Giyinmeyi bilmiyorum

ya okurken güldüm bi yandan bu nasil bi üsengeclik boyle. nefes alip verirken de boyle oluyomu
şaka bi yana, yaşin kac ? cok hareketsiz bi insansin sanirim.

Kızma ama okurken, nefes almak istemiyorum çünkü yoruluyorum, diye bir cümle bekledim
Bence sorun üşengeçlik arada banada oluyor öyle silkelen bi kendine gel ya daha kaç yaşındasın ki?

22 yaşındayım

Çalıştığım yerde çevremde kadın yok atölyede mühendisim sanırım birazda bundan dolayı zaten kirlenecek yağ,toz içinde kalacak diye giymiyorum

Uykuyu çok severim asla 1 saat erken uyanamam bu işler için bu düşüncem için de çok üzülüyorum bi yerden fedakarlık etmek lazım

aynı kıyafetleri giymek üşengeçlik mi yoksa bağlılık mı bunu hep düşünmüşümdür, çünkü bende öyle yapıyorum
mesela bi gömleğim var haftada 1 gün mutlaka giyerim onu ki diğer günler içinde var öyle seçili kıyafetlerim

makyajı sevmem topuklu giyemem takı olarak sahteye alerjim var gümüş yada altın takmam lazım o da beni aşar falan diye bahanelerim var

belki yavaştan başlanırsa devamlılık sağlanabilir

eğer giyinme işim sabaha kaldıysa ben de kot tişört çıkıyorum, sabahları hem enerjim düşük oluyor hem de vakitsizlikten uğraşamıyorum aynada giydiklerimi incelemekle, o yüzden akşamdan hazırlıyorum ertesi gün giyeceklerimi.
giyinme konusunda sorun yaşayan herkese şiddetle tavsiyemdir, hatta haftasonundan 5 güne 5 kombin hazırlanıp dolaba o şekilde asarsanız büyük rahatlık oluyor.
makyaj konusunda da bb krem, allık, ruj, rimel yetiyor günlük hayatımda, fazlasını fazla buluyorum zaten...
el bakımı keyif işi benim için, ellerimi de çok beğeniyorum zevkle uğraşıyrum ojelerimle tırnaklarımla :)

Offf ben de boyleyim. Alisverise ciktigimda bu sefer farkli biseyler alayim desem de surekli siyah bisey aliyorum. Kendimi boyle rahat hissediyorum. Gcen gun renkli tam bit yaz tisortu girydim esim elestirdi bu ne yaaa keko gibi olmussun diye, adam da alismis benim karali halime.
Bence kasma ya nasil rahat hissediyorsan oyle, giyinmeye suslenmeye harcayacagin vakti daha yararli biseylere harcayabiliyorsan ne mutlu sana.
Ben dogumdan beri kendime ne kadar da bakmadigimi yeni farkwttim evin isi, cocugun sorumlulugu bakimi, ise yetisme telasesi derken kendimi unutmusum, gecen hafta sacimi kestirdim, kuafor fon cekerken farkettim ne kadar cok sacim dokulmus ve o saclarin yerine yenileri gelmis 3-4 parnak kadar uzamis, fon sirasinda ucus ucuslardi kucuk husamettine benzettim kendimi. Bkz gorsel

sevgilin flan varmı bence aşık olman lazıms enin ve silkelenip kendine gelmen lazım :)

beni baştan yarat diye bi konu var oralara bakabilirsin. enerjini yuksek tut olumsuz cümleleri hayatından çıkart

Açık Konuşmak Gerekirse , hayat enerjin çekilmiş senin. Yaşadığın şey tamamen psikolojik, muhtemelen ilgisiz ve sevgisiz bi dönemdesin. Seni heyecanlandıran bişeyler olmalı , Seni mutlu eden veya edicek kişiler olmalı. İçine kapanmış gibisin. Sosyal aktivitelerini çoğalt
Ve;
Kendine Güven...

öncelikle merhaba :) bende sen gibiydim denmez ama sürekli aynı seyleri giyer gibiydim modaya makyaja ilgim aşırı yoğun alırdım ama yapmazdım. daha sonra blogerların paylasımları olsun instagram sayfaları olsun hepsini gezinip bu tür saylara bakınmaya basladım 3 yıl oluyor her gün farklı kıyafet giyiyorum her gün o makayajı silmedne tonik yapmadan uyumam. saçlarımı her gün yıkıyorum hosuma gidiyor eğer yıkamamışsam ertesi gün dışarıya cıkamıyorum. motivem düşüyor. bunu zoraki değilde kendin istediğin için yapmalısın. :)

O üşengeçlik bende de var, mesela temizlik ve yemek yapmak konusunda. Ama kendini bildiğim için, kendimi motive edecek şeylere yöneltiyorum, yani bi nevi heveslendiriyorum. Sonra bi bakmışım, üşengeçlik falan kalmamış. Moda üzerine Videolar yazılar falan oku, heveslendir kendini dedim, belki işe yarar.

kot tshirt giy ne olacak onları seviyorsun rahat ediyorsun demek ki
kendini olmadığın şekle sokma.

Süslü olmak zorunda değilsiniz. Şık olmak için ojelere takılara ihtiyacınız yok. Ben de bunları yapmam. Saçlarınıza duştan sonra iyi bir şekil vermeye çalışın. Makyaj olarak da sadece bir rimel bile yüze ciddi bir canlılık katıyor. Yapabiliyorsanız azıcık da allık. Hoş o da olmasa olur. Etek ve elbiseler her zaman kadına şıklık katar. Topuklu ayakkabılar da öyle. Çok yüksek olmayabilir. Gerçi insan zamanla o kadar alışıyor ki düz ayakkabı giyer gibi giyiyorsunuz. Ben her zaman bu şekilde giyinirim. Özel hiçbirşey yapmam ve her zaman çok şık ve bakımlı bulunurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…