Gitti cezaevine ve dayanamıyorum ...

ben mi yanlış anladım? ailem öğrenmeyecek demişsiniz. evet şimdi cezasını çekerken öğrenmeyecek ancak yarın öbür gün evlenmek istediğiniz de illa kii haberleri olacak. ömür boyu saklayamazsınız. yanlış anladıysam bu yorumu hiçç kaale almayın.

ayaz,
sevgilinle oldukça yoğun paylaşımın var ve birbirinize çok düşkünsünüz anlattıklarına bakılırsa.
Ama sen sevgilinin tekrar cezaevine neden girdiğinden bile emin değilsin.
Unutuyorum,anlamıyorum ne demek.
Bıçakla adam yaralama ciddi bir suçtur.
Tekrar benzer bir suça karışarak hüküm giymiş olması muhtemel gibi duruyor.
Bu şekilde yazılan uyarılara da sinirlenme.Biraz daha mantık çerçevesinde ve gerçekci
gözlerle bak içinde bulunduğun duruma.

bilmediğiniz konularda insanları kötü zan altında bırakmayın. dava görülmüştür, dava süresince yatmıştır, karar açıklanmıştır. karar temyize gittiği sürece dışarda kalmıştır, temyiz sonucunda yargıtay cezayı onayınca tebliğ gelmiştir cezaevine alınmıştır.

yalan filan yok ortada

allah kurtarsın...
sayılı gün çabuk geçer..
çok uzun değilmiş cezası en azından...

Sabah arayabildi sadece 10 dakika sonra kapandı telefon .. Aama gece çok kötü oldum .. Nefes alamıyorum iç sıkıntısından ..
Delirmek üzereyim .. Tşörtünü koklayarak uyudum gece .. Çok kez uyandım iç sıkıntısıyla uykumun arasında ağladım .. Sabah 7 de 8 de 9 da sürekli uyandım .. İçim çok acıyo çok ffelaket bi acı çok büyük çok aşırı . KATLANAMIYORUM .. DAYANAMIYORUM ..

sevgiliniz yeni bir suçtan giriyor olmasın emin misiniz? cezası ertelenmiş ve yeniden ufak bir suç işlemişse bu ceza devreye girer ya da yeni cezaya eklenir diye biliyorum çünkü. siz üzülüyor olabilirsiniz ama toplumun düzenini ve suç oranını azaltmak için caydırıcı cezalar olmalı. sevgiliniz de bir anlık yaptığı kabadayılığın bedelini ödüyor. insan hayatı ucuz değil, yaraladığı kişi ölebilirdi de. en azından bundan sonra aklı selim davranması gerektiğini bol bol düşünecek zamanı olur.

öncelikle çok geçmiş olsun zor olmalı ama bir kız annesi olarak cevap yazıyorum yaşın genç sanırım önüne çok insanlar çıkar kendine bunu adapte et ve artık bitir işlerine bak zaman herşeye çare...çünkü böyle biriyle evlensen bile ileride ceza aldığı için çocuklarına kadar işler...ağlamak birşeyleri çözmez kendini topla

öncelikle çok geçmiş olsun zor olmalı ama bir kız annesi olarak cevap yazıyorum yaşın genç sanırım önüne çok insanlar çıkar kendine bunu adapte et ve artık bitir işlerine bak zaman herşeye çare...çünkü böyle biriyle evlensen bile ileride ceza aldığı için çocuklarına kadar işler...ağlamak birşeyleri çözmez kendini topla kolay değil karşı taraf içinde komada kalmak bukadar ergen kimse olmaz nasıl bıçak taşıyorsa yanında aileside çok önemsememiş ayrılman en mantıklısı

kesinlikle katılıyorum. kimin ne kadar pişman olduğunun bir önemi yok,o pişmanlıkların sonunu bazı insanlar canıyla ödüyor.
eşim yıllar evvel sokakta rastladığı bir kavgayı ayırma çabasındayken döner bıçağını eliyle tuttuğu için eli paramparça oldu.9 saat ameliyatta kaldı.aylarca fizik tedavi gördü ve meslek seçimini bile şu an hala elinde bulunan özre bağlı olarak yaptı.
o da bir ergen kavgasıydı.ve malesef bulunamadılar,kim vurduya gitti.
öyle aman çok pişmanlar, yok şimdi çok düzgün insanlar falan boş iş.belki o bıçağı çeken psikopat hala aynı şeylerle uğraşıyordur,bilemiyoruz.o yüzden herkes cezasını sonuna kadar çekmeli,sonra da aklını başına almalı.

Kendini bu kadar heba etme. Daha 18 yaşındasın. Neler neler göreceksin. Umarım iyi günler görürsün. Biliyorum yaşının hatırlatılması hoşuna gitmiyor. Yavrusunu kaybeden anneler var evlat acısı kolay mı onlar ne yapsın. Bak 30 yaşındayım. Şimdi diyorum keşke geçmişte bazı şeyler için kendimi heba etmeseydim. Hayatı olduğu gibi kabullenebilseydim. Yorgunum şimdi. Madem bu kadar seviyorsun herşeyi göze alıyorsun. o zaman toparlan hayatına bak. Dersmi çalışcaksın işe mi başlayacaksın ne yapacaksan artık. Gerisi nasip! Olduğu kadar olmadıği kader demişler. Dövünerek hiç birşey elde edemezsin. İnan bana bir kaç yıl sonra şu hallerine hayret edeceksin. Bak güzelim giden zaman geri gelmiyor. Git gide gençleşmicek yaşlanacaksın. Sandalye düşün bir ayağı kırık oldu mu işe yarıyor mu? Ha bu adam ha başkası hayatını biriyle birleştirmek istiyorsan önce sen dik duracaksın ki karşı tarafta dik dursun. Bırak ağlamayı nasip de hayatına bak. Kendi geleceğini inşa etmeye çalış. Kendi ayaklarının üzerinde dur önce ne istediğini bil. Dediğim gibi günü gelince nasipte varsa zaten yar olursunuz birbirinize.

