- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
6 yaşında bir çocukla izole hayat yaşıyorum derken ? sizin çocuğunuzmu yoksa çocukmu bakıyorsunuz, boşanmışmısınız ?Her geçen gün biraz daha yalnızlaşıyorum. 6 yaşında bir çocuk ile tamamen izole bir hayat yaşıyorum ve artık çok sıkılmaya başladım. İş ve ev arasına sıkıştım ve nefes alamıyorumYeni bir çevre nasıl edinilir ve mümkünse artık hayatımda biri de olsun istiyorum ama yok olmuyor
Boşandım evet...6 yaşında bir çocukla izole hayat yaşıyorum derken ? sizin çocuğunuzmu yoksa çocukmu bakıyorsunuz, boşanmışmısınız ?
Her geçen gün biraz daha yalnızlaşıyorum. 6 yaşında bir çocuk ile tamamen izole bir hayat yaşıyorum ve artık çok sıkılmaya başladım. İş ve ev arasına sıkıştım ve nefes alamıyorumYeni bir çevre nasıl edinilir ve mümkünse artık hayatımda biri de olsun istiyorum ama yok olmuyor
Parktan ordan burdan okuldan bir sürü anne vs var ama gerçek bir arkadaşlık olmuyor , herkesin düzeni var , eşleri var , herkes hafta sonu ya da akşam doğal olarak kendi düzeninde , arayıp gel bir çay içelim diyemiyorsun , bir yere çıkamıyorsun böyle tuhaf bir durum var....Cocuğunla prka cık orda illa bi iki muhabbetle anneyle karşılaşırsın ❣
Çocuğu bırakacak kimsem de yok 7/24 benimle , o da sıkılıyor evde ki yalnızlıktan artıkHayat bazen kimisini böyle sıkıştırıyor... Eski kötü hatıralar, mevcut problemler, aşırı ev ve iş yükü ve sonunda sizin gibi bir çok insan bunalıyor sıkılıyor... Çevreniz de varsa farklı gurup aktivitelerine katılabilirsiniz. Mesela bazı illerde trekking grupları var bunlar sosyal medya üzerinden ayarlayıp hafta sonları farklı yerlere yürüyüşe gidiyorlar. Mümkünse bırakın çocuğu annenize böyle aktivitelere katılmaya çalışın.. Bu sadece bir örnek tabi..
Mesele burada zaten kendime ait zamanım yok , iş dışında çocuk sürekli benimle , bırakabilecek kimsem yok , iş arkadaşlarımda evli barklı insanlar , yaş malum 40 üzeri olunca çevre de ona göre oluyor.şimdi daha iyi anladım kendinize yeni bir hayat kurmuşsunuz.. çalışıyorsunuzda..
Rabbim evladınızı eksik etmesin.. cnm hiç iş arkadaşların yokmu kafa dengi ? yada küçük bir şehirdemisin ?
arkadaşlarla takılmak yeni arkadaşlar kazandırır size.. hayatınızda biri olmasıda o kadar doğal birşey ki.. neden almayasanız.. nedn olmuyor hayatınızda biri denednz mi ?
Seneye okulu başladığında ona arkadaş sizede çevre çıkacak az daha sıkın dişinizi.Çocuğu bırakacak kimsem de yok 7/24 benimle , o da sıkılıyor evde ki yalnızlıktan artık
kuzum kolu komşu illaki bir kahve içtiğin biri vardır.. haftada 1 rica edersn akşamları bakarlar 1-2 saat evladına... biraz hava alırsın sana iyi gelir... hemde dertleştikçe onlar sana birilerini önerir tanıştırır bu şekilde ilerler yaşından dolayıMesele burada zaten kendime ait zamanım yok , iş dışında çocuk sürekli benimle , bırakabilecek kimsem yok , iş arkadaşlarımda evli barklı insanlar , yaş malum 40 üzeri olunca çevre de ona göre oluyor.
Birinci sınıfa başladık bu sene bakalım :)Seneye okulu başladığında ona arkadaş sizede çevre çıkacak az daha sıkın dişinizi.
Çocuğu bırakacak kimsem de yok 7/24 benimle , o da sıkılıyor evde ki yalnızlıktan artık
Aynen bendeHer geçen gün biraz daha yalnızlaşıyorum. 6 yaşında bir çocuk ile tamamen izole bir hayat yaşıyorum ve artık çok sıkılmaya başladım. İş ve ev arasına sıkıştım ve nefes alamıyorumYeni bir çevre nasıl edinilir ve mümkünse artık hayatımda biri de olsun istiyorum ama yok olmuyor
Valla bilmiyorum neden böyle oluyorAynen bendeyaş geçtikçe yanlız kalmaktan korkmaya başladım. Çevremde cok insan var ama bir hayat arkadaşı bulamadım. Niye böyle oluyoooo
Çözüm yok valla. Kelin ilacı olsa başına sürer ama her gelen farklı yaklaşıyo. Ortalık karışıkValla bilmiyorum neden böyle oluyorÇözüm bulursan bana da söyle :)
İstanbul Anadolu ben , sen hangi şehirdesin :)Çözüm yok valla. Kelin ilacı olsa başına sürer ama her gelen farklı yaklaşıyo. Ortalık karışıkaynı şehirdeysek tanışabiliriz
Çocuk olsa da yalnızlık duygusu oluyor , insan konuşacak , dertleşecek , bir şeyler paylaşacak insan arıyorBende aynı durumdayım yalnız hissediyorum kendimi. Boşandım ve çocuğum yok. Bazen keşke olsaydı diyorum. Onu büyütmeyle uğraşır kendimi düşünmezdim. Şimdi öyle bir duygu boşluğu yaşıyorum ki yanlış yapmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?