- 12 Haziran 2019
- 19.569
- 120.524
- 598
- 37
- Konu Sahibi lostradamus
-
Bana kalırsa sebebi bu. Birilerinin zoruyla kapanmış olsaydınız farklı düşünebilirdim.Görünür de herşey yolunda aslında bir problem yok. Tabi çok stresli zor dönemler geçirdim hala da üzerimde var biraz etkisi ama onlarla alakalı mıdır bilemiyorum
Şu an bende aynı fikirdeyim. Zamana bırakmam gerekiyor galiba.Bana kalırsa sebebi bu. Birilerinin zoruyla kapanmış olsaydınız farklı düşünebilirdim.
Sanki başınızı açınca herşey düzelecek gibi takmışsınız. Biraz kendinize zaman verin.
Ne açık ne kapalıyım derken ferace giymiyorum onu kastettim. Vücudum belli olacak şekilde giyinmiyorum tabi ki bu zaten yakışmaz. Yani kapalılık sadece başını kapattığı için söyleniyor ya, ondan diyorum. Saçı açık olduğu için ya da kolları açık olduğu için insanlara o açık ben kapalıyım gibi sınıflandırma yapmayı sevmiyorum.kusura bakmayın ama dışarıdan kötü görünüyor bu ne açık ne kapalıyım diyenler
Yani ya saçınızı da kapatmayın normal pantolon tunik giyin ya da tam anlamıyla başınızı kapatıp vücut hatlarını belli etmeyerek giyinin
Tutarsız duruyor diğer türlü
Anladım. Çoğu kadına göre çok şanslısınız en azından eşiniz iki türlü de arkanızda çevre baskısı dediğiniz kim veya sizene bu insanlardan. Naçizane tavsiyem çekirdek aileniz dışında kimseyi fazla önemsemeyinNe açık ne kapalıyım derken ferace giymiyorum onu kastettim. Vücudum belli olacak şekilde giyinmiyorum tabi ki bu zaten yakışmaz. Yani kapalılık sadece başını kapattığı için söyleniyor ya, ondan diyorum. Saçı açık olduğu için ya da kolları açık olduğu için insanlara o açık ben kapalıyım gibi sınıflandırma yapmayı sevmiyorum.
Ben bu kararı verdiğimde, yeni değil 5-6 yıl önce 20yaşındayken karar verdim. Hani yapmasaydın her aklına geleni diyenler için söylüyorum. Çok yönlü düşünmeyerek karar vermişim. Keşke bir büyüğüm detaylı olarak anlatıp karar senin deseydi. Demek ki ben düşünemedim. Veya bu kısıtlamalara dikkat ederek yaşadığım sürede,zamanla bu kısıtlamanın beni sıkacağını düşünmedim. O zamanlar benim fedakarlık olarak düşündüğüm şeyler şu an değil. Her istediğinizi yaparsınız istediğiniz kursa gidersiniz, engel değil diyenler var. Maalesef ki engel. Şu an mağdur edebiyatı yaptığımı ve itici olduğumu düşünen arkadaşlar var. Ben kimseden gaz istemiyorum.Sanirim basinizi acmak istiyorsunuz ama cevreden de destek ariyorsunuz yani sorun ne giyeceginizi bulamamakdan ziyade suanki halinizden hosnut degilsiniz hissettigim bu ama siz kimseye gore yasamak durumunda degilsiniz esiniz zaten bu konuda yaninizda cogu kadinin esi bunaltiyor siz sanslisiniz icinizden nasil geliyorsa oyle yapin.. tesettur zaten bazi durumlarda kisitlanmak anlamini tasiyor dans dediniz mesela buna engel.. bunu kabul edip devam edeceksiniz yada diger turlu
Evde bir misafir var diyelim veya aniden birileri geldi. Hemen toparlanıp uzun giyinme zorunluluğu oluyor. Önceden bu beni hiç rahatsız etmezdi ama şu an neden bu kadar yoruluyorum bilmiyorum. Yatılı misafiriniz varsa veya siz gittiyseniz evde erkekler olduğu için gece yarısı tuvalete kalkarken bile başınızı örtüp uzun giyinmek zorundasınız. Odamda bir ferace bulunmak zorunda. Önceden bunları mecburiyet bir zorunluluk ya da rahatsız olduğum bir davranış gibi hiç hissetmedim ama bi Kaç gündür böyle düşünüyorumbasiniz kapali olarakda istediginizi yapabilirsiniz ama bence sizin asil probleminiz basinizi kapatmak istememek sanirim
Açık olanlarda gecelikleriyle çıkmıyordur herhalde.Evde bir misafir var diyelim veya aniden birileri geldi. Hemen toparlanıp uzun giyinme zorunluluğu oluyor. Önceden bu beni hiç rahatsız etmezdi ama şu an neden bu kadar yoruluyorum bilmiyorum. Yatılı misafiriniz varsa veya siz gittiyseniz evde erkekler olduğu için gece yarısı tuvalete kalkarken bile başınızı örtüp uzun giyinmek zorundasınız. Odamda bir ferace bulunmak zorunda. Önceden bunları mecburiyet bir zorunluluk ya da rahatsız olduğum bir davranış gibi hiç hissetmedim ama bi Kaç gündür böyle düşünüyorum
suan icinizden gelmeyerek kapandiginiz icin size hic bir sevabi yokEvde bir misafir var diyelim veya aniden birileri geldi. Hemen toparlanıp uzun giyinme zorunluluğu oluyor. Önceden bu beni hiç rahatsız etmezdi ama şu an neden bu kadar yoruluyorum bilmiyorum. Yatılı misafiriniz varsa veya siz gittiyseniz evde erkekler olduğu için gece yarısı tuvalete kalkarken bile başınızı örtüp uzun giyinmek zorundasınız. Odamda bir ferace bulunmak zorunda. Önceden bunları mecburiyet bir zorunluluk ya da rahatsız olduğum bir davranış gibi hiç hissetmedim ama bi Kaç gündür böyle düşünüyorum
Aynı fikirdeyim önceden mantıklı olan şeyler artık mantıksız geliyor bana.suan icinizden gelmeyerek kapandiginiz icin size hic bir sevabi yok
belki yadirgayanlar yargilayanlar olacak hic kimsenin kiyafeti dis gorunusu beni baglamaz herkes istedigi gibi yasamakta ozgurdur ancak bana sorarsaniz onemli olan tek gercek kul hakki yememek allahin yarattigi hic bir canliya bilerek ve isteyerek zarar vermemek haksizlik yapmamak adaletli olmak en guzel tesettur bunlar yoksa isterseniz carsafa girin isterseniz bikiniyle gezin zaten gunahkarsin demektir sacimi komsu gordu falan bunlar cok uc noktalar bence
Galiba öyle. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.Açık olanlarda gecelikleriyle çıkmıyordur herhalde.
Bence siz çok yorgunsunuz ve dinlenmeye ve kendinizi dinlemeye ihtiyacınız var. Ben öyle hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?