Gittiğin yerden geri dönme dedi

Hadi bakalım bu sefer şaşırt eşini. Yeter çektirdiği sana. Kral olmuş başına eziyet ediyor sana.

Sana genelde bosanmani tavsiye ediyorlar. Ben o kadar vakif degilim konularina ama kocan sevimli biri degil pek.

Edit:Gittigin yerden donme diyen bir adamin oldugu eve donecek misin? Donersen sana nasil davranacak? Kocan cok gicik
allah iyiliğini versin kirpicik senin yorumlarına hastayım haa

Bence annen iyi demiş. Bosuna kadina kızma. Bu zamana kadar karışmadida ne oldu allah askina degisen birşey yok.
Bosver uyi demiş seni ezemez. Arkanda ailen var.
Helal olsun annene takdir ettim.
O pisman olur gelir canım bak gör ozurler diler. Sozler verir
Ama ne kadarini tutar bilemm

Ben sizin konularınızın bazılarını hatırlıyorum ve çok büyük sorunlarınız olduğunu yada eşinizin sizi sevmediğini düşünmüyorum. Annenlere her gittiğinde hep aynı şey oluyor, gittin bir daha gelme lafları... Siz annenize gidince, kaprisli hallere giriyor eşiniz. Bunu iyice konuşun yüzyüze ,çok önemli bir sorun yok bence.

Annen cok iyi demis.. Esin buyuk ihtimalle "annen evliligimizi bitiriyor, onun yuzunden oldu, niye karıştı, seni dolduruyor"a cevirecek ama lutfen yeme bunu..

Valla eşiniz enteresan siz de enteresan zaten siz evden kınaya giderken kalmak için gitmediniz mi düğünün pazar olduğu ve kalmak zorunda olduğunuz belli neden gitmedne yapmadı o tribi gönderdi sizi de telefonda trip yapıyor hem nedenini açıklamış gelememesinin. Son günde zaten gelse ne olacak. Öyle böyle kamışsınız zaten. Hem kız evleniyormuş yahuu tutup evlendiği insan varken hala kocanıza m bakacak da tripğ atıyorsunuz dans da edersiniz diye ne alaka çok boş bir trip olmuş sizinki de. Komşuları olduğu için gidecek kız için değil ya sizde abartmışsınız madem gidersen gelme dedi gitmeyin o zaman.

Seni arayacak.Ama sabret biraz.Aramadığı zamanı gözünde büyütüp kendini suçlamaya başlama.
Cengizhana birisi,nasıl olupta tüm savaşları kazandığını sormuş.Cengizhan,şimdi cevabını vereceğim.Benim parmağımı ısır,bende seninkini ısıracağım demiş.
Isırmışlar,Adam bir müddet sonra dayanamamış,bağırmış,Cengizhanın parmağı kurtulmuş.
Demişki,bak gördün mü,benimde canım çok yandı ama sabrettim,eğer sen iki saniye daha bağırmasaydın,ben bağıracaktım,bu senin kurtuluşun olacaktı.
Zafer, çoğu zaman, karşımızdakinden bir an daha fazla dayanmakta gizlidir.

Aferin annnene sırayla okurken mesajları şimdi gördüm iyi yapmış annene kızma seni sahipsiz mi sanmış
Anne elbette iyi yapmış,ne fedakarlıklarla büyüttüğümüz çocuklarımızı,kurda kuşa yem mi edeceğiz,kadın iyi bile dayanmış,hebe evet annene kızma,nasıl dayansın,bir değil iki değil...

Anne elbette iyi yapmış,ne fedakarlıklarla büyüttüğümüz çocuklarımızı,kurda kuşa yem mi edeceğiz,kadın iyi bile dayanmış,hebe evet annene kızma,nasıl dayansın,bir değil iki değil...
Aynisini ben dusundum ya. Sen o kadar zorluklarla dogur buyut, elin hergelesi her gun aglatsin eve kapatsin bir gezmeye goturmesin, annesinde kalacak kiz diye trip atsin. Cok zor yani bu durumda sakin kalmak. Allah sabrini mi veriyor nedir o damatlari kv'leri pataklamiyorlar.

Evet kirpicik ya,o sabır da, damatlara küstahlıkta level atlatıyor.Burada okuyorum,diyorki kadın,eşimle çok kötüyüz,ama ailem eşimi seviyor,bu yüzden bir şey demiyor.Kızımın yanında damat kim ya,onu hoş tutarsa saygı görür benden,yoksa kanım değil canım değil...

Evine git evine sahip çık hala sana git diyorsa kapı orada istemiyorsan beni görmek sen git de boşanma sürecinde dahi görülse kadının evden gitmesini ben iyi bulmuyorum. Bende bazen aynı şeyleri yaşadım bende gittim yeri geldi daha büyük sorunlara yol açıyor bu durum aksine geçen aynı şey oldu kapı orada dedim evden çıkar çıkmaz da sürgünü çektim iki saat kapıda beklettim sonra açtım ben niye gidiyorum gidecekse görmek istemiyorsa o gitsin mantigindayim ben

Bizde damat ogul oluyor gelin ise kulkedisi ama neden anlayabilmis degilim.

Aslinda en guzeli ama bizim hebe yufka yurekli onu yapamaz. Bir de annesinin evine evi terk ettigi icin degil tatil icin gelmisti ama her gun anasinin evinden cikmayan kocasi niyeyse kizin annesine gitmesini istemiyor.

Annen aslanlar gibi diyecegini demis. Elini op helallik iste. Annenin arkasinda dur ezdirme. Cunku kalplerini kirarsan biz karismayalim madem kizimiz yardimimizi istemiyor diye dusunurler. Kocan her olumsuz seyde seni sucluyor cunku kucukken oraya buraya carptiginda pis masa canini mi acitti oglusumun falan diye buyuttuler muhtemelen. Kocan gelsin anne babanin elini opsun senden ozur dilesin oyle baris derim ama sen bilirsin.

Annenin laflarinin hukmu sen o laflarin arkasinda durdugun kadar olur.

Bizde damat ogul oluyor gelin ise kulkedisi ama neden anlayabilmis degilim.
Ailem damatlarını sever ama,bir o kadar da bizim önemimizi hissettirir.Gerçekten adamlar ailenin alacağı tavrı gözünden anlıyorlar kirpicik,annem sessiz bir kadındır,çekingendir,ama bütün damatları hele onun yanında elpençe divan durur neredeyse...Eşim, evlendiğimiz günki annemin ağlayışını,babamın balmumu gibi sararan yüzünü hala unutamaz,eh mayaları da temizmiş ki,ne gidip gelmemize,ne bizlerin hayatına müdahale hakkını kendilerinde bulmadılar şükür.Allah herkesin yuvasına dirlik düzenlik,akılsız kocalara akıl versin...

Canim isin ozeti esinin mayasi temizmis. Baksana bu kizin da annesi arkasinda ama ne hebe kiymetini biliyor ne damat haddini. Sucu hebeye kitlemis zaten o beni istemiyor diye. Maya cok onemli. Diger turlu her cozum gecici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…