Gitti cezaevine ve dayanamıyorum ...

Ne aldatılması ? Öyle bir şey olmadı hiç bi zaman şükür yanlş anlaşılma olmş sanırım .

sevgiliniz ve siz kaç yaşındasınız.. alakasız oldu cevap vermeyebilirsiniz ama çok merak ettim

valla ben yoruldum pekı sen haklısın

arkadaşım boşa uğraşma. eski konularına bakacak olursan herkesi nasıl yıldırdığını görürsün. yaşayacağı var kızımızın. evlensin, kaçsın ne yapıyorsa yapsın sonra gör sen buradaki başlıklarını.

Ben yardım istemiştim yalnız boş yorumlar değil ... Ne yapıyorsa yapsın diye düşünüyorsanız hiç yorum yapmayın daha iyi ..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada onun iyice psikolojisi bozulur orda, ordan çıktığında bambaşka birisi olacaktır.bu zaten ilk değil, ikinci içerde yatışı
bunun devamıda gelir artık, ona göre düşün karar ver

Allah kurtarsın.Cezaevi yönetiminin belirlediği herhangi bir gün 10dk'lık telefon görüşme hakkınız ar.Fakat cezaevi yönetimi aileden ev veya cep olmak üzere aileden 1.derece yakınların telefon faturalarını istiyor.Mahkum sadece belirlenen numaraları arayabiliyor.Kapalı cezaevinde sadece anne baba ve kardeşlerle telefon görüşmesi sağlanabilir.Yani siz özel olarak sizi aramasını beklemeyin.Sevgiliniz aradığında ya sizde ailesinin yanında olacaksınız görüşmek için yada kendi telefonlarını sizin telefonunuza yönlendirecekler.Görüş günü içinde boşa heveslenmeyin çünkü sizi görüşe almayacaklar.Ancak mahkumun belirlemiş olduğu,akraba olmayan 3 kişi görüşebilecek kendisiyle ailesi hariç.Bunun içinde yine cezaevi yönetimine dilekçe yazacak.Sonrasında siz nüfus dairesinden nüfus kayıt örneği alıp gidebileceksiniz.Üzmeyin kendinizi her şey yoluna girer.

Ben yardım istemiştim yalnız boş yorumlar değil ... Ne yapıyorsa yapsın diye düşünüyorsanız hiç yorum yapmayın daha iyi ..

ya allah allah allah allah bızde sana yardımcı oluyoruz ama sen herseyın kolayına kacıp ısın ıcınden sıyrılıyosun sonrada bız yardımcı olmamıs oluyoruz

yardım etmeye çalışan herkesi yıldırdığın ve hepsini tersleyecek bir cevabın olduğunu bildiğim için yorumum sana değil alıntı yaptığım arkadaşa üzerine alınma.

820 gün sonra sen de değişeceksin, o da
18 yaşındasın, şu an mantıklı düşünemeyebilirsin. Ama insanın dibine kadar sevip, dibine kadar üzülebileceği yaşlar...
İnşallah atlatırsın bu dönemleri.
Birini bıçaklaması çok ayrı bir konu zaten, ona hiç girmiyorum. Cezasını çekmesi gerek tabi ki.

çok zor bende yaşamıştım aynı şeyi eski sevgilim siyasi suçtan cezaevine girmişti çok zordu çok ağlamıştım hergün mektup gönderiyordum haftada bir görüşe gidiyordum sizinki adli suçlu tabi kaldığı kişiler umarım iyidir.

ayaz ben seni gayet iyi anladım Allah yardımcın olsun hic kolay değil benzer seyler yasadım hic kolay şeyler beklemiyor seni ama karar senin ben seni yargılamıyorum dilediğince yaşa burada olsun dışarıda olsun bircok söylenen de kulaktan dolma kalıyor yasamayan bilmez gözünü hic bir zaman kısarak dahi bakma olaylara yani gör herşeyin doğrusunu gör ama son kararı yine dilediğince ver

hepimiz potansyel siyasi suçlularız artık bu devirde

ayaz hiç bi konuna yorum yapmadım çünkü insanlar ne yazarsa yazsın senin düşüncen sabit daha da olmadı azarlamaya başlıyorsun.

ben geleceğini tahmin ediyorum ama hiç parlak değil bu tahminim.anne-baba sözü dinlemeyen hangi insan evliliğinde mutlu olmuş ki? şurada açılan konulara bi bak sonra tekrar düşün.

yanında bıçak taşıyıp, ölümcül bir bölgeyi hedef alabilecek kadar psikopat bir insan, yarın sana da acımayabilir. yol yakınken dön. demedi deme

15-16 yaşlarında bir suça karışmış olması, bundan sonra da suç işleyecek anlamına gelmez.
İnsanlar değişir.
Konu sahibinin tavrı,tutumu bana göre değil hiç, o ayrı mesele ama bir hata yapıldı diye, o insanı toptan silip atmak doğru değil.
Gerçi ailesi de istemiyormuş çocuğu, belli ki hoş olmayan şeyler var fakat hapishaneye girme mevzusu başka bence.

İşte sorun ben de hiç içimdden gelmiyo 1 sene daha hazırlanıp üstüne 5 sene daha okumak ..

Sanki kırk yasindasin ne demek icimden gelmiyor senin yasindakilerin okumaktan kendini gelistirmekten başka düşüncesi olmamalı yazık ediyorsun kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…