- Konu Sahibi bahar_kadxixr
-
Canım benim, çok üzüldüm. Başın sağolsun, allah sabır versin. Yalnız anlamadım hamilemiydin, doğmuşlarmıydı. Yazından net anlaşılmıyor. Bir on dokuz haftalık yazmışsın bir normal doğdular. Canım kusura bakma anlamadım ben.geçen hafta bügün . 19 haftalık ikiz hamileydim. Gitti bebeklerim. Normal doğumla doğdular yaşıyorlardı. Ama artık yoklar. Ve ben etrafımdakilere iyiyim demekten bıktım . HAYIR iyi değilim. Herşeyim onlardı. Sabah uyanınca. Akşam yatana kadar. Daha geçen pazar bu saatlerde hareketlerini hissediyordum.
19 haftalık erken doğum olmuş, ve başta yaşamışlar, ancak sonra kaybetmiş melekleriniCanım benim, çok üzüldüm. Başın sağolsun, allah sabır versin. Yalnız anlamadım hamilemiydin, doğmuşlarmıydı. Yazından net anlaşılmıyor. Bir on dokuz haftalık yazmışsın bir normal doğdular. Canım kusura bakma anlamadım ben.
Teşekkür ederim inşallah. Akdeniz anemisi hastasıydı yaşamadıSizinde başınız sağolsun. Niye kaybetmistiniz. Şimdiki hamileliginizde sağlıkla alırsınız allah in izni ile inşallah
Rabbim sabır versingeçen hafta bügün . 19 haftalık ikiz hamileydim. Gitti bebeklerim. Normal doğumla doğdular yaşıyorlardı. Ama artık yoklar. Ve ben etrafımdakilere iyiyim demekten bıktım . HAYIR iyi değilim. Herşeyim onlardı. Sabah uyanınca. Akşam yatana kadar. Daha geçen pazar bu saatlerde hareketlerini hissediyordum.
. 2 tane kuzu kaybetmişsiniz. Evlat kabetmissiniz. Hamilelik sırasında gerçekleştiği için insanlar bunun ne acı bir kayıp olduğunu anlayamazlar. Tabiki kötü olacaksınız. Yas yaşayacaksınız. Başınız sağ olsun. Dayanması hiç kolay değil. Allah sabırlar versin.Miyomum vardı. Rahime bası yapmış. Bebekleri asagi itince erken doğdular. Çok erken. Yaşıyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?