• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyecek başka bir şeyin yok mu ?

Sabah kaltığımda ay bu askılı babam bakar üstüne hırka giymeliyim diye düşünmek istemiyorum. O benim babam kahramanım demek istiyorum ama olmuyor
Tek cocuksun bir de babanin sana cok düşkün olmasi lazim sizin hic diyalogunuz yok mu evde sessiz sinema mi oynuyorsunuz . Mesela kizim nasilsin dersler nasil vs

Tek cocuksun bir de babanin sana cok düşkün olmasi lazim sizin hic diyalogunuz yok mu evde sessiz sinema mi oynuyorsunuz . Mesela kizim nasilsin dersler nasil vs
Sadece yemeklerde onlardada annem siyasetle ilgili bişyler anlatır. Dedim ya odamdan tuvalete ordan su içmeye sonra odama

Tabi babam evden çıktımı salona koşarım annemin tepesinden inmem oda işte bilgisayara bakar tv izler

Acaba , onun yanında neden dikkat etmiyorsun,ört üstünü bakışı olabilir mi babanızın ki ?

Canım benim ben ne hikayeler dinledim taciz ise inanırım kendi çocuğuna tövbe bismillah kullananları duydum sessiz kalma cidden öyle ise öz güveni kazan onla başbaşa kalma sessiz asla kalma

Merhaba kk üyeleri uzun süredir aklıma takılan konuyu sizinle paylaşmak istedim. Birliyorum ki hepimiz aynı durumları yaşıyoruz ama artık buna katlanmak istemiyorum. Atık tacizler ve aşağılayıcı sözler karşısında ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçi hep susuyorum. Hep içime atıyorum. En sonunda destek aldım. Oda işte yaşadığım kötü olaylar için dayadı antidepresanı kullanalı 15 günü geçsede hep aynı olaylar ilaçta bir yere kadar artık cidden çok kötü hissediyorum. Bundan 2-3 yıl önce kendi öz babamın tacizini bir türlü unutamadığım için destek almıştım. Uzun bir süre kendimle mücadele ettim. Neyse ki yaşamadım 2 yıldır. Ama dün gece kabusumdaydı. Aynı evde yaşayında unutamıyor insan. Neyse onca süre geçmiş bu seferde giydiğime laf söylüyor. Tamam sorun sadece o olsa neyse sokak laf atanlar bakanlar hadi sadece erkek neyse mahalle baskısından etek giysem kötü yola düşmüşüm gibi bakan teyzeler ya şimdi diyceksiniz bu kız ne giyiyor. Normal kıyafet işte bir pantolon popomuda örten kabanla okuluma kadar arabayla takip edilip en sonunda adamın okulun önünde durup el sallayıp sırıttığını da biliyorum. Gerçekten her yerim açık dolaşmıyorum. Sustuğum için mi bunlar benim başıma geliyor. Merak eden eminim vardır. Bende yardım istediğimden yazıyorum. Tecavüz değil taciz bababmın ki bir yerim açılsın hemen bakardı çok rahatsız olurdum. Yani açılmasa bile sürekli göğüslerime baktığı bir dönem. Annene söyledin mi dersiniz. Yapamadım. O hep babamı destekler söylemek istemedim. Denedim ama başaramadım. Artık kendimi savunmayı öğrenmeliyim biliyorum. Yeri geldiğinde susmamalıyım. Ama utancım her zaman ağır basıyor. Öyle içimi dökerek düzeleyemeden yazdım. Hazır gaza gelmişken tutmıyım içimde dedim.
Canım benim , kadın olmak böyle bir şey işte , yanlış olan bakışı hemen hissediyor insan , rahatsız oluyor . Baban da olsa , kardeşin de olsa, mahremiyet sınırlarını aşmamak çok önemli .
Ben bu yüzden tesettürü tercih ettim . Evt açık olsam bakmaya kimsenin hakkı yok , ama illaki bakıyor ve bu değişmeyen gerçek midemi bulandırıyordu . O tarz bakışlara yakalandığımdaki kirlilik duygusu öyle kötü bir şey ki :kusmuk:

