Gitti cezaevine ve dayanamıyorum ...

Hayır bu kadar bundan ötesi yok . Ölseydi 15 sene yerdi . Ölse sizce toplam 14 ayda kurtulur mu hiç ?
Ben biliyorum hep soruyorum ona anlatıyo ben ha tmam deyip o an anlıyorum ama sonra hep unutuyorum çok karışık geliyo ve hep unutuyorum .

bence bu adamın yasadıklarını dııl adamı hepten unut

kımseyı yalancılıkla suclamayı sevmem ama oncekı konularında sevgılının sadece dovdugunu yazmıstın sımdı de bıcakladıgını yazıyosun benmı yanlıs hatırlıyorum acaba?:26:

ne yalan ne doğru belli değil ki. o zaman da belki ben yalan söylüyorum gibi garip cümleler kurmuştu arkadaş. dünyanın en mükemmel aşkını yaşıyordu ama zayıflamazsan seni terk edeceğim diyen bir sevgili vardı ortada. anneyle, ablayla problemler bir sürü karışık durum... nedense bu kişinin yazdığı konularda ortaya sonradan çıkan bir yalan var hep.

Hiç yalan yoktu durduk yere böyle konuşmaya gerek yok . Sadece doğruyu söylemediğim tek konu bıçaklama olayını dövdü olarak anlatmamdı bu kadar . Zayıflama konusu da amma uzadı .. İnanın ne yorum yapacak durumdayım ne de başka birşey . Çok kötüyüm çok üzgünüm içim çok sıkılıyor . Yani yorum yok .

Öyle düşünseydim yani bu dediğiniizi nasıl unuturum unutabilirim diye konu açardım . Ben böyle bir şeyi düşünmüyorum düşünmeyeceğim bu fikri dünyadaki hiç kimse bana kabul ettiremez zaten ..

ya ayaz neden bu kadar körsun?yanı burdakı herkes bılgısız bı sen mı bılıyosun herseyı?hadı dıyelım bekledın bu adamı hapısten cıktı geldı aılen bu hapse gırme durumunu ogrenınce ıstıyceklerını mı zannedıyosun?hadı aılen onay verdı dıyelımkı evlendınız neyle gecınıceksınız?sen zaten acıktan bı bolum okuyomusun okumuyomusun o bıle bellı dııl erkek arkadasınında sabıkasından dolayı ıs bulabılecegını mı zannedıyosun?(kımseyı kınamıyorum yanlış anlaşılmasın ama turkıye koşullarını hepımız az cok bılıyoruz)hadı gecındınız dıyelım adam dayaktan hapse gırmıs yarın bırgun evlenınce senıde bıcaklamayacagı yada dovmeyecegı ne malum?artık bıraz gozunu ac lutfe olaylara bırazda boyle bak....

Açıktan okuyorum çalışmayada başlayacağım bir haftaya kadar . Ayrıca sevgilimin işi var patronuylada knştu patronu biliyo herşeyi olayları kardeşi geçti yerine onun yerine kardeşi çalışıyo onun işinde gelince yine kendisi devam edecek . maaşını yazmayım şimdi gayet düzgün ben de çalışacağım . + dükkanda açmayı düşünüyo ilerde . Yani geçim ucu ucuna olacak . Ama geçinecek kadar para olacak ucu ucuna yetecek . Ayrıca olabiilir dövebilirde yani başka erkeklerle kavga edebilir insanlık hali hiç erkekler kavga etmiyolar mı kimse kimseyi dövmüyor mu ? Benim babam da çok insan dövermiş eskiden . Ve de çok sinirlidir yani . Ama anneme bir kez bile el kaldırmadı . Ailem de bilmeyecek hiç bi zaman . Ki annem kendisi tekrar tanışmak istedi ablanla da görüşsün dedi ablamla görüştüler ablam olgun iyi birine benziyo dedi olumsuz yorum yapmadı . Bir tek sana göre olgun diyerek olumsuz bi yorum yaptı o da ben olgunlaşacağım tabiki zaman geçtkçe .

