- 5 Aralık 2017
- 324
- 184
- 103
- 36
- Konu Sahibi bahar_kadxixr
-
geçen hafta bügün . 19 haftalık ikiz hamileydim. Gitti bebeklerim. Normal doğumla doğdular yaşıyorlardı. Ama artık yoklar. Ve ben etrafımdakilere iyiyim demekten bıktım . HAYIR iyi değilim. Herşeyim onlardı. Sabah uyanınca. Akşam yatana kadar. Daha geçen pazar bu saatlerde hareketlerini hissediyordum. [/QUO
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar kardeşim öncelikle Allah sabır versin ben de kizimi kaybettim hiçbir sorunumuz yokken herşey oldu bitti bı anda ve ne eğim vefat etti çok üzüldüm hala öyle mezarına gidiyorum her hafta sonu dün yine gittim otlar bitmiş kızımın mezarında diye ağladım çok zor açın geçmeyecek azalmayacak ama alisacaksin acinla başa çıkmaya yaşıyor olsaydı 9 aylık olacaktı bayramda yaşına girecekti belki bayramlık alacaktım ama olmadı ne yapalım ilk bebeğimdi şimdi gene istiyoruz ama ben çok korkuyorum
Bebeğin patolojisi çıkmadı daha ama doktor genetik bi anamolli olduğunu söyledi. Bana en az 3 ay korun dedi. Gebeliğim 10. haftayı geçtiği için önce suni sancıyla düşün yaptırdılar sonra kürtaj oldum parça kaldı çünkü. Öyle olunca da rahim biraz toparlansın dedi dr. Sen neler yaptın??Canım test yaptırdın mı?
Dr kaç ay korunma süresi verdi sana
Bebeğin patolojisi çıkmadı daha ama doktor genetik bi anamolli olduğunu söyledi. Bana en az 3 ay korun dedi. Gebeliğim 10. haftayı geçtiği için önce suni sancıyla düşün yaptırdılar sonra kürtaj oldum parça kaldı çünkü. Öyle olunca da rahim biraz toparlansın dedi dr. Sen neler yaptın??
Anladım.Allah yardımcımız olsu canımBnm patoloji sonucumda bişey çıkmadı. Pıhtılaşma testi yaptırcam birde.
Düşükten 4 ay sonra ameliyat oldum doktorum öyle dedi iyileşme sürecim çok uzun sürmedi açık ameliyat olduğu halde 1 hafta sonra evden çıkıp gezebildim korunma sürem 6 aydı ameliyat sonrası ben 9.ayimda hamile kaldım yani korunma sürem bittikten 3 ay sonra kaldım bir sorun yaşamadım gebeliğimde başka sorunuz varsa cevaplarım bende cok umut aradım zamanında buralarda şimdiden geçmiş olsun sizeSize birşeyler sormak istiyorum. Benim biri 14 cm. Digeri 8 cm. Di. 3 ay sonra dr. Gel dedi .
nezaman ameliyat oldunuz ?
Iyileşme süreci nekadar sürdü ?
Ameliyattan nekadar sonra hamile kaldınız? Kusuruma bakmayın çok oldu ama.
Sizinki küçük bisey olmaz korkmayinÇok üzüldüm, Allah sabrını versin. 23 mm miyomum var benim de, hamile de kalamıyorum 4 aydır uğraştığım halde, miyomum erken doğuma yol açtığını öğrenmek ayrıca üzdü beni.
geçen hafta bügün . 19 haftalık ikiz hamileydim. Gitti bebeklerim. Normal doğumla doğdular yaşıyorlardı. Ama artık yoklar. Ve ben etrafımdakilere iyiyim demekten bıktım . HAYIR iyi değilim. Herşeyim onlardı. Sabah uyanınca. Akşam yatana kadar. Daha geçen pazar bu saatlerde hareketlerini hissediyordum. [/QUBasinBasinBsago
Basın sağolsun zor durum bilirimgeçen hafta bügün . 19 haftalık ikiz hamileydim. Gitti bebeklerim. Normal doğumla doğdular yaşıyorlardı. Ama artık yoklar. Ve ben etrafımdakilere iyiyim demekten bıktım . HAYIR iyi değilim. Herşeyim onlardı. Sabah uyanınca. Akşam yatana kadar. Daha geçen pazar bu saatlerde hareketlerini hissediyordum.
asinBs
Yazmanızı bekliyordum çok teşekkür ederim. Ben iyiyim diyorum ama hala iyi değilim. 5 yıldır uğraşıyirduk. Her ay test aliyordum. Tam oldu hemde ikitane derken gittiler.Düşükten 4 ay sonra ameliyat oldum doktorum öyle dedi iyileşme sürecim çok uzun sürmedi açık ameliyat olduğu halde 1 hafta sonra evden çıkıp gezebildim korunma sürem 6 aydı ameliyat sonrası ben 9.ayimda hamile kaldım yani korunma sürem bittikten 3 ay sonra kaldım bir sorun yaşamadım gebeliğimde başka sorunuz varsa cevaplarım bende cok umut aradım zamanında buralarda şimdiden geçmiş olsun size
İnşallah Rabbim e sığındık bıraktık bakalım ne. Zaman tekrar kısmet olursa tekrar bilmiyorum evlat acısı da herşey den zormuş meğerÜzülme arkadaşım rabbim sana da hayırlı evlat versin inşallah kötü günler gececek inan hamile kalmak iyi gekecek olumlu düşünmeye çalışERVAF
Allah sabır versingeçen hafta bügün . 19 haftalık ikiz hamileydim. Gitti bebeklerim. Normal doğumla doğdular yaşıyorlardı. Ama artık yoklar. Ve ben etrafımdakilere iyiyim demekten bıktım . HAYIR iyi değilim. Herşeyim onlardı. Sabah uyanınca. Akşam yatana kadar. Daha geçen pazar bu saatlerde hareketlerini hissediyordum.
Üzülmemek unutmak elde deil ama duadan başka çaremiz yok ıns yine nasip olur onlar melek olarak doğmuşlar öyle dusunelim elimizden keşke birşey gelseYazmanızı bekliyordum çok teşekkür ederim. Ben iyiyim diyorum ama hala iyi değilim. 5 yıldır uğraşıyirduk. Her ay test aliyordum. Tam oldu hemde ikitane derken gittiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?