- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
bende dustan ciktim suan saclarimi duzlestirmem lazim ama cok useniyorum.Merhabalar başlıktanda anladığınız gibi giyinmeyi bilmiyorum yada çok üşengecim ve bu canımı çok sıkıyor. Etrafa bakıyorum herkes güzel güzel elbiseler tunikler pantolonlar çok şık ama ben sürekli kot tshirt ile geziyorum. Dışarı çıkmadan önce kıyafet seçme sürecim maksimum 30 saniye. Dolabım kıyafetten yıkılıyor olsada hep belli şeyleri giyiyorum pijamalar da buna dahil. Taki desen çok beğenip alıyorum ama hiç birini takmıyorum. Heves edip taktığımı da sanırım üşengeçlikten uzun zaman çıkarmıyorum. Bir sürü ojem var ama sürüp çıkarmaya üşeniyorum bi kenarda öylece yıllardır duruyorlar. Makyaj yapayım diyorum silmek zor geliyor.Maşa yapayım diyorum çok uzun sürüyor kollarım yoruluyor ve vakit kaybı diye onu da yapmıyorum. Yardım edin nedir bu halim ne yapmalıyım çeki düzen verin bana kızlar
ediyo valla bende etti :)Bende hamilelikte böyle oldum giyecek seçeneği az sonuçta.. çocukta devam eder mi dersin ? :)
çocuk 4.5 yaşına geldi ben hala böyleyim amaAma sen çocuk bakıyorsun ben daha genç yaşımda bekarken böyleyim bide çocuk olsa ne halde olurum hiç bilmiyorum
ya okurken güldüm bi yandanMerhabalar başlıktanda anladığınız gibi giyinmeyi bilmiyorum yada çok üşengecim ve bu canımı çok sıkıyor. Etrafa bakıyorum herkes güzel güzel elbiseler tunikler pantolonlar çok şık ama ben sürekli kot tshirt ile geziyorum. Dışarı çıkmadan önce kıyafet seçme sürecim maksimum 30 saniye. Dolabım kıyafetten yıkılıyor olsada hep belli şeyleri giyiyorum pijamalar da buna dahil. Taki desen çok beğenip alıyorum ama hiç birini takmıyorum. Heves edip taktığımı da sanırım üşengeçlikten uzun zaman çıkarmıyorum. Bir sürü ojem var ama sürüp çıkarmaya üşeniyorum bi kenarda öylece yıllardır duruyorlar. Makyaj yapayım diyorum silmek zor geliyor.Maşa yapayım diyorum çok uzun sürüyor kollarım yoruluyor ve vakit kaybı diye onu da yapmıyorum. Yardım edin nedir bu halim ne yapmalıyım çeki düzen verin bana kızlar
sana kesinlikle katiliyorum bu konuda. esine ,nişanlisina veya erkek arkadasina karsi guclu duygulari olan kadinlar kendilerine daha ozen gosteriyo.Bence çare aşık olmak.
o bebişten oluyodur :))bende dustan ciktim suan saclarimi duzlestirmem lazim ama cok useniyorum.
Demekki tarzınız böyle herkesin bir tarzı vardır kendine göre ben de kot giyerim çoğunlukla güzel giyinenleri de çok beğenirim ama beceremem sabah küpe takarım evden çıkarken 1 saat sonra bunalır çıkartırım tarzınızı sevin süslü olmak yapısal birşey olmayınca insanın içinde yoksa olmuyorMerhabalar başlıktanda anladığınız gibi giyinmeyi bilmiyorum yada çok üşengecim ve bu canımı çok sıkıyor. Etrafa bakıyorum herkes güzel güzel elbiseler tunikler pantolonlar çok şık ama ben sürekli kot tshirt ile geziyorum. Dışarı çıkmadan önce kıyafet seçme sürecim maksimum 30 saniye. Dolabım kıyafetten yıkılıyor olsada hep belli şeyleri giyiyorum pijamalar da buna dahil. Taki desen çok beğenip alıyorum ama hiç birini takmıyorum. Heves edip taktığımı da sanırım üşengeçlikten uzun zaman çıkarmıyorum. Bir sürü ojem var ama sürüp çıkarmaya üşeniyorum bi kenarda öylece yıllardır duruyorlar. Makyaj yapayım diyorum silmek zor geliyor.Maşa yapayım diyorum çok uzun sürüyor kollarım yoruluyor ve vakit kaybı diye onu da yapmıyorum. Yardım edin nedir bu halim ne yapmalıyım çeki düzen verin bana kızlar
aynen bende topuklu ayakkabi giyenlere özeniyorum işyerimde herkes topuklu giyiyor valla alicam onlari taktim kafayaa.bende hergun topuklu ayakkabı gıyınenlere özeniyorum , çok şık güzel giyinirim makyajım takılarımı herkes çok begenır zaten güzelimde
ama o aksamları ayak agrısı yokmu benı bitiriyor.
Merhabalar başlıktanda anladığınız gibi giyinmeyi bilmiyorum yada çok üşengecim ve bu canımı çok sıkıyor. Etrafa bakıyorum herkes güzel güzel elbiseler tunikler pantolonlar çok şık ama ben sürekli kot tshirt ile geziyorum. Dışarı çıkmadan önce kıyafet seçme sürecim maksimum 30 saniye. Dolabım kıyafetten yıkılıyor olsada hep belli şeyleri giyiyorum pijamalar da buna dahil. Taki desen çok beğenip alıyorum ama hiç birini takmıyorum. Heves edip taktığımı da sanırım üşengeçlikten uzun zaman çıkarmıyorum. Bir sürü ojem var ama sürüp çıkarmaya üşeniyorum bi kenarda öylece yıllardır duruyorlar. Makyaj yapayım diyorum silmek zor geliyor.Maşa yapayım diyorum çok uzun sürüyor kollarım yoruluyor ve vakit kaybı diye onu da yapmıyorum. Yardım edin nedir bu halim ne yapmalıyım çeki düzen verin bana kızlar
bende neden yazdıklarını ben yazmışım gibi hissediyorum diyordumHayır balık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?