• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyecek başka bir şeyin yok mu ?

Off bu zihniyet beni çıldırtıyo .
Şiddet tehdit almışta neyapmış ? Kaçtanesi şikayet etmiş kaçtanesi uzaklaştırma kararı çıkartmış ? Kaçtanesi boşanmış ? Kaçtanesi koruma talep etmiş ?
Uzaklaştırma kararı çıkartıp kocası yine geldiğinde şikayet etmiyolar ailesine bişey yapar diye olan onlara oluyo .

Size gelince önce bi şikayet edin sonra konuşun adalet sizin neyaşadığınızı bilemez bunun için şikayet lazım

Kusura bakma senin o baba dediğin adamla benimde karşılaşma ihtimalim var asla istemem böyle bi ihtimali

herkes adaleti hukuku suçluyor ama ben bu işin içinde olduğumdan biliyorum o kadınların yüzde sekseni sabah adamı burnu sürrtsun diye şikayet edip aksama niye uzaklaştırma kararı aldınız kocam eve gelmeyecek diye avukatla kavga ediyor

konu sahibi @SparksFly tacizi etkilerini gecirmek için psikolojik destek alın
ve en kısa sürede o evden ayrılın yavaş yavaş da aileyle bağlantıyı kesin

Onun kendi derdi var siyaset okuduğum sınıfı bile bilmiyor bide içime atıyorum.

Annelerin sürekli dertleri vardır ama en büyük derdi çocuklarıdır
Anladığım kadarıyla üniversite okuyan genç bir hanımsın, yardım aldığını da yazmışsın, ne tür bir yardım aldın, doktor ne teşhis koydu ?
İlaveten utandığını yazıyorsun, seni utandıran nedir, taciz edilen insan suçlu değildir ki en azından bunun ayırdığını yapabilecek durumda olduğunu düşünüyorum. Burası yüzlerce genç kadının okuduğu bir forum utanıyorum, söyleyemem durumu ile başka taciz edilenlere yanlış örnek oluyorsun ve kendine de kötülük yapıyorsun farkında mısın ?

Tacize ugraman senin hatan degil ama sessiz kalman senin hatan. En azindan baskalarini taciz etmemeleri icin sikayetci olmalisin. Ve bunu annenden asla saklamamaliydin, kendini annenin yerine koy, kizin babasinin tacizine ugrasa ve bunu senden gizlese ne hissedersin?

her anne aynı olmuyor maalesef kadın siyasetçiymis belki de duyulur itibari zedelenmesin diye hiçbir şey yapmayabilir bu da konu sahibini daha çok yaralar

Hepimiz tacize ugramışızdır.Fiziksel olmasa da sözlü ya da bakışlarla.Ama sokakta ki herkes seni taciz etmek için bekliyormuş gibi bir tavrın var.Üstelik bu tacizlerde temas var.Hani sadece bakışlar falan olsa tamam.Mahallede ki bakkaldan öz babana kadar seni taciz etmesi tabiki de inandırıcı değil.Üstelik babam baktı diyorsun yani başka bir tavrı yok.Evet öz kızına tecavüz eden yaratıklar bile var ama senin konunda tuhaflık var.Yani anlamadim yaşadığın yerde babanda dahil bütün erkekler sapık herhalde.

Bunlardan rahatsizsaniz belli edin boyle sessiz kalirsaniz daha cok yaparlar lutfenn kendinizz icinn tepki verinn sikayet edinn vee o evdenn kurtulunn.

babanin bakmasi kac yaslarinda oldu. ilk sensen evde ve ergenlik donemindeyken bu olduysa cok taciz gibi gelmedi bana. küçük kizinin birden gelismesi falan garip geldi belki de. gozu kaymis olabilir. o niyetle bakmamis olabilir belki.

mesela ben bi kere ozel derse gelen bi hocama rezil olmustum. kiz yarisi beyaz yarisi renkli bir tisort giymisti. beyaz kisimdan gogsu belli oluyordu sanki. belli oluyor mu olmuyor mu diye bakarken hem hoca hem yanimizdaki abim anlamislardi garip olmustu olay. sadece meraktan bakmistim.

bazen merak da boyle seylere yol açıyor. baska bunu dusundurecek bisi oldu mu
Ergenliğin ilk zamanları ama. Şunuda biliyorum ki azıcık göğüs çizgim gözükse bakıcak bu normal mi

başlık ve içerik ne alaka?fake demek istemiyorum ama öyle umuyorum.

baba bu .öyle kolay kolay taciz diyip geçemezsiniz.çok ağır birşey.siz göğüslerime baktı diyorsunuz.kafamda soru işaretleri.
ya da ben bütün babaları,kendi babam gibi pamuk saçlı,pamuk kalpli zannediyorum:KK42:

Hepimiz tacize ugramışızdır.Fiziksel olmasa da sözlü ya da bakışlarla.Ama sokakta ki herkes seni taciz etmek için bekliyormuş gibi bir tavrın var.Üstelik bu tacizlerde temas var.Hani sadece bakışlar falan olsa tamam.Mahallede ki bakkaldan öz babana kadar seni taciz etmesi tabiki de inandırıcı değil.Üstelik babam baktı diyorsun yani başka bir tavrı yok.Evet öz kızına tecavüz eden yaratıklar bile var ama senin konunda tuhaflık var.Yani anlamadim yaşadığın yerde babanda dahil bütün erkekler sapık herhalde.
Bütün erkekler değil ama belkide ben unutamıyorum toplasam 6-7 kişi falan çok mu fazla bilmiyorum.

herkes adaleti hukuku suçluyor ama ben bu işin içinde olduğumdan biliyorum o kadınların yüzde sekseni sabah adamı burnu sürrtsun diye şikayet edip aksama niye uzaklaştırma kararı aldınız kocam eve gelmeyecek diye avukatla kavga ediyor

Ben sok... Yuzde seksen cokmus yaaa. Ve sirf burnu surtsun diye kocayi polise sikayet etmek manyaklik belirtisi bence.

