Giyinmeyi bilmiyorum

bende dustan ciktim suan saclarimi duzlestirmem lazim ama cok useniyorum.

ya okurken güldüm bi yandan bu nasil bi üsengeclik boyle. nefes alip verirken de boyle oluyomu
şaka bi yana, yaşin kac ? cok hareketsiz bi insansin sanirim.

Ben 2. Çocuktan sonra dağıldım. Sen de erken olmuş biraz ama . Kendine gel silkelen hareketlen. Gencim , güzelim , bakımlı olmalıyım de yap makyajını. Vaktiniz ve gücünüz varken süslenin püslenin gezin.

Ben careyi takinti yaptiklarimi makaslamakla buldum bu ara yine makasi salicam

Saclarin icin bi brezilya fönü yeter.birkere yaptir enaz 6 ay gider.cok makyajda iyi degil zaten, bi likit birde renkli dudak parlaticilari günü kurtarir.
Dolabinda ki leri giysi toplayan kurumlara ver bi kot tsort birak dolapta .havuc keten,kanvas tarzi blekte pantolonlar al renk renk.ustune gunluk bluzlar altinada 2 tane siyah tasli gunluk giymelik babetlerden tamamdir.

Kızma ama okurken, nefes almak istemiyorum çünkü yoruluyorum, diye bir cümle bekledim
Bence sorun üşengeçlik arada banada oluyor öyle silkelen bi kendine gel ya daha kaç yaşındasın ki?

Calışmadan önce bende öyleydim çalışmaya başlayınca çevremde ki kadınlara rakip gözüyle bakmaya başladım kim ne kadar güzelse ve süsleniyorsa ben kendim için daha fazlasını yapmaya başladım aşırı üşengeç ve bir anne olduğum halde

Bence bunu alışkanlık haline getirmek lazım. Ben kesinlikle sabah saçımı ve makyaj yapmadan dışarı adımımı atamam. Ya düzleştiriyorum ya da maşa. Sırf bunun için yarım saat ya da 1 saat erken uyanıyorum. Ama alışkanlık işte bu benim gözümde büyümüyor açıkçası yaptıktan sonra mutlu oluyorum.

Kıyafetide gece yattığımda düşünüyorum yarın bujnu giyyim altına şu ayakkabıyı giyiyim falan diye

Demekki tarzınız böyle herkesin bir tarzı vardır kendine göre ben de kot giyerim çoğunlukla güzel giyinenleri de çok beğenirim ama beceremem sabah küpe takarım evden çıkarken 1 saat sonra bunalır çıkartırım tarzınızı sevin süslü olmak yapısal birşey olmayınca insanın içinde yoksa olmuyor

ben olsam giyinecek bir yer bulurum ya. (ama eskilerle)
tesettürlüyüm makyaj yapmayı çok seviyorum silmek çok zor oluyor. :/
saçlarim da kıvırcık taramayi bile üşeniyorum
daha sayayım mı kendimi çok fena saldim vallaa

bende hergun topuklu ayakkabı gıyınenlere özeniyorum , çok şık güzel giyinirim makyajım takılarımı herkes çok begenır zaten güzelimde

ama o aksamları ayak agrısı yokmu benı bitiriyor.
aynen bende topuklu ayakkabi giyenlere özeniyorum işyerimde herkes topuklu giyiyor valla alicam onlari taktim kafayaa.

İnanmıyorum aynı ben. Ama ben işimin evime çok yakın olmasından ve işte çok kişiyle karşılaşmamamdan dolayı böyle oldum. Sabah kalkıyorum yepyeni cicili kıyafetlerim duruyor ben gidip siyah pantolon tişört spor ayakkabımı giyip gidiyorum. Şimdi güzel kıyafet giyip kirletmeyeyim ütüsünü bozmayayım benim kafa da bu Hatta hamileyim diye abarttım çanta bile almıyorum bakkala gider gibi gidip geliyorum. Ne olcak bu halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…