Givenchy Very Irresistible Kullananlar ???

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Kızlar bu parfümü kullananlar var mı? Bargellodan aldım ama d&p den kullanan daha çok sanırım d&p deki daha mı güzel ??? Bargellonun parfümleri çok yağlı geldi bana.

birinde duymustum bu kokuyu hoşuma gitti böyle kalıcı etrafı buram buram kokutan baya kadınsı bi koku =)) ne oldugunu oğrenince baktım bargello bilmiyorm da orjınaliyle dp deki birebir resmen

bargellonunkini kullanıyorum ben. Ofise gelen bi kadın very irresistible kokuyo dediğine göre benimkide benziyo demekki orjinale :9:

d&p nin parfümleri de sıkınca bana bole fazla bi yaglıyms gbi gelio canım sendekinin kokusu da etrfta farkediliosa sorn yk bnce cok yakından sıkmadıkça iz bırakmiolar ztn

ben hem aslını hem d&p'sini kullandım, aslı çok daha kalıcı tabii ama d&p'deki de taklidi de oldukça güzel,tereddüt etmeden kullanabilirsin. d&p nin bazı kokuları aslından bile güzel kokuyor(bkz:dkny-be delicious, benim evde aslı şişesinde ama ben d&p'sini kullanıyorum çoğu zaman),bazıları da berbat(bkz:dior-hypnotic poison).. herkesin teninde de farklı duruyor tabii, denemeden ve yanındaki birinden fikir almadan sakın alma bence..

Yaklaşık bir ay önce bir arkadaşım tarafından d&p 'den hediye geldi bu koku..Bir kaç kere sıktım..Bir çok kişi ismini aldı bu parfümün..Bence de oldukça başarılı..:12:

aslını kullanıyorum bu parfümün çok çekici ve kalıcı bi parfüm bana hediye gelmişti ama sanırsam d&p dolduruluyomuş ;)

orjinalini kullanıyorum.. bugday tenliyim sanırm cok uyum sağlıyor tenimle. bir kere sıksam aksama kadar kokuyor. ve erkek arkadaşım kokun aklımı alıyor diyor :66:

Açık parfüm konusundaki yorumları görünce orijinallerden vazgeçesim geliyor. :D

d&p'de ben de denerim o zaman bunu. Merak ettim.

Kokladığım en kötü kokulardan biri. Yoğun çiçek kokularını hiç sevmiyorum.
Orijinalini boynerde denedim bu arada. :S

Annem orjinalini kullanıyor bunun. Hatta o kadar seviyor ki birtane şişesini yarılamaya başladığı an diğer şişeyi sipariş ediyor.
Ben pek sevmiyorum kokusunu. Çok keskin bir gül kokusu alıyorum. Yumuşak kokuları daha çok seviyorum.

senelerdir kullandığım , parfüm listemdeki ilk sıradaki mis kokum. Çiçek ve fresh karışık alıyorum kokusunu hep..Hiç yoğun çiçek olarak adlandırmam. Tek dezavantajı her zaman çok pahalı :/ hiç indirime girdiğini görmedim doğru düzgün. Bluemel yazarın dediği gibi oldukça hafif aslında..

Back
X