Bende hamilelikte böyle oldum giyecek seçeneği az sonuçta.. çocukta devam eder mi dersin ? :)bende çocuktan sonra böyle oldum
Sevgiliniz var mı? Belki olsa kendinize özen gösterirsiniz. Olmadığı içinde olabilir. Olsaydı saldım çayıra mevlam kayıra olmazdı.
Evet var sıkıntı daha büyük desenize adam bana bu halde katlanıyor
Bence üşengeçlik değilde fazla özgüven var sizde.
Şahsen bende aynı anlattığınız gibiyim, kendime üşenegcim demiyorumda özgüvenim var benim o yüzden deyip rahatlıyorum
kendine 1-2 kokoş arkadaş edin ve her gün onlarla dışarı çık..bir iki giyinmezsin ama sonra kendini kötü hissedip giyinmeye başlarsın
valla güzel giyinince özgüvenin de gelir
güzelden kastım kendini içinde güzel ve iyi hissettiğin şeyler
kaç zamandır ben de havalardan dolayı kot t-shirt hırka falan takılıyodum
bugün şöyle bi elbise falan giydim
kendimi gayet iyi hissediyorum ve bu davranışlarıma da yansıyor
insanlar aaa ne kadar iyi görünüyosun falan dediler
eşyan çok ise SEVMEDİKLERİNİ BAĞIŞLA
şu an bi kitap okuyorum
gardrop düzenleme tekniği hakkında
konmari yöntemi
istersen araştır
yazar şunu diyor:
her bir kıyafetinizi elinize alın ve sizi mutlu edip etmediğini düşünün
eğer belki bir gün giyerim vs. diye saklıyorsanız ATIN
demek ki o giydiklerinizi seviyorsunuzAy evet aynı ben hiç bi kıyafetimi de atamıyorum giyerim bunu diyip hep aynı şeyleri giyiyorum
Sevgilin yok sanrım olsa bakarsın kndneMerhabalar başlıktanda anladığınız gibi giyinmeyi bilmiyorum yada çok üşengecim ve bu canımı çok sıkıyor. Etrafa bakıyorum herkes güzel güzel elbiseler tunikler pantolonlar çok şık ama ben sürekli kot tshirt ile geziyorum. Dışarı çıkmadan önce kıyafet seçme sürecim maksimum 30 saniye. Dolabım kıyafetten yıkılıyor olsada hep belli şeyleri giyiyorum pijamalar da buna dahil. Taki desen çok beğenip alıyorum ama hiç birini takmıyorum. Heves edip taktığımı da sanırım üşengeçlikten uzun zaman çıkarmıyorum. Bir sürü ojem var ama sürüp çıkarmaya üşeniyorum bi kenarda öylece yıllardır duruyorlar. Makyaj yapayım diyorum silmek zor geliyor.Maşa yapayım diyorum çok uzun sürüyor kollarım yoruluyor ve vakit kaybı diye onu da yapmıyorum. Yardım edin nedir bu halim ne yapmalıyım çeki düzen verin bana kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?