ya okurken güldüm bi yandanbu nasil bi üsengeclik boyle. nefes alip verirken de boyle oluyomu
şaka bi yana, yaşin kac ? cok hareketsiz bi insansin sanirim.
Kızma ama okurken, nefes almak istemiyorum çünkü yoruluyorum, diye bir cümle bekledim
Bence sorun üşengeçlik arada banada oluyor öyle silkelen bi kendine gel ya daha kaç yaşındasın ki?
Calışmadan önce bende öyleydim çalışmaya başlayınca çevremde ki kadınlara rakip gözüyle bakmaya başladım kim ne kadar güzelse ve süsleniyorsa ben kendim için daha fazlasını yapmaya başladım aşırı üşengeç ve bir anne olduğum halde
Bence bunu alışkanlık haline getirmek lazım. Ben kesinlikle sabah saçımı ve makyaj yapmadan dışarı adımımı atamam. Ya düzleştiriyorum ya da maşa. Sırf bunun için yarım saat ya da 1 saat erken uyanıyorum. Ama alışkanlık işte bu benim gözümde büyümüyor açıkçası yaptıktan sonra mutlu oluyorum.
Kıyafetide gece yattığımda düşünüyorum yarın bujnu giyyim altına şu ayakkabıyı giyiyim falan diye
aynı kıyafetleri giymek üşengeçlik mi yoksa bağlılık mı bunu hep düşünmüşümdür, çünkü bende öyle yapıyorumMerhabalar başlıktanda anladığınız gibi giyinmeyi bilmiyorum yada çok üşengecim ve bu canımı çok sıkıyor. Etrafa bakıyorum herkes güzel güzel elbiseler tunikler pantolonlar çok şık ama ben sürekli kot tshirt ile geziyorum. Dışarı çıkmadan önce kıyafet seçme sürecim maksimum 30 saniye. Dolabım kıyafetten yıkılıyor olsada hep belli şeyleri giyiyorum pijamalar da buna dahil. Taki desen çok beğenip alıyorum ama hiç birini takmıyorum. Heves edip taktığımı da sanırım üşengeçlikten uzun zaman çıkarmıyorum. Bir sürü ojem var ama sürüp çıkarmaya üşeniyorum bi kenarda öylece yıllardır duruyorlar. Makyaj yapayım diyorum silmek zor geliyor.Maşa yapayım diyorum çok uzun sürüyor kollarım yoruluyor ve vakit kaybı diye onu da yapmıyorum. Yardım edin nedir bu halim ne yapmalıyım çeki düzen verin bana kızlar
Merhabalar başlıktanda anladığınız gibi giyinmeyi bilmiyorum yada çok üşengecim ve bu canımı çok sıkıyor. Etrafa bakıyorum herkes güzel güzel elbiseler tunikler pantolonlar çok şık ama ben sürekli kot tshirt ile geziyorum. Dışarı çıkmadan önce kıyafet seçme sürecim maksimum 30 saniye. Dolabım kıyafetten yıkılıyor olsada hep belli şeyleri giyiyorum pijamalar da buna dahil. Taki desen çok beğenip alıyorum ama hiç birini takmıyorum. Heves edip taktığımı da sanırım üşengeçlikten uzun zaman çıkarmıyorum. Bir sürü ojem var ama sürüp çıkarmaya üşeniyorum bi kenarda öylece yıllardır duruyorlar. Makyaj yapayım diyorum silmek zor geliyor.Maşa yapayım diyorum çok uzun sürüyor kollarım yoruluyor ve vakit kaybı diye onu da yapmıyorum. Yardım edin nedir bu halim ne yapmalıyım çeki düzen verin bana kızlar
öncelikle merhaba :) bende sen gibiydim denmez ama sürekli aynı seyleri giyer gibiydim modaya makyaja ilgim aşırı yoğun alırdım ama yapmazdım. daha sonra blogerların paylasımları olsun instagram sayfaları olsun hepsini gezinip bu tür saylara bakınmaya basladım 3 yıl oluyor her gün farklı kıyafet giyiyorum her gün o makayajı silmedne tonik yapmadan uyumam. saçlarımı her gün yıkıyorum hosuma gidiyor eğer yıkamamışsam ertesi gün dışarıya cıkamıyorum. motivem düşüyor. bunu zoraki değilde kendin istediğin için yapmalısın. :)Merhabalar başlıktanda anladığınız gibi giyinmeyi bilmiyorum yada çok üşengecim ve bu canımı çok sıkıyor. Etrafa bakıyorum herkes güzel güzel elbiseler tunikler pantolonlar çok şık ama ben sürekli kot tshirt ile geziyorum. Dışarı çıkmadan önce kıyafet seçme sürecim maksimum 30 saniye. Dolabım kıyafetten yıkılıyor olsada hep belli şeyleri giyiyorum pijamalar da buna dahil. Taki desen çok beğenip alıyorum ama hiç birini takmıyorum. Heves edip taktığımı da sanırım üşengeçlikten uzun zaman çıkarmıyorum. Bir sürü ojem var ama sürüp çıkarmaya üşeniyorum bi kenarda öylece yıllardır duruyorlar. Makyaj yapayım diyorum silmek zor geliyor.Maşa yapayım diyorum çok uzun sürüyor kollarım yoruluyor ve vakit kaybı diye onu da yapmıyorum. Yardım edin nedir bu halim ne yapmalıyım çeki düzen verin bana kızlar
O üşengeçlik bende de var, mesela temizlik ve yemek yapmak konusunda. Ama kendini bildiğim için, kendimi motive edecek şeylere yöneltiyorum, yani bi nevi heveslendiriyorum. Sonra bi bakmışım, üşengeçlik falan kalmamış. Moda üzerine Videolar yazılar falan oku, heveslendir kendini dedim, belki işe yarar.Merhabalar başlıktanda anladığınız gibi giyinmeyi bilmiyorum yada çok üşengecim ve bu canımı çok sıkıyor. Etrafa bakıyorum herkes güzel güzel elbiseler tunikler pantolonlar çok şık ama ben sürekli kot tshirt ile geziyorum. Dışarı çıkmadan önce kıyafet seçme sürecim maksimum 30 saniye. Dolabım kıyafetten yıkılıyor olsada hep belli şeyleri giyiyorum pijamalar da buna dahil. Taki desen çok beğenip alıyorum ama hiç birini takmıyorum. Heves edip taktığımı da sanırım üşengeçlikten uzun zaman çıkarmıyorum. Bir sürü ojem var ama sürüp çıkarmaya üşeniyorum bi kenarda öylece yıllardır duruyorlar. Makyaj yapayım diyorum silmek zor geliyor.Maşa yapayım diyorum çok uzun sürüyor kollarım yoruluyor ve vakit kaybı diye onu da yapmıyorum. Yardım edin nedir bu halim ne yapmalıyım çeki düzen verin bana kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?