Canım benim , kadın olmak böyle bir şey işte , yanlış olan bakışı hemen hissediyor insan , rahatsız oluyor . Baban da olsa , kardeşin de olsa, mahremiyet sınırlarını aşmamak çok önemli .
Ben bu yüzden tesettürü tercih ettim . Evt açık olsam bakmaya kimsenin hakkı yok , ama illaki bakıyor ve bu değişmeyen gerçek midemi bulandırıyordu . O tarz bakışlara yakalandığımdaki kirlilik duygusu öyle kötü bir şey ki :kusmuk:
Kapalı iken başınıza bu tarz şeyler gelmedi mi hiç ?

Üniversite kazan Kaç kurtar kendini o evden , annen de nasıl anneymiş, durmaz mı arkanda. Allah korusun neler duyuyoruz ya tecavüz vs bişey olursa, baba diyemeyeceğim o adama, keşke annene anlatabilsen
Sen biraz ürkek duruyorsan da üstüne geliyor olabilir dışarıdaki insanlar

Bence sen ölümüne sallıyorsun. Ensest fantezi kuran ergenin birisin, kafa buluyorsun milletle.

İkinci ihtimal eğer konu gerçekse yaşadığın bir veya birkaç taciz sonrasında psikolojin bozulmuş. İnsan iki sene önce babam göğüslerime baktı diye oturup bunu kurup babasını tacizci ilan etmez. Konu gerçekse muhakkak psikoloğa git.

Ama ben hala ilk seçeneğe inanıyorum.

Konunu okudum, bu soruya kadar ciddi olduğunu düşündüm ama ne alaka gerçekten böyle bişeyi merak etmeniz?

Belki kapalıyken başına gelmediyse kapanmak isteyecektir konu sahibi ne dersiniz?
**
İnsanın başına gelmediyse bir başkasını yalanlamak ne kadar basit. Halbuki bir gazetede veya haberlerde şu konunun çok daha fazlasını okuyup izliyoruz. Belki konu sahibi farklı şeyler de yaşamıştır da burada çok fazla açık edemiyordur. O yüzden de konu bazılarına fake gibi geliyordur. Ayrica yaptığınız bu suçlamalarla konu sahibinin özgüvenini iyice kırıyorsunuz. Sonra neden şu kişiye veya bu kişiye söylemediniz diye soruyorsunuz. Acaba söyleyecekleri kişilerinde tıpkı sizin gibi suçlayacak veya inanmayacaklarından ötürü kimseye söylemiyor olabilir mi...

Öz kızına yıllarca tecavüzden şuanda hapiste olan bir adam biliyorum çevremde. Kızı senelerce yaşamış bunu (ve anneside bildiği halde) öz babası tarafından.. En sonunda dayanamayıp şikayet etmişte atmışlar içeriye... Hayat bazıları için çok daha zor...

Son düzenleme:
az önce Canan Güllü'nün röportajını okudum yemin ederim intihar edesim geldi bir de daha iki gün önce bir köpeğin istismar edilen bir fotoğrafını görmüştüm aklımdan çıkmıyor, çıldıracağım. bugün durakta otobüs beklerken ne için yaşıyorum ki, dedim bu pislikleri görmek için mi yani? öyle şeyler duyuyoruz, okuyoruz ki ciddi ciddi delirmekten korkuyorum. konu sahibi lütfen sesini çıkar, bir şeyler yap yalvarırım.

değişimle ilgili konuysa son sene çalışmak için yazmışımdır.
Hayir nasil anne olunmaz adli konunda yazmissin
Bu sene son senem ve üniversite sinavina calisiyorum demissin.
Ozelden de konustugumuzda 18 yasini doldurmadan universite sinavina girilmiyor yazdin ne yazdigin belli degil
Ben gercek olabilecegini dusunerek sana yazdim ama artik benim icin inandiriciligini kaybetti.

