• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

giydikçe bollaşan kotlardan bıktım

nilg

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
115
1
643
ya kızlar ilk giyimde içine zor girdiğim kotlar birkaç giyimden sonra çuval gibi oluyor ltb den alıyorum genelde ama farklı markalarında aynı olduğunu söleyen arkadaşlarım var hepsini çöpe atasım geliyo bunun bi formülü yok mu :(

mavi ve loft'un kotları yapmıyo en azından benim bu iki markanın kotlarıyla bi sorunum olmadı. ama öncesinde dapdar diye aldığım kotun 3 gün sonra bollasmasına bende sinir oluyodum. en iyisi tayt ya :D çok rahatlar

loft tan alıp okadar para verdiğim kotta da aynısı oldu:( çözümü yok sanırım ama colinsten memnunum bende:) bollaştı ama loft kadar değil:)

benımde oyle oluyordu daha dogrusu gıydıkce bollasıo yıkayınca eskı halını alıyordu. bu her kotta olur sanırım ama colınsten aldım kot pantolon strech olanlardan gayet memnunum bı sorun yaşamadım

Lofttan alsamda colinsten alsamda hepsi bollaşıyor,sinir bozucu.En iyisi likralı giymek cicişler.

Lotusun siyah esnek kumaşlı kotundan aldım ve Kıbrısın suyundan bütün koyu renkler grileşsede onun rengi taş gibi yerinde ve esnemiyor :)

Ben hep Loft tan giyiniyorum.Hatta bugün bir kot aldım ordan.Hiç bollaşan bir kota rastlamadım.

Acaba çamaşır makinesindeki yıkamadan kaynaklanabilir mi?

Back
X