Son düzenleyen: Moderatör:

gercekten sonun ne olacak cooookk merak edıyorum hayata pembe gozluklerle bakıyosun ama yakında anlarsın hayatın ne kadar zor oldugunu merak etme hic sanmıyorum ama inş sonun guzel olur

Öyle düşünseydim yani bu dediğiniizi nasıl unuturum unutabilirim diye konu açardım . Ben böyle bir şeyi düşünmüyorum düşünmeyeceğim bu fikri dünyadaki hiç kimse bana kabul ettiremez zaten ..

Ailen sevgilinin hapse gireceğini veya birini bıçakladığını bile bilmiyorken bu ilişkiyi onaylamıyordu..

Duyduklarında neler olur sence?

Onlar kabul etmez, sen kaçarsın, pişman olup dönmeye kalktığında arkanda duracak bir ailende olmaz..

Biraz açsan şu gözlerini,, kendini kurtarsan...

gercekten sonun ne olacak cooookk merak edıyorum hayata pembe gozluklerle bakıyosun ama yakında anlarsın hayatın ne kadar zor oldugunu merak etme hic sanmıyorum ama inş sonun guzel olur

Siz soru sordunuz ben de bildiğim ve planladığm şeyleri yazdım cevap olarak . Gayet normal şeyler işine devam etmesi ve dükkan açacak olması hayata toz pembe bakmak mı anlamıyorum .. Hayatın zor olduğunu belki iş hayatı konusunda henüz öğrenmedim ama inanın içim çok yanıyo şuan da ..

ben sana soylıyım aılen bu olanları ogrendıgınde hayır bız bu evlılıge onay vermıyoruz dıyıp sen bu adama kacıp bu adam senı dovdugunde yada gecım sıkıntısı cekmeye basladıgında için daha da cok yanıcak ben sana soylıyım

Allah sabır versin sayılı gün çabuk geçer canım. şimdi geçmez gibi geliyor ama geçecek inan. ve bence bu adamla arkadaşların dediği gibi ilişkini mutlaka gözden geçir

Şöyle söyleyeyim ben açıktan okuyorum şuan bu değişmeyecek yani ben okuyup inşallah mezun olacağım ya o zaman geçim sıkıntısı çekmemek için illa zengin koca bulmam gerekiyo . O zaman ne olcak peki ? Sırf zengin ve çok iyi bi maaşı ve mesleği var diye hiç sevmediğim biriylemi evleneyim ? Ailem hiç öğrenmeyecek .

allah allah sor bakalım burdakı herkes zengın kocaylamı zengın olmus?aılenle konusup bır sene daha unıversıteye hazırlanıp guzel bı bolum okuyup sonrada alanın neyı gerektırıyosa o alanda ıs bulmak ıcın cabalayarakta gayet guzel gecınebılırsın yoksa bak burda bı suru kpss ye hazırlanan her gun iş ilanlarına bakan kendını daha da cok gelıstırmek ıcn bır suru kurslara gıden ınsan var sence onlar zengın koca bulabılmek ıcınmı butun bunlara katlanıyolar?:26:

İşte sorun ben de hiç içimdden gelmiyo 1 sene daha hazırlanıp üstüne 5 sene daha okumak ..

sen bı işe başlada ayaz 800 lıraya gunde 12 saat çalışta o zaman gorelım okumak ıstıyomusun ıstemıyomusun

Annem de öyle diyo . Part time çalışacağım ama . Zaten bölümümden mezun oluncada özelde iş bulurum internette iş ilanı dolu bölümümle ilgili .

valla sadece ergenlik sendromunu o yaşamadı
ama sinirlenince böyle şeylere sarılmak doğru değil, alışkanlık haline gelir
ve hayatı oralarda geçer.
ayrıca, adatılmışsın, adam senınle sürekli dalga geçmiş... eski konularından biliyorum
annenin yerinde olsam seni ondan uzak tutmak için elimden geleni yapardım.

allah kurtasın.

Son düzenleme:

ilkten tutuklanmıştır sonrada tututkuz yargılanma yapılmasına karar verilmiştir ve yargılama sonucu hapis cezasına çarptırılmıştır.bu tutukuz yargılanma sürecinde erkek arkadaşı kayıplara karışmıştır, yani cezadan kaçmaya çalışmıştır belki
şimdi teslim oluncada cezasını çekicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…