• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyecek başka bir şeyin yok mu ?

Konu sahibinde paranoya başlamış gibi geldi bana.
Belki tacize uğradığı doğrudur. Belki bir iki kez taciz yaşadı ve bu yüzden herkes taciz ediyor sanıyor.
Babasinin bakışınin taciz olduğuna karar vermiş.
Uzun zaman geçmiş üstünden babasında oyoe bir niyet olsa eminim daha ilerleyen durumlar yaşanırdı.
Konu sahibi ya açıkça yazmıyor birşeyler saklıyor yada bunları uyduruyor ve birbirine bağlayamıyor yada ciddi paranoya..

Bu arada baslikla konunun ne alakasi var?
Ben boyle bir konu acsam yasadigim tacizler vs bir baslik koyardim
Tacizin kiyafetle ilgili oldugunu mu ima etmeye calistiniz?
İlk baş sadece o laf için yazıcaktım sonra açıldım birden zaten çok karışık oldu

Sorulara net cevap alamadığım için söylüyorum, bu konuyu burada konuşmak size sadece zarar verecek. Fiziksel tacize uğradınız ya da uğramadınız, başınıza gelenleri doğru ya da yanlış yorumluyorsunuz kimse bilemez. Her ne olursa olsun bu konuyu bir psikologla görüşün, bu sizin için daha doyurucu daha sağlıklı olacaktır. Geçmiş olsun.

Kazen profiline ikinci üyelikle ilgili bir şey yazmış,yani 2 üyeliğiniz mi var ?sadece uyarı mı anlamadım

annemi tanımıyorsunuz herkesin annesi sizinki gibi değil

Anne ile alakası yok her insanın aklına bu gelir. İtiraf başlangıcı gibi bir giriş yapmışsın eğer annen hala anlamadıysa sorun var demektir, o evden en yakın zamanda uzaklaş.

Ama belkilere dayanarak saklanacak bir sey degil bu, her kadinin bunu bilmeye hakki var. Kizini korumasi, bir sapikla evli kalmamasi, kizinin tacizini durdurabilmesi icin bilmeli. Bilip de susma ihtimali var diye bu gercek saklanamaz kimseden.

gördüğünüz üzere konuda bile çoğunluk inanmadi
zaten ilgili bir anne olsa psikolojik yardım alan çocuğunun neden aldığını sorgular sorusturur
siz kendinizden yola cikiyorsunuz ama her kadının anneliği aynı değil
ben çocuğunun cinsel bölgesini open babayı savunan anne(!) gördüm
o yüzden konu sahibinin cekincesini anlıyorum

Çözemedim ama dediginiz gibiyseniz biraz disinizi gösterin tepkisiz kalmayin cesaretli olun utangac olabilisiniz ama bazi yerde utanmazlarin yaninda da utangacliginizi ayagiznizn altina alin bi zahmet:oops:

Ya çok güzel dikkat çeken birisin ya kendini savunamayan pasif birisin yada etrafın şerefsiz dolu

zaten ilgili bir anne olsa psikolojik yardım alan çocuğunun neden aldığını sorgular sorusturur

Illa ki var oyle anne bozuntulari, hatta yakin zamanda ben paylasmistim burda, babasi kizina tecavuz ederken izleyen anne de var ama ben hala çoğunluğun koruyucu oldugunu dusunuyorum ya da oyle dusunmek istiyorum bilmiyorum :(

Teşekkür ederim gerçekten

Çözemedim ama dediginiz gibiyseniz biraz disinizi gösterin tepkisiz kalmayin cesaretli olun utangac olabilisiniz ama bazi yerde utanmazlarin yaninda da utangacliginizi ayagiznizn altina alin bi zahmet:oops:
Bunu denedim cidden dar bir yerden geçiyordum kaldırıma parketmiş araba karşıdanda bir adam geliyor ona öncelik verdim ki yakın olmayalım adam geçti üstüme gelmeye başladı bağırdım ona sanırım gerizekalı dedim ve pis pis sırıtıp yoluna devam etmişti çevrede de insanlar vardı sanırım yeteri kadar bağırmadım

Bunu denedim cidden dar bir yerden geçiyordum kaldırıma parketmiş araba karşıdanda bir adam geliyor ona öncelik verdim ki yakın olmayalım adam geçti üstüme gelmeye başladı bağırdım ona sanırım gerizekalı dedim ve pis pis sırıtıp yoluna devam etmişti çevrede de insanlar vardı sanırım yeteri kadar bağırmadım
Bu sefer gorursen yuzune tukur aslinda dar derken benim de basima geldi bende senin gibi cok utangactim araba beklerken yolda yururken koluma gir diyen oldu esarp yanaklarin gibi kirmizi canim cekti diyen baktim ardi arkasi kesilmiyor bende disimi gösterdim edepsizler bazi kadinlar yaratici yaratilisi jer yeri kapali olsa bile ilgi cekiyorlar ama kesinlikle susma allah yardimcin olsun kardeş

Bu sefer gorursen yuzune tukur aslinda dar derken benim de basima geldi bende senin gibi cok utangactim araba beklerken yolda yururken koluma gir diyen oldu esarp yanaklarin gibi kirmizi canim cekti diyen baktim ardi arkasi kesilmiyor bende disimi gösterdim edepsizler bazi kadinlar yaratici yaratilisi jer yeri kapali olsa bile ilgi cekiyorlar ama kesinlikle susma allah yardimcin olsun kardeş
çok kötü bir durum sizede allah yardımcı olsun

Ciplaktta gezsin kimsenin bakmaya hakkı hangi devirde yaşıyoruz ve öz baba bu yaparsa diğerleri neler yapmaz Allah yardımcın olsun ama bir an önce annene söylesen iyiolur.

Yok efendim bir anne anlarmış , yok efendim baba bakabilirmis fln. ne kadar bos laflar bunlar ya. Herkesin annesi sizinki gibi mi??? Hayatınızda babanızın size o şekilde baktığını gördünüz mü??? Baksaydı emin olun fark ederdiniz ve rahatsız olurdunuz. Bunu bu kadar inanılmaz bulmanızın nedeni hiç yasamamis olmanız.
Sevgili konu sahibi başka bir üye de ifade etmiş, burada benmerkezci insanların seni yalancı ilan etme çabası içerisinde eline can sıkıntısından başka bir şey geçmez .

Bence yapman gereken şey psikolog konusunda ısrarcı olmak. Birileri bana kızarsa ya şöyle olursa ya böyle olursa diye düşünmemek. Kontrolu bırak biraz.

Evet üstüste bir sürü pislikle karşılaşmış olabilirsin. Genelde tacizciler sessiz sakin kişileri seçerler bunu unutma. Eminim çok iyi bir kızsın , kendine güven. Bu dünyanın senin gibi güzel kaplere ihtiyacı var.

Bir çok arkadaşın kendinden de yola çikarak yorumlarini, fikirlerini ve önerilerini okudun.. Kendinle çeliştigin cok nokta olmasina ragmen aynı şeyleri sormak istemiyorum. Ben şunu merak ediyorum şimdi sen neyapmayı düşünüyorsun ?

Back
X