- 21 Mayıs 2014
- 766
- 307
- 123
2. Ye aynı açıklamayı yaptım bide yazanlardan biri açıkladıüstteki mesajdan bunu anlamam gayet normal.pes artık yeeeaaa diyeceginize varsayım yaptığınızı aciklayabilirdiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. Ye aynı açıklamayı yaptım bide yazanlardan biri açıkladıüstteki mesajdan bunu anlamam gayet normal.pes artık yeeeaaa diyeceginize varsayım yaptığınızı aciklayabilirdiniz
İlk baş sadece o laf için yazıcaktım sonra açıldım birden zaten çok karışık olduBu arada baslikla konunun ne alakasi var?
Ben boyle bir konu acsam yasadigim tacizler vs bir baslik koyardim
Tacizin kiyafetle ilgili oldugunu mu ima etmeye calistiniz?
Önceki konunda yazmışsın kızlar bile bana bön bön bakiyor demişsin konu başlığıda bön bön bakmakla ilgili zatenkız değil mahalle baskısı
annemi tanımıyorsunuz herkesin annesi sizinki gibi değil
Ama belkilere dayanarak saklanacak bir sey degil bu, her kadinin bunu bilmeye hakki var. Kizini korumasi, bir sapikla evli kalmamasi, kizinin tacizini durdurabilmesi icin bilmeli. Bilip de susma ihtimali var diye bu gercek saklanamaz kimseden.
gördüğünüz üzere konuda bile çoğunluk inanmadi
zaten ilgili bir anne olsa psikolojik yardım alan çocuğunun neden aldığını sorgular sorusturur
siz kendinizden yola cikiyorsunuz ama her kadının anneliği aynı değil
ben çocuğunun cinsel bölgesini open babayı savunan anne(!) gördüm
o yüzden konu sahibinin cekincesini anlıyorum
Teşekkür ederim gerçektengördüğünüz üzere konuda bile çoğunluk inanmadi
zaten ilgili bir anne olsa psikolojik yardım alan çocuğunun neden aldığını sorgular sorusturur
siz kendinizden yola cikiyorsunuz ama her kadının anneliği aynı değil
ben çocuğunun cinsel bölgesini open babayı savunan anne(!) gördüm
o yüzden konu sahibinin cekincesini anlıyorum
Bunu denedim cidden dar bir yerden geçiyordum kaldırıma parketmiş araba karşıdanda bir adam geliyor ona öncelik verdim ki yakın olmayalım adam geçti üstüme gelmeye başladı bağırdım ona sanırım gerizekalı dedim ve pis pis sırıtıp yoluna devam etmişti çevrede de insanlar vardı sanırım yeteri kadar bağırmadımÇözemedim ama dediginiz gibiyseniz biraz disinizi gösterin tepkisiz kalmayin cesaretli olun utangac olabilisiniz ama bazi yerde utanmazlarin yaninda da utangacliginizi ayagiznizn altina alin bi zahmet![]()
2 ve 3Ya çok güzel dikkat çeken birisin ya kendini savunamayan pasif birisin yada etrafın şerefsiz dolu
Bu sefer gorursen yuzune tukur aslinda dar derken benim de basima geldi bende senin gibi cok utangactim araba beklerken yolda yururken koluma gir diyen oldu esarp yanaklarin gibi kirmizi canim cekti diyen baktim ardi arkasi kesilmiyor bende disimi gösterdim edepsizler bazi kadinlar yaratici yaratilisi jer yeri kapali olsa bile ilgi cekiyorlar ama kesinlikle susma allah yardimcin olsun kardeşBunu denedim cidden dar bir yerden geçiyordum kaldırıma parketmiş araba karşıdanda bir adam geliyor ona öncelik verdim ki yakın olmayalım adam geçti üstüme gelmeye başladı bağırdım ona sanırım gerizekalı dedim ve pis pis sırıtıp yoluna devam etmişti çevrede de insanlar vardı sanırım yeteri kadar bağırmadım
çok kötü bir durum sizede allah yardımcı olsunBu sefer gorursen yuzune tukur aslinda dar derken benim de basima geldi bende senin gibi cok utangactim araba beklerken yolda yururken koluma gir diyen oldu esarp yanaklarin gibi kirmizi canim cekti diyen baktim ardi arkasi kesilmiyor bende disimi gösterdim edepsizler bazi kadinlar yaratici yaratilisi jer yeri kapali olsa bile ilgi cekiyorlar ama kesinlikle susma allah yardimcin olsun kardeş