Gitti bebeklerim

Canım benim, çok üzüldüm. Başın sağolsun, allah sabır versin. Yalnız anlamadım hamilemiydin, doğmuşlarmıydı. Yazından net anlaşılmıyor. Bir on dokuz haftalık yazmışsın bir normal doğdular. Canım kusura bakma anlamadım ben.

Başınız Sağolsun .

Ne denir bilemedim .

Zor ama gececek zaman alacak belki ama geçer .

Allah SABIRLAR versin .

...... "ölüm Allah'ın emri şu ayrılık olmasa " dizeleri kulağıma fısıldandı birden.Saril eşine , oğluna..acini en iyi anlayacak onlar......senin yarani en çok saracak onlar.Sen ve evlatların için dua edicem

19 haftalık erken doğum olmuş, ve başta yaşamışlar, ancak sonra kaybetmiş meleklerini

Rabbim sabır versin

Üzülmek çok normal birşey iyiyim demek zorunda değilsiniz acınızı yaşayın ki atlatın. Bir evladıniz varmış ona sarılın. Inşallah Allah tekrar nasip eder Tüp bebekmis dondurulmuşlarınız varsa

Canım çok çok üzüldüm, toparlanın biraz hmn tekrar denersiniz. Bnm öyle çokki gebelik kaybım anlıyorum neler yaşadığını. Zaten iyi olamazsın, iyiuim de deme kimseye. Konuyu açmasınlar habire. Bn en çok ona kıl olurdum, kendileri için hmn unutacakları bi konu habire sorarlar insanı acıtırlar. Onca düşükten sonra Benim 2016 da üçüzlerim doğdu. Toparlanın tekrar deneyin

Miyomum vardı. Rahime bası yapmış. Bebekleri asagi itince erken doğdular. Çok erken. Yaşıyorlardı
. 2 tane kuzu kaybetmişsiniz. Evlat kabetmissiniz. Hamilelik sırasında gerçekleştiği için insanlar bunun ne acı bir kayıp olduğunu anlayamazlar. Tabiki kötü olacaksınız. Yas yaşayacaksınız. Başınız sağ olsun. Dayanması hiç kolay değil. Allah sabırlar versin.

Başınız sağolsun.
Neden iyiyim diyorsunuz? Bu durumda kötü olunur, kötüyüm, üstüme gelmeyin diyin...
Kiminle olmak istiyorsanız omunla olun, yalnız kalmak istiyorsanız yalnız kalın.
Oğlunuza sarılın.
Eşinize sarılın.

Bu ne derece moral olur bilmıyorum Allahtan ilk çocuklarınız değil. İlk olsaydı boşluk daha büyük olurdu
Sabırlar diliyorum. Oğlunuza sarılıp koklayın bol bol

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de geçen hafta bebeklerimi kaybettim. Bir haftadır her gece rüyalarımdalar. Ağlamaktan gözümde yaş bitti artık. Herkesle aynı şeyleri konuşmak da yorucu ki benim başımda kapı gibi koruyucum-eşim- var ve beni bunlardan uzak tutmak için dehşet bir güç sarfetti. Ben hemen profesyonel destek almaya da başladım. Belki size de iyi gelebilir.

Sizi çok iyi anlıyorum miyom yüzünden ben de bebeğimi kaybettim 18+5 günlüktü oğlum erken doğdu ilk hamileligimdi çok zor çok allah sabır versin şimdi kızım var ama ameliyat oldum ondan önce aldırdım milyonları şükür allah evlat verdi bana da allah oteki dünyada kavuşturacak meleklerimizle bizi insallah

Allah sabırlar versin.
Cennet kuşları,size şefaat edecekler inşallah.
"İyiyim" demek adetten,çoğu zaman iyi olmadığımız halde diyoruz işte.
Sizi de anlıyorlardır,iyi değilsiniz,normaldir elbette.Yaşayın üzüntünüzü,sabırı da elden bırakmayın e mi.
Allah büyük evladınıza uzun ömürler versin ve size yeniden evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…