- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Cezası daha çoktu denetimli serbestlikten yararlanmş hali 9 ay 20 gün . Malesef 2-3 ay kapalıda yatacak bu da demek oluyo ki telefonda 10 dakika haftada 1 kere . Ve görüş de haftada bir kez 15 dkka falan arada camla . ondan snrada 6 ay açık .
Yaşın 18, onun ki 23 ikinizde çocuksunuz daha, köprülerin altından ne sular akar ....
Kendini kimseye şartlama, olayın detaylarını öğren, ailenden gizli işler çevirme
18 yaşında insan çok cesur oluyor bilirim ancak hayat senin sandığın gibi değil
9 ay kısa bir ceza süresi gibi görünebilir ama cezaevi insan psikolojisini alt üst eden bir yer, çıktığında ne olacak bilemezsin, bu kabadayılıklar devam edecek mi bilemezsin.
Ben hayatta herkesin bir şansı daha olması gerektiğine inanırım ama o şansı hak edene vermek gerek. Önceki konularını hiç okumadım ancak şunu söyleyeyim 23 yaş erkek için çiğ bir yaştır. Olgunlaşması, hayat kurması için daha çok zaman var ve hayata -5 ten başlayacak sevgilin. Dediğim gibi kimseye kendini şartlama, ayaklarını sağlam bas. Hele ki ailenden gizli bir iş asla yapma. Melek olsan harcanman 5 dakika sürer, kimse de ardına bakmaz. Sonra sende cezalarını yalnız başına çekersin...
Öyle düşünseydim yani bu dediğiniizi nasıl unuturum unutabilirim diye konu açardım . Ben böyle bir şeyi düşünmüyorum düşünmeyeceğim bu fikri dünyadaki hiç kimse bana kabul ettiremez zaten ..
Kendinizi yormayın hanımlar ayaz o kadar inatla direniyorki,hapisten çıkınca evleneceklerini hayal ediyor sürekli.
Biraz hayalleriyle yaşasın bırakalım bizde.
Tüm konularını okudum ama hiç yorum yapmadım gerçekten kk daki bayanlar çok anlayışlı her defasında uyarı yapıp hata yapmanı engellemeye çalşıyolar sende biraz olsun at gözlüklerini çıkarıp baksan keşke ben ilk evliliğimi yapmadan önce burayı bilip üye olsaymışım keşke banada kızsalarmışta olmasaymış o evlilik ama bende senin gibi körü körüne bağlanıp evlenmişim ve sonuç hüsran tabi şuan 2. evliliğimi yaptım gerçekten hayat 17 18 yaşındayken öğrenilmiomuş bunu anladım yaşım 27 şuan herşeyi 5 kere düşünüp öyle karar veriyorum o yaşlarda hiçbişey düşünülmüyo gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama göz göre göre yanlışa süreklenmende ayrı bir konu inan yaşadığım için içim cız ediyo sana yolunu beklediğin şuan içini eriyip bitiren adam bir gün gelicek senin en büyük pişmanlığın olucak belkide tek temennim böyle olmaması hayat bana yaşattığını sana yaşatmasın inşallah sende lütfen az gözünü aç bukadr kadın senin için konuşuo az o pencereden bakarak oku ve gerçekten olabilicek kötü şeyleride düşün
Peki nasıl bu kadar o senin pişmanlığın olacak diye kesin konuşuyorsunuz bunu merak ediyorum sadece .
Tüm konularını okudum ama hiç yorum yapmadım gerçekten kk daki bayanlar çok anlayışlı her defasında uyarı yapıp hata yapmanı engellemeye çalşıyolar sende biraz olsun at gözlüklerini çıkarıp baksan keşke ben ilk evliliğimi yapmadan önce burayı bilip üye olsaymışım keşke banada kızsalarmışta olmasaymış o evlilik ama bende senin gibi körü körüne bağlanıp evlenmişim ve sonuç hüsran tabi şuan 2. evliliğimi yaptım gerçekten hayat 17 18 yaşındayken öğrenilmiomuş bunu anladım yaşım 27 şuan herşeyi 5 kere düşünüp öyle karar veriyorum o yaşlarda hiçbişey düşünülmüyo gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama göz göre göre yanlışa süreklenmende ayrı bir konu inan yaşadığım için içim cız ediyo sana yolunu beklediğin şuan içini eriyip bitiren adam bir gün gelicek senin en büyük pişmanlığın olucak belkide tek temennim böyle olmaması hayat bana yaşattığını sana yaşatmasın inşallah sende lütfen az gözünü aç bukadr kadın senin için konuşuo az o pencereden bakarak oku ve gerçekten olabilicek kötü şeyleride düşün
Peki nasıl bu kadar o senin pişmanlığın olacak diye kesin konuşuyorsunuz bunu merak ediyorum sadece .
Hayat dediğin gibi 18 de öğrenilmiyor.ne derseniz deyin hayat tecrübesi çok farklıdır.
İnsan 30 lu yaşlarda eğriyi doğruyu daha gerçekçi manada tartar oluyor.
iyi niyetli mesajlarımızın bir faydası dokunması amacı ile yazıyoruz ama galiba boş çaba.
Bazı insanlar vardır ki fikri sabittir.Kendi dediğinin doğru olduğundan asla şüphe etmez.
Ayazı elbette yakınen tanımıyoruz ama yazdıkları ortada.
Dediğin gibi kk kadınları olarak yapma etme demekten bir hal olduk.
Onun beklediği mesajlar ise ah canım ,vah canım,sabret canım türü mesajlar.
Bu dünyada kimse için hayatını feda etmeye değmez evlat haricinde...
Yok öyle büyük sevdalar,büyük adanmışlıklar,ömrünü paspas etmekler...
Hayat dediğin gibi 18 de öğrenilmiyor.ne derseniz deyin hayat tecrübesi çok farklıdır.
İnsan 30 lu yaşlarda eğriyi doğruyu daha gerçekçi manada tartar oluyor.
iyi niyetli mesajlarımızın bir faydası dokunması amacı ile yazıyoruz ama galiba boş çaba.
Bazı insanlar vardır ki fikri sabittir.Kendi dediğinin doğru olduğundan asla şüphe etmez.
Ayazı elbette yakınen tanımıyoruz ama yazdıkları ortada.
Dediğin gibi kk kadınları olarak yapma etme demekten bir hal olduk.
Onun beklediği mesajlar ise ah canım ,vah canım,sabret canım türü mesajlar.
Bu dünyada kimse için hayatını feda etmeye değmez evlat haricinde...
Yok öyle büyük sevdalar,büyük adanmışlıklar,ömrünü paspas etmekler...
ayaz madem kendı burnunun dıkıne gıdıceksın burdakı kımseyı dınlemıyceksın bızden ne yapmamızı ıstıyosun tamam soyle valla bundan sonra oyle yapalım
yaşanmışlık öğretiyo insanlara herşeyi bende 17 18 yaşında böyleydim o yüzden kınamam zaten ama yanlış yaptım beni uyaran kızan olmadı hata yaptım kötü tökezledim fena oldu düşüşüm oyüzden ben yandım kimse yanmasın istiyorum aşk sevgi lazım tabi her insana ama öncelikleri olan çok daha fazla konu var bunlarda zamanla anlaşılıyo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?