Giyinmeyi bilmiyorum

bu tarz canım artık bilinçaltı bir isyan diyelim.herkesin kendine göre tarzı var.
o konulara girersek farklı tarzda insanlar da bir birlerinin adam gibi giyinemediklerini düşünürler.
temiz ve güzel tişört ve kotun ne zararı var şimdi.
valla alışmamış popoda don durmuyor.
klasik giyime alışmak küçük yaşlardan başlıyor bizim gibi olanları rahat giydirip sonra korseli tarlatanlı klasik dar insana afakan basan kıyafetleri giymemizi bekliyorlar.
ben topuklu ayakkabı giyemiyorum heves ettiğim 13-14 yaşında da(o zamanın yaşıtlarım kızlar topuklu, terlik gibi ayakkabılarla gezerken)bana yasaklamışlardı sanki topukluyu giyen kocaya kaçıyor muhabbeti yapıyorlardı bana.
sonuç annem neden topuklu giyemediğimi hala algılayamıyor.

Giymediklerinizi dolabınızdan çıkarın.
Sevdiğiniz parçaların daha şık versiyonlarını edinin.
Kendinize rutin bir makyaj belirleyin günlük makyaj için, abartmadan pratik olsun.
Bb krem, hafif allık, rimel, doğal renk ruj.
Fazlası işin ne yakıştığını düşünüyorsanız.
Makyaj temizleme derdini anlamadım zaten rutin olarak gece yatmadan cildinizi temizlemeniz gerekiyor :)
Takı konusunda bir kaç çok sevdiğim parça var genelde onları kullanıyorum.
Ve hatta kolyemi hiç çıkarmıyorum diyebilirim.
Zaten ailemin ve eşimin hediyesi olan iki kolye arasında gidip geliyorum genelde :)
Yüzük-bileklik hiç takamadım, alyans bile takmıyorum.
Eğer saçlarınız kolay şekil alıyorsa maşa şart degil.
Onun yerine örgü, köpükle şekil verilmiş sac falan kullanabilirsin daha pratik.
Hatta yakışır dersen kadında kısa saça bayılırım ama küçük ve net yüzlü kadınlara yakıştırıyorum.

sevgilin yoksa sevgili edin illa ki o zaman süslenip püslenirsin

Hazır yakışıyorken giyin, süslen.ojelerini sür. Zaman çabucak akıp geçiyor. Herşeyi yakıştığı zamanda yapmak lazım.

Gerektiğinde seve seve yaparsın böyle mutlusun demek ki. Derdin ne güzelmiş.

Sokaa ciktiginizda cok beğendiğiniz i yakışıklı artisle karsilasacaginizi hayal edin hatta buna kendinizi inandırin birkac seferden sonra ,gorunusunuze alisip severek hazırlanirsiniz

Ben bir sorun göremedim.
Herkes oje sürmek, saçını maşalamak, süslü olmak zorunda değil.
Sen nasıl beğeniyorsan kendini öyle giyin, nasıl rahat ediyorsan.

Bu arada ben çok severim ve çok süslüyümdür
Kendime bakayım, makyaj yapayım falan bayılırım ya
Ama saçıma hayatta ne düzleştirici ne maşa sürmem
Mahvediyor çünkü

Evliyseniz eger Allah esinize sabir versin:)))

Tabi ki kimse süslenmek zorunda değil ama biraz kendime bakmak istememe rağmen bunu başaramıyorum hep başa dönüyorum :/

Aynen ben de öyleyim.
Güzel olayım diye bir hevesim yok.
Giydiklerimle rahat hissediyorsam bitmiştir.
Ama ben de pek giyinemiyorum bence yaaa.
Eskiden hiç umrum olmazdı ama artık bunu takıyorum sanırım.
Ne yapsak bilmem kii..
Uzun işlere hiç gelemem.

bacımm delihaya dönmeyesin aman ha hep üşengeçlikten evde kalıyoz ya! bakalım kendimiz üşenmeyelim

Bilmiyor degilsin kii useniyosun onada nasil yardim edekki

Ayy ben de öyleyim ya tonlara kıyafetim var ama hep aynı siyah pantolonu ve hep aynı siyah kazağı veya siyah kısa kollu bluzu giyiyorum kim uğraşcak şimdi kombinle kolyeyle küpeyle..

Daha gençsin ne bu miskinlik.. bakımsız insan bence çok itici. Kadın yada erkek farketmez. İnsan kendine bakmalı.. sabah duş alıp hızlıca saç makyaj yapmak inan zor değil. Herzaman şık giyinmek zorunda değilsin.. kot ve dümdüz bi body giyip gayette şık olabiliyorum yeri gelince. Ayakkabın,kemerin,çantan ve takıların en önemli silahların :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…