Gitti bebeklerim

Canım test yaptırdın mı?
Dr kaç ay korunma süresi verdi sana
Bebeğin patolojisi çıkmadı daha ama doktor genetik bi anamolli olduğunu söyledi. Bana en az 3 ay korun dedi. Gebeliğim 10. haftayı geçtiği için önce suni sancıyla düşün yaptırdılar sonra kürtaj oldum parça kaldı çünkü. Öyle olunca da rahim biraz toparlansın dedi dr. Sen neler yaptın??

Bnm patoloji sonucumda bişey çıkmadı. Pıhtılaşma testi yaptırcam birde.

Düşükten 4 ay sonra ameliyat oldum doktorum öyle dedi iyileşme sürecim çok uzun sürmedi açık ameliyat olduğu halde 1 hafta sonra evden çıkıp gezebildim korunma sürem 6 aydı ameliyat sonrası ben 9.ayimda hamile kaldım yani korunma sürem bittikten 3 ay sonra kaldım bir sorun yaşamadım gebeliğimde başka sorunuz varsa cevaplarım bende cok umut aradım zamanında buralarda şimdiden geçmiş olsun size

Üzülme arkadaşım rabbim sana da hayırlı evlat versin inşallah kötü günler gececek inan hamile kalmak iyi gekecek olumlu düşünmeye çalış ERVAF

Ben de 30 haftalıkken doğum yaptım benim kuzum da tutunamadı . O kadar zor ki iyileşmek. Hep her gün aklımda ve sürekli evin içinde dans eden şarkılar söyleyen oynayan kızımı hayal ediyorum. Onun yeri bambaşka bir yerde benim için. Çevrenizden hickimse ama hickimse sizin acınızı sizinle paylaşmaz. Bana söyledikleri tek kelime sen sağsin sagliklisin tekrar hamile kalırsın demek ki hayırsizmis.

Kimse anlamadı beni o süreçte. Bebeğim vefat ettiği zamanları da çok yalniz geçirdim ben. Agir depresyona girdim. Siz yalniz kalmayın lütfen ama kimseden de medet ummayın. Kimse a hickimse içinizdeki ateşi söndüremez. Sadece güçlü olun dua edin. ALLAHim sabir versin.

Yazmanızı bekliyordum çok teşekkür ederim. Ben iyiyim diyorum ama hala iyi değilim. 5 yıldır uğraşıyirduk. Her ay test aliyordum. Tam oldu hemde ikitane derken gittiler.

Üzülme arkadaşım rabbim sana da hayırlı evlat versin inşallah kötü günler gececek inan hamile kalmak iyi gekecek olumlu düşünmeye çalış ERVAF
İnşallah Rabbim e sığındık bıraktık bakalım ne. Zaman tekrar kısmet olursa tekrar bilmiyorum evlat acısı da herşey den zormuş meğer

Allah sabır versin çok zor bir şey.ben kimyasal gebeliğimde bile mahvolmustum.seni düşünemiyorum.tup bebek olması daha acı bende tüp bebekten elim boş döndüm kaç defa ama nasip olmayınca olmuyor işte.insallah Allah en kisa sürede yeniden nasip eder.

Allah sabır versin Açıkçası iyi olmanız gerekmiyor şuanda. Yani normal insanlar her zaman iyi olmazlar tabi ki böyle bir durumda üzülecek ağlayacaksınız bunlar insani duygular ve tepkiler. Ölüm konusunda insanlar olarak elimizden bir şey gelmiyor maalesef, her işte bir hayır vardır demek dua etmek gerek sanırım

Yazmanızı bekliyordum çok teşekkür ederim. Ben iyiyim diyorum ama hala iyi değilim. 5 yıldır uğraşıyirduk. Her ay test aliyordum. Tam oldu hemde ikitane derken gittiler.
Üzülmemek unutmak elde deil ama duadan başka çaremiz yok ıns yine nasip olur onlar melek olarak doğmuşlar öyle dusunelim elimizden keşke birşey gelse

Ben de ikinci bebeğimi oğlumu 27 haftalik dogurdum 1 ay yaşadı tam 3 yıl önce bu zamanlar yasiyordu kuvezdeydi ve iyi gidiyor du gelişimi ve bir gece birden fenalaştı ve kaybettim oglumu. Acaba ben mi sebep oldum az mı dua ettim yalnız mı birsktim diye hep suçların kendimi hala da suçlarim. Seni aynı acıyı yasayanlya anlar. Tek tesellim umudum ogluma cennet tek kavuşan ilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…