Bir iki yoruma denk geldim, nedense bir ''iki yırtık pırtık pis kıyafeti üstüme atıp çıkıyorum'' demişsin gibi bir algı oluşturmuş... Anlayamadım gitti.
Benim inandığım insanın kendine yakışanı ve rahat ettiğini giymesinin onun en güzel tarzı olduğudur. Şıklık sadece abiyeyle olmuyor, spor şık dediğimiz bir kavram da var. Kaldı ki moda kime ve neye göre? Stilist ve modacıların bu senenin modası bu dediği şeyi üstümüze yapıştırıp koca sene dolaşalım mı yani? İnsan kendine yakışanı giydiğinde güzeldir zaten. Önce aynada gördüğün insana güzel görüneceksin, gerisi teferruat.
Burada konu pis, yırtık, eski, kirli şeyler giymek olsa - ki bunu bilinçli yapan tanıdığım var- diyeceğim ki tamam, o kadar da demedik. Ama senin konunda garip bir şey görmedim ben. Misal kot pantolon altına taşlı babet giymekten, sandalet giymekten bahsetmişsin. Bu ne, paspal giyinmek mi? Gayette spor şık'a çalan bir giyim tarzı... Geçen arkadaşım bir mağazadan beyaz t-shirt almış, altına kot, altına taşlı sandalet. Klasik bir çanta ve gözlükle o kadar güzel ve rahat olmuştu ki, gerçekten çok güzel geliyordu gözüme. Bence ya biz hepten anormaliz , ya da bir yerde hatalar var Nomu :))