Son düzenleme:
Yaşadığınız semtlede ilgisi olabilir, babanız zaten karaktersiz bile diyemeyeceğim midem bulanıyor.
Tutucu semtlerde aksi gibi bu tür tacizler de çok görülür, bastırılmış cinsel açlıktan ötürü.
Bir an önce okuyosanız bitirip çalışıyosanız daha iyi bir iş bulup ordan uzaklaşın, ev arkadaşı falan bulursunuz maddi yönden zorlanmamak için ama lütfen evlenip kurtulayım gibi bir adım atmayın, öyle bİr çevreden psikopat bir sapık bulabilirsiniz ancak....

Merhaba kk üyeleri uzun süredir aklıma takılan konuyu sizinle paylaşmak istedim. Birliyorum ki hepimiz aynı durumları yaşıyoruz ama artık buna katlanmak istemiyorum. Atık tacizler ve aşağılayıcı sözler karşısında ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçi hep susuyorum. Hep içime atıyorum. En sonunda destek aldım. Oda işte yaşadığım kötü olaylar için dayadı antidepresanı kullanalı 15 günü geçsede hep aynı olaylar ilaçta bir yere kadar artık cidden çok kötü hissediyorum. Bundan 2-3 yıl önce kendi öz babamın tacizini bir türlü unutamadığım için destek almıştım. Uzun bir süre kendimle mücadele ettim. Neyse ki yaşamadım 2 yıldır. Ama dün gece kabusumdaydı. Aynı evde yaşayında unutamıyor insan. Neyse onca süre geçmiş bu seferde giydiğime laf söylüyor. Tamam sorun sadece o olsa neyse sokak laf atanlar bakanlar hadi sadece erkek neyse mahalle baskısından etek giysem kötü yola düşmüşüm gibi bakan teyzeler ya şimdi diyceksiniz bu kız ne giyiyor. Normal kıyafet işte bir pantolon popomuda örten kabanla okuluma kadar arabayla takip edilip en sonunda adamın okulun önünde durup el sallayıp sırıttığını da biliyorum. Gerçekten her yerim açık dolaşmıyorum. Sustuğum için mi bunlar benim başıma geliyor. Merak eden eminim vardır. Bende yardım istediğimden yazıyorum. Tecavüz değil taciz bababmın ki bir yerim açılsın hemen bakardı çok rahatsız olurdum. Yani açılmasa bile sürekli göğüslerime baktığı bir dönem. Annene söyledin mi dersiniz. Yapamadım. O hep babamı destekler söylemek istemedim. Denedim ama başaramadım. Artık kendimi savunmayı öğrenmeliyim biliyorum. Yeri geldiğinde susmamalıyım. Ama utancım her zaman ağır basıyor. Öyle içimi dökerek düzeleyemeden yazdım. Hazır gaza gelmişken tutmıyım içimde dedim.
sanki giyecek başka sözü tacizden daha ağır gelmiş gibi bir başlık olmuş.tabiki ne yaşadığınızı siz bilirsiniz istediğiniz başlığı da atmak hakkınız.ne olursa olsun taciz olayını şikayet etmeliydiniz ve o evde yaşamazdım ben kendi adıma.bu kadar sessiz ve pasif kalmayın derim ben.

Malesef ki sadece ülkemizde değil dünyanın her yerinde bu gibi sorunları yaşayan bayan çok ...her kadın mutlaka bir tacize uğramıştır sözle gözle elle .... ki ben dahil ....suc yine biz bayanlarda sessiz kalmamiz Kızlarımızı kendimiz gibi yetistirmemiz ...aman sus kimse duymasın bilmesin adın çıkar insanlar kötü gözle bakar diye diye erkek milletini cesaretlendirdik ....hiç bir tacize susma tepkini ver ayıp olur insanlar yanlış anlar diye düşünme ...sen utanma karşındaki utansın ...yillarca dışarda yaşadığım tacizlere hep sustum artık normallesmeye başladı yani ki ilk lafta tepkimi verseydim böyle düşünmezdim....bu yüzden biz bayanlar birbirimizi koruyacagiz sahip çıkacağız ....

Neden taciz edildigini anladigin halde o evde kalmaya devam ediyorsun..bir dk durulmaz..silip atman gerekirdi babani hayatindan..

Back
X