Once kendine guvenini kazanmalisin. Gerisi gelecektir.
Sinra bakana donup ne bakiyosun diyeceksin. Laf atana sen etek giyde sana laf atsinlar diyeceksin. Korkmadigini gostereceksin. Bakanin gozune bakip kizdigini belli edeceksin. Kacta kaci ise yarar onlara etkili olur bilmem ama ben bana yapilan terbiyesizlige cevabini verdigim icin rahatlamis hissederim. Susmak en buyuk kotuluk.

Ergenliğin ilk zamanları ama. Şunuda biliyorum ki azıcık göğüs çizgim gözükse bakıcak bu normal mi
normal yada normal degil diye niteleyemem ama baban bence karsi cins olarak bakmaktan ziyade gelisiminin birden olmasi sebebiyle gozu kayarak meraktan bakmis. sapikliktan baksa hala devam ederdi bence.

başlık ve içerik ne alaka?fake demek istemiyorum ama öyle umuyorum.

baba bu .öyle kolay kolay taciz diyip geçemezsiniz.çok ağır birşey.siz göğüslerime baktı diyorsunuz.kafamda soru işaretleri.
ya da ben bütün babaları,kendi babam gibi pamuk saçlı,pamuk kalpli zannediyorum:KK42:
haklısınız tabi olay olalı 2 yıl oldu daha yeni açıldım

normal yada normal degil diye niteleyemem ama baban bence karsi cins olarak bakmaktan ziyade gelisiminin birden olmasi sebebiyle gozu kayarak meraktan bakmis. sapikliktan baksa hala devam ederdi bence.
Ama şu an da azıcık göğüs çizgisi gözükse bakar zaten olabildiğince uzak duruyorum.

Destek alıyorum zaten 1 yılada gidiyorum inşallah hepsi geçicek yeni bir hayata başlayacağım. Üniversiteye son 1 yıl

Babanla evde diyaloglarınız nasıl ?
Yalnız kaldığınızda falan
Bu görüşünü destekleyecek bir şey yaşandı mı ?
Yalnız kalmamak için çok uğraşıyorum. Odamdan çıkmıyorum mesela bakmasından başka birşey olmadı kuruntu mu yapıyorum

Bundan 2-3 yıl önce kendi öz babamın tacizini bir türlü unutamadığım için destek almıştım. Uzun bir süre kendimle mücadele ettim. Neyse ki yaşamadım 2 yıldır. Ama dün gece kabusumdaydı. Aynı evde yaşayında unutamıyor insan. Neyse onca süre geçmiş bu seferde giydiğime laf söylüyor.

Sevgili sparks, Doğrusu tam olarak anlatmadığın için yardımcı olamıyorum. Burası özgür bir platform ve burda yazdıklarından dolayı ifşa olma gibi bir durumun söz konusu değil. Özel bilgilerini paylaşmadığın sürece bir sıkıntı olmaz öncelikle bu konuda endişelenme.

Lisedesin anladığım kadarıyla, kimden destek aldın? İlaç mı kullandın? Ailen bu sırada ne sebeple destek almak istediğini sordu mu? Şuanda da ilaç kullanıyormuşsun neden kullandığın konusunda ne söyledin? Babanın tepkisi ve tedirginliği oldu mu?

Once kendine guvenini kazanmalisin. Gerisi gelecektir.
Sinra bakana donup ne bakiyosun diyeceksin. Laf atana sen etek giyde sana laf atsinlar diyeceksin. Korkmadigini gostereceksin. Bakanin gozune bakip kizdigini belli edeceksin. Kacta kaci ise yarar onlara etkili olur bilmem ama ben bana yapilan terbiyesizlige cevabini verdigim icin rahatlamis hissederim. Susmak en buyuk kotuluk.
Yeni bir hayata başlamak istiyorum. 1 yılın sonunda başka bir şehire geçtiğimde zamanla düzelir gibi geliyor özgüvede zamanla gelir değil mi ?

haklısınız tabi olay olalı 2 yıl oldu daha yeni açıldım
yani diyorum ki,başlık konunun içeriğine uymuyor.babam göğüs çizgime baktı demişsiniz.göğüs çizgisi neresi?belki kıyafetinizin açık olup olmadığını kontrol etmiştir.
birkez mi oldu bu olay,defalarca mı yakaladınız bakışlarını?

lise öğrencisisiniz anladığım kadarıyla,2 yıl önce oldu demişsiniz,ergendim diyorsunuz.üniversiteyi kazanıp,gideceğim diyorsunuz.bir de çocuğumla demişsiniz.çözemedim ben sizi...

Back
X