- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Mesele burada zaten kendime ait zamanım yok , iş dışında çocuk sürekli benimle , bırakabilecek kimsem yok , iş arkadaşlarımda evli barklı insanlar , yaş malum 40 üzeri olunca çevre de ona göre oluyor.
birlikte sinemaya tiyatroya haftasonu gezilere gidin..Mesele burada zaten kendime ait zamanım yok , iş dışında çocuk sürekli benimle , bırakabilecek kimsem yok , iş arkadaşlarımda evli barklı insanlar , yaş malum 40 üzeri olunca çevre de ona göre oluyor.
aynı durum bende var kader arkadasıyız.. ayrıca evli baynalarla arkadas olmamanız daha sağlıklıdır kendi gibi olan bayanlar daha idealBende aynı durumdayım yalnız hissediyorum kendimi. Boşandım ve çocuğum yok. Bazen keşke olsaydı diyorum. Onu büyütmeyle uğraşır kendimi düşünmezdim. Şimdi öyle bir duygu boşluğu yaşıyorum ki yanlış yapmaktan korkuyorum
onları nereden bulacağız işte :)aynı durum bende var kader arkadasıyız.. ayrıca evli baynalarla arkadas olmamanız daha sağlıklıdır kendi gibi olan bayanlar daha ideal
Samsunİstanbul Anadolu ben , sen hangi şehirdesin :)
aynı durum bende var kader arkadasıyız.. ayrıca evli baynalarla arkadas olmamanız daha sağlıklıdır kendi gibi olan bayanlar daha ideal
Onlar bizi dışlıyor kuzum ya , bunu gayet net hissediyorsun bazenNiye kine yapacak evli bayanlar?
Bence böyle bir ayrım şık değil.
Evet evli olun belki pazar gününü ayiramaz ama akşamdan bir kahveye çıkar.
Çocuğunu bırakacak kapı olur, kuaföre gidecek olursun çocuk bırakacak kapın olur.
Dışlamayın beni
Çocuk olsa da yalnızlık duygusu oluyor , insan konuşacak , dertleşecek , bir şeyler paylaşacak insan arıyor
Onlar bizi dışlıyor kuzum ya , bunu gayet net hissediyorsun bazen
Aslında gel bi çay içelim diyebilirsiniz karşınızdakinin eşinin anlayışlı olması lazım tabii..Akşam oturması yapabilirsiniz ..Belli günler ayarlarsınız mesela arkadaşınızın eşinin arkadaşlarıyla dışarıda olduğu vakitleri ayarlarsınız siz gidersiniz o gelir ya da dışarıya çıkarsınız vs vs (ayrıca Kadınlar matinesi var mesela ordanda çok arkadaşlıklar çıkıyor çevre ediniyorsunuz)Parktan ordan burdan okuldan bir sürü anne vs var ama gerçek bir arkadaşlık olmuyor , herkesin düzeni var , eşleri var , herkes hafta sonu ya da akşam doğal olarak kendi düzeninde , arayıp gel bir çay içelim diyemiyorsun , bir yere çıkamıyorsun böyle tuhaf bir durum var....
Bende aynı durumdayım yalnız hissediyorum kendimi. Boşandım ve çocuğum yok. Bazen keşke olsaydı diyorum. Onu büyütmeyle uğraşır kendimi düşünmezdim. Şimdi öyle bir duygu boşluğu yaşıyorum ki yanlış yapmaktan korkuyorum
[/
BEN VARIM :)onları nereden bulacağız işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?