Yaşın 18, onun ki 23 ikinizde çocuksunuz daha, köprülerin altından ne sular akar ....

Kendini kimseye şartlama, olayın detaylarını öğren, ailenden gizli işler çevirme

18 yaşında insan çok cesur oluyor bilirim ancak hayat senin sandığın gibi değil

9 ay kısa bir ceza süresi gibi görünebilir ama cezaevi insan psikolojisini alt üst eden bir yer, çıktığında ne olacak bilemezsin, bu kabadayılıklar devam edecek mi bilemezsin.

Ben hayatta herkesin bir şansı daha olması gerektiğine inanırım ama o şansı hak edene vermek gerek. Önceki konularını hiç okumadım ancak şunu söyleyeyim 23 yaş erkek için çiğ bir yaştır. Olgunlaşması, hayat kurması için daha çok zaman var ve hayata -5 ten başlayacak sevgilin. Dediğim gibi kimseye kendini şartlama, ayaklarını sağlam bas. Hele ki ailenden gizli bir iş asla yapma. Melek olsan harcanman 5 dakika sürer, kimse de ardına bakmaz. Sonra sende cezalarını yalnız başına çekersin...

Bir suç işlemiş ve sabıka almış..Ama sen öyle içten bir sevgiyle anlatmışsın ki,benim ilk konumdaki ayrılık hüznüne benzettim.Ben de bu ayrılık duygularını yaşadım aynı senin gibi.Ama o cezaevine değil de,yurt dışına gitmişti dönmemek üzere...Ne zindan günlerdi.Tabi boşa üzüldüğüm bir şeydi..O bu haldeyken bile sen onu seviyor ve terketmiyorsun ama bunun karşılığını ilerde göreceğini sanmıyorum.Erkekler çok nankör varlıklar..Bence acını azalt.Belki değmeyecek bir kişidir..Tamam iş sorunu olmayacak diyorsun ama,sabıkalı bir kişiyle evleneceksin.Çocuğunuz olsa polisliğe,askeriyeye başvuramayacak..Tamam başka meslekleri de seçebilir...Ama ilerdeki davranışları nasıl olur bilmiyorum..Ben sağlıkçıyım ve bir dönem acilde çalıştım.Kavgaya karışanlar genelde serseri tarzda kişiler oluyor..Öyle değil diyorsan sen bilirsin...Ama bilmen gereken ;9 ay geçer de ;o senin gösterdiğin fedakarlığın kıymetini hiç bilmeyecek..

Onun açısından da zor ,cezaevi zordur 'derler..

Son düzenleme:

Ağlamamaya çalışıyorum ağlamıyorum da gün içinde ama ders çalışamıyorum ağlamamam lazım diye düşünmem gerekiyo her an yokssa ağlamaya başlıyorum .. Dayanamıyorum . Gerçekten içimde bir şey var ve hiç durmuyo bana izin vermiyo devam edemiyorum hayatıma . Sürekli aklımda o var sürekli onu düşünüyorum .. Çok zor bu çok canımı acıtıyo .

egerki cezası 9 aysa 1 yıldan az oldugu ıcın denetimli serbestlıkten yararlanabilir. yani en fazla 1 ay yatar daha sonra haftada belli günler ımza atar. çok uzulme canım bak benim 10 günlüktü bebegim esim cezaevine girdi ama 1 yıldan az oldugu için cezası 15 gun yattı daha sonra denetimli serbestlıkten yararlandı.

Bunu genel erkeklere bakarak söylüyorsun benim ise onunla çıkma nedenim tam da buydu değecek ve kişiliğinin aşk konusunda dürüstlük konusunda genel konularda sağlam olmasıydı tek nedenim . Sonuna kadar her şeye değecek biri olduğunu düşünüyorum . Onun bana çok değer verdiğini biliyorum . Bu sabah 10 dakka aradı ve görüş gününü söyledi anneme haber verme sen gel ben sadece seni düşünüyorum çok üzülüyorum dedi . Sanırım görüşte tek bir görüşme hakkı varmış gelirsek ailesiyle toplu olmak zorunda olacaktı zaten sadece 15 dkka falan arada cam ile telde knşma olcak onu da ailesi gelirse biz hiç görüşemeyiz diye onlara söyleme sen gel dedi . Ben sadece seni düşünüyorum dedi . Sesi de iyi gelmiyordu zaten . O da benim gibi geceleri iç skıntısından uyanmış sabah 5-6 kere benim gibi kalkmış.. Çok zor bu çok .. Biz 2 sene 3 aydır beraberiz bu arada .

Son düzenleyen: Moderatör:

Cezası daha çoktu denetimli serbestlikten yararlanmş hali 9 ay 20 gün . Malesef 2-3 ay kapalıda yatacak bu da demek oluyo ki telefonda 10 dakika haftada 1 kere . Ve görüş de haftada bir kez 15 dkka falan arada camla . ondan snrada 6 ay açık .

Son düzenleyen: Moderatör:
bu 16-17 yaşlar çok tehlikeli yaşlar kınamayada gelmez ama yinede cezası fazla değilmiş , sende acaip duygusallığa bağlamışsın kendini bence güçlü olmanda fayda var , dışarı çık kız arkadaşlarınla muhatap ol , kendinide herşeye kapatma derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…