- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Ona kıyamıyorum aslında birazda bu var yani para biriktirmiş ya gitsin kendisine alsın istiyorum ben yeni doğum yaptım 4 kilo fazlam var ama o illa alacak bana bir şeyler bense ciddi harcamak istemiyorum ya neden böyle birde alamıyorum yanş alsam ne alacağımı bilmiyorumMilletin esi ne diye para harciyorsun diye olay cikarir sen boyle bir es bulmussun sukret. Git en guzellerini al.
Benim eşimde ilk evlendigimiz zamanlar öyle diyordu bense yeni gelinim kiyafetim cok diyodum daha sonra gezmeye falan ciktigimizda tunik elbise falan vitrinde gördügumzde hadi askim bunu sana alcam cok yakisir diuip aliyodu ha giyim tarzinida begenmiyorum demesi olmamis sen de parayi onun inadina harca kiyafet al masraf yap bak bi daha oluyo mu erkeklere yaranmiyo bacim alirsin masrafci almazsin baska dert
Bende boyle bana pra biriktirip alisverise goturecek bir es isterdimMilletin esi ne diye para harciyorsun diye olay cikarir sen boyle bir es bulmussun sukret. Git en guzellerini al.
Kiz ne zevki gir intérnet sayfalarina ordan cok hos kombinler var al ordan giy iste hos hafif bir makyaj esin dedigine dicegine pisman olsunHarbi öyle. Eşim harcamalara hep sorun çıkarmaz gerçi genelde hep ev için ve çocuklar için alırım ses etmez pek kendime almadığım için bilemiyorum tavrı değişir mi ama ben zevki olan birisi de değilim sanırım ne alayım nasıl kombin yapayım bilmiyorum
Erkekler kiyamayan fedakar kadin degil bakimli hos tarz kadin isterler bilginize...Ona kıyamıyorum aslında birazda bu var yani para biriktirmiş ya gitsin kendisine alsın istiyorum ben yeni doğum yaptım 4 kilo fazlam var ama o illa alacak bana bir şeyler bense ciddi harcamak istemiyorum ya neden böyle birde alamıyorum yanş alsam ne alacağımı bilmiyorum
Saydığınız mağazalara bu sene yaklaşılmıyor.Bende boyle bana pra biriktirip alisverise goturecek bir es isterdimgercekten daha ne istiyorsun?
Ben alisveris yapmayi bu yil 30 yasimda ogrendim. İpekyoldn lc waikikiye kadar her yere bakiyorum. Aaa bu cok tarz bunu konbinlerim her turlu dikkat ceker dedigim parcalari aliyorum.
basic atlet tarzi, tshirtler vs. Cok kullaniliyor. Ustune at bir farkli hirka ya da ceket oldu mu sana cok sik bir kombin.
Dumduz parvalardan ziyade basic ya da farkli tarzda kiyafet bakabilirsiniz. Hatta ipekyol network beymen gibi magazalarda indirim donemlerinde (zara da ocak ayi kndirim ayidir orn. ) cok ucuza kiyafetler olabiliyor kendi tarzinizi yansitacak.
Talisveris sitelerini takip etmeni oneririm. Bazen magazada iki kati olan orada cok ucuza oluyor.
Ya böyle bir şey alacağım ya basiret bağlanması mı derler öyle oluyor ve ben alamıyorumBende boyle bana pra biriktirip alisverise goturecek bir es isterdimgercekten daha ne istiyorsun?
Ben alisveris yapmayi bu yil 30 yasimda ogrendim. İpekyoldn lc waikikiye kadar her yere bakiyorum. Aaa bu cok tarz bunu konbinlerim her turlu dikkat ceker dedigim parcalari aliyorum.
basic atlet tarzi, tshirtler vs. Cok kullaniliyor. Ustune at bir farkli hirka ya da ceket oldu mu sana cok sik bir kombin.
Dumduz parvalardan ziyade basic ya da farkli tarzda kiyafet bakabilirsiniz. Hatta ipekyol network beymen gibi magazalarda indirim donemlerinde (zara da ocak ayi kndirim ayidir orn. ) cok ucuza kiyafetler olabiliyor kendi tarzinizi yansitacak.
Talisveris sitelerini takip etmeni oneririm. Bazen magazada iki kati olan orada cok ucuza oluyor.
İnternetteki güvenilir sitelerden alışveriş yapabilirsiniz hem nasıl kombin yapılıyor onu da görmüş olursunuz, eşiniz belli ki sizi önemsiyor. Bunda darılacak birşey yok, sadece doğru kelimeleri bulamamış. Erkekler bazen öyle olabiliyor iyi bