• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyim, görünüm sizce çok önemli mi?

Temiz olması dışında kıyafetini önemsemem pek karşi tarafın. He özel günlerde bir tık daha özenilir. Ama kendi adima düşünürüm bunu. Kim ne giymiş umrumda olmaz. Rahat şeyleri tercih ederim ben de. Kapaliyim. Marka takintim yok asla. Tek takintim giydiyim kiyafetin organik malzemeden üretilmiş olması. Pamuk ve türevleri... cok beğendiğim bir kiyafetten polyester oldugu icin şak diye vazgeçerim.

Temiz ve bakımlı olma konusunda herkes hemfikirdir sanirim..
Kiyafet konusunda ise, ben de salaş giyim tarzini sevenlerdenim.. Rahat olmasini ve tarz gorunmesini isterim ustumdekilerin..
Giyim kuşam bi insana saygi duymak için yeterli bi kriter olmasa da ozellikle günümüzde ve ilk bakışta çok önem verilen bir durum.. O nedenle, abartiya kaçmadan orta halli bi şıklık ile yerine göre giyinmek iyidir diyorum..

Özenli giyinmek aslolan. Yerinde ve ortamina uygun olmali. Bu karşı tarafa güven ve saygi verir ilk intibada. Kumas pantolon altına spor ayakkabi üstüne tişört giyip ben rahatima düşkünüm diyemez insan ama var böyleleride

modası geçmeyen şeyleri giymeyi severim, sade soft olsun.. basic tercihim.. tabi düğüne derneğe giderken ayrı...
bahar aylarında özellikle biraz renklenmek hoşuma gider...

maalesef giyim kuşam insanların birbirine olan bakış açılarında etkili,
ben de etkili olmaması gerektiğini düşünüyorum ama örnekler tam tersi...

sıcak içten samimi bir tebessüm en pahalı kıyafetten daha vazgeçilmez esasında,, ama anlayan varsa

Bence özenli giyinmek kişinin öncelikle kendine duyduğu saygıyı gösterir diye düşünüyorum, düğünlerde alelade kıyafetle gelenleri (durumu yoktur onu anlarım) düğün sahibini ve düğünü çok ta umursamıyor gibi düşünürüm ve saygısızlık gibi gelir, illa ki pahalı olmasına gerek yok, ama özenirim açıkçası, iyi görünmek hoşuma gider, üstüne başına önem vermeyenleri de biraz yadırgarım ne yalan söyleyeyim, benim için önemli özetle (bu söylediklerimden kastım takıp takıştırmak inanılmaz süslü olmak değil tabii ki)

İki atom karıncanın peşinde dolanırken en rahat nasıl hareket edeceksem öyle giyiniyorum genelde :)

Bunun dışında temiz ve renk uyumu olması da önemli

Bedenen ve ruhen tüm enerjisini nasıl görünürüm diye harcayan,dünya da ve çevresinde yaşananlara kayıtsız,hayattaki tek gayesi sosyal medya paylaşımlarıyla en fazla beğeniyi almak olanların sayısı arttıkça da kimseyi giyimi veya görüntüsüyle değerlendirmiyorum.

Ev ziyaretleri yapma ihtimalimiz varsa temiz giyinmesi yeterli benim için :)

İnsan kıyafetiyle karşılanır, konuşmasıyla ayırlanır, ahlakıyla uğurlanır.

Bence gayet haklı bir söz. Kıyafet de önemli. Şık olmak gereken yerde şık olmak lazım. Rahat giyinmeyi ben de severim ama bunun ayrımını da iyi yapmak gerek diye düşünüyorum.

kesinlikle size çok fazla katılıyorum ,
rahatlıkta bir yere kadar ,

görünüm çok önemli değil ama hiç önemsiz de değil. yani bazen sadece temiz ve özenli olmak yeterken bazen ekstra şık olmak gerekir. düğüne kot tisortle gidilmez mesela bu rahat diye, ya da ciddi bi görüşmeye terlikle gidilmez. günlük hayatunda istediğin kadar rahat ol, markete tabi ki eşofmanla gidebilirsin ama yerine göre giyinmek gerek.

İki atom karıncanın peşinde dolanırken en rahat nasıl hareket edeceksem öyle giyiniyorum genelde :)

Bunun dışında temiz ve renk uyumu olması da önemli

Bedenen ve ruhen tüm enerjisini nasıl görünürüm diye harcayan,dünya da ve çevresinde yaşananlara kayıtsız,hayattaki tek gayesi sosyal medya paylaşımlarıyla en fazla beğeniyi almak olanların sayısı arttıkça da kimseyi giyimi veya görüntüsüyle değerlendirmiyorum.

Ev ziyaretleri yapma ihtimalimiz varsa temiz giyinmesi yeterli benim için :)

18 yaşında üniversiteye giden bir yeğenim var. Giyecek bir şey bulamiyordu bunu giy dedim geçen tertemiz ve güzel.
Onunla yeni fotoğraf çekildim olmaz dedi.
O geldi aklıma.

Insanlar çıldırmış gibi.

Parası olan giyinmek için harcar, saçar onu anlıyorum da olmayanlar da bile aynı kaygıyı görünce üzülüyorum doğrusu. .

Tanimadigin insanlarin kisiligini ya da karakterini bilemezsin. Insanlarda ilk gordugumuz kisim dış gorunusudur. Çok süslü, rahatsiz seyler giymem ama güzel giyinirim ve önem veririm dış gorunuşe.

Dugune giderken şık olmayan birseyi ustume oldurmam. Yoksa elbisem alisveris yaparim. Bu sadece sizlik bir durum degil davet sahibine de saygidir ayni zamanda.
Hoşlanmiyorum ustune basina onem vermeyen insandan.

Bende öyleyim ya ille da rahatsiz bişey olasına gerek yokki. Rahat ve şık şeyleri bulup giyinmek hoşuma gidiyo. Terlik de giyeceksem şık terliklerden tercih ediyorum. Bence görünüş insanın moral motivasyonunu da etkiliyo..

Kim nasıl rahatsa öyle giysin. Sokakta bakıp da "aa şuna bak ne biçim giymiş" dediğim kimse olamaz. Bana ne. İsterse terlik giysin, isterse yaz günü çizme... İsterse koca popoya, daracık pantolon ya da selülitli bacaklarla mini etek... Bana ne. İnsanların diğer insanları biraz rahat bırakması, kendilerine daha faydalı uğraşlar bulmaları gerektiğini düşünüyorum. Sana rüküş gelen, salaş, bakımsız gelen şey, diğerini mutlu ediyordur, sana ne ki, sana zararı ne? Bakış açım böyle. Ben giyim konusunda rahat mıyım dersem, rahatım ama eski, yıpranmış, ya da uyumsuz bulduğum şeyleri giyip de sokağa çıkmam, evde bile öyle dolaşmam, böyle mutluyum çünkü. Derli toplu görünmeyi ama aynı zamanda rahat olmayı seviyorum. Ama bu özenin dünyaya bir faydası var mı, yok, kısaca hiç önemli değil. Birbirimizi rahat bırakırsak, dünya daha güzel bir yer olacak. :KK25:

Kim nasıl rahatsa öyle giysin. Sokakta bakıp da "aa şuna bak ne biçim giymiş" dediğim kimse olamaz. Bana ne. İsterse terlik giysin, isterse yaz günü çizme... İsterse koca popoya, daracık pantolon ya da selülitli bacaklarla mini etek... Bana ne. İnsanların diğer insanları biraz rahat bırakması, kendilerine daha faydalı uğraşlar bulmaları gerektiğini düşünüyorum. Sana rüküş gelen, salaş, bakımsız gelen şey, diğerini mutlu ediyordur, sana ne ki, sana zararı ne? Bakış açım böyle. Ben giyim konusunda rahat mıyım dersem, rahatım ama eski, yıpranmış, ya da uyumsuz bulduğum şeyleri giyip de sokağa çıkmam, evde bile öyle dolaşmam, böyle mutluyum çünkü. Derli toplu görünmeyi ama aynı zamanda rahat olmayı seviyorum. Ama bu özenin dünyaya bir faydası var mı, yok, kısaca hiç önemli değil. Birbirimizi rahat bırakırsak, dünya daha güzel bir yer olacak. :KK25:
Harika bir yorum:KK9: begenmekle yetinemedim

Kiyafet önemli insan kendine özen önem değer verince karşındaki de sana veriyor her zaman tertipli özenli olmakta fayda var diye düşünüyorum
Hani sağlık sebebiyle terlik giymesi sorun değil ama nerede nasıl giyinmesi gerektiğini bilmeli insan

Kayınvalidem veya annem belim bacağım kötü dese ben derim terlik giy ... O ayrı ama özensiz giyinsinler asla istemem

Bu etrafına kendini beğendirmek için değil beni beğenen zaten beğenmiş evlenmişiz annem babam benim altı bezli halimden bebek halimden beri beni biliyor hani kime begendiricem ki Burda mevzu benim kendimi güzel bulmam begenmemdir ve girdiğim ortamdaki insanlara saygimdir özeniyor oluşum :)

Benim için önemli yanı

Back
X