakamları görmeye başladım tartida.
Bende akşam baktım sana maşallah iyi gidiyorsun inşallah istediğin kiloya kavusursun bende baslayacagim artık çok saldim yine
ayy ne güzel devam arkadaşım benim kızda bugün kapalı hiç açılmamış çubuk makarna paketini açmış nasıl açtı anlam veremedim hepsi dökülmüş marketten yeni almıştık masanın ustundeydi

kızlarrr bende katılmak istiyorum aranıza düğünüm var ve 5 kilo vermem gerekiyor 63 kg ile başladım aslında ama çok bozdum çok kaçamak yaptım sıkı bir diyet hiç uygulamadığım halde yinede iki ayda zorlada olsa 2,5 kilo vermeyi başardım. sabah tartıldım ve 60.4 çıktı, hedef 55

sizler haftalık tartılıyorsunuz sanırım ben sürekli tartılıyorum gece yatarken sabah uyanınca, o yüzden birilerinin beni kontrol etmesi lazım

Günaydınn

Yarım dilim yağlı ballı ekmek :) cadı sürdürdü yemedi :)
1 dilim salçalı ekmek peynir
Yeşilçay

Kızlaarrrr menü hadi toplaşıınn

Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
Yarım domates
Peynir 4 zeytin

Ara yeşilçay 5 çilek 1 ceviz

Öğlen
3 yk kıymalı bezelye
Yoğurt

Ara 10 kiraz nescafe

Akşam
5 yk kıymalı bezelye
Cacık
4 yk pilav

En kolay olanı bu sanırım..leslie yazınca ilk sırada bu çıkıyo direk ona tikliyorum rasgele başladım yani bu vidyoylada devam ediyorum artik
45 dk mı kolay olan değilde çok hızlı değilse rahat yapıyosundur bitane var 45 dk lık kan ter içinde kalıyorum

45 dk mı kolay olan değilde çok hızlı değilse rahat yapıyosundur bitane var 45 dk lık kan ter içinde kalıyorum
Aynen hızlı yapmiyo ilk yavaş başlayıp isindiriyo sonra yavaş yavaş hizlaniyo ama çok hizlanmiyo o yüzden kolay geliyo:))o çok hızlı yaptiklarini yaparsam çabuk bikarim ben kesin :))o yüzden onlara hiç bulasmayim şimdilik

Geçen hafta 79.2 miş
Bugün 78.4
Giden 800 gr

1 haziran 76 hedefim vardı olmadı tabiki çünkü spor yapmadım
Regl oluyorum bakalım inş hızlı bi gidiş olur

İki gun once 64.400
Bugun 65
Genelde 65 ckiyorm 65 i sabitledim
Hc dikkat etmedm buhafta hatta gece 1 de cigkofte yedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…