ay o kadar verip bi pantolon alıom ilk giydğimde tam oturuyo çok güzel duruyo 3. 4. giyişimde iyice bollaşıyo sinir oluyorum yıkayınca çekio giydikçe yine bollaşıo
ltb nin mavi nin pantolonları da böyle bide o kadar para veriozz heee
en son colins aldım yeni sezonmuş monika regular fit yazıyor etiketinde.çok memnun kaldım aynısının birde yazlık rengini almayı düşünüyorum.:) zaten sizde biliyorsunuz ki herzaman 1 beden küçük almakta fayda var.
Aman ha aman LTB'den uzak durun o kadar kot aldım hepsinde de boşa gitti param.. Hep burda bahsettiğiniz markalar ama Colin's de aynı şekilde.. Mavi Jeans fena değil ama onun da kampanyalı modellerinden almayın anca pahalıları kaliteli oluyo.. Şahsen ben marka olmayan streç pantolonlardan aldım Levi's imiş Mavi imiş hepsi halt etmiş yanında tavsiye ederim..
off benim için de büyük sorun bu
aldığım pantolonları terzide daralttırmaktan başka yol bulamadım,
geçen yaz bi tane pantolon almıştım vücuda yapışanlardan normalde 38beden giyiyorum ama 36sını aldım, vallahi üzerime bi giyiyorum 1saat içinde 44 bedene terfi ediyor nasıl iş anlamadım ya
yıkandıktan sonra içine zor giriyorum bi kere içine girince de çuval gb oluyor
levis'in kişiye özel kotları vardı onlardan almayı düşünüyorum ama tuzlu sanırım biraz
bende arkadaşlarımdan aynı bu şikayetleri duyduğm için nasılsa bollaşacağı düşüncesiyle gidip tommyden üzerime göre aldım bir iki giyerim sonra da biraz açılır diye düşündüm .... abi kirden pantolonun rengi değişiyo 1 mm esnemiyo... eğer esnemeyen bi kot istiyosan tommy derim canım..
Maviden uzak durun bollaşmayan arıyorsanız mavi bütün denediğim markalar içinde en çok bollaşan kot markasıdır. Colin's diyorum başkada bir şey demiyorum.
kızlar ben bı gun tesadufen bı pulıt aldım bu kadar mukemmel bır marka daha bilmıyorum atık sureklı pulıt alıyorum vucuduma en cok gıdenmodelde bu zaten hepınıze tavsiye edyorum super oluyor
OZZ markasını tavsiye ediyorum arkadaşlar,bu marka yeni Türkiye'ye gelmiş ve kot pantolonlarında kesinlikle bollaşma olmuyor.bacakları ve kalçalarıda çok hoş gösteriyor ve en önemlisi herşeyi ile kalite
Ben colins ten almistim inanilmaz bollasti kendini saldi ki aldigimda tam ustune oturuyordu diz izi de cikti hatta.mangodanda siyah pantalon almistim hemen diz yapti ya kizlar.surekli siyah pantalon aliyorum cok skldim arkadasim zaradan almisti ayni sekilde oda deforme oldu diz yapti
Kesinlikle katılıyorum.. Bir keresinde tesadüfen vero modadan kot aldım. O kadar uzun yıllardır giyiyorum ki ne renginde değişim oldu ne de bollaşma.. Streç kotların tamamı yıkama sonrası rengini kaybediyor ve çok inceliyor. Bu aldığım kotta bunların hiçbiri olmadı. Bütün modellerinde aynıdır diyemem çünkü bilgim yok ama kullandığım kadarıyla çok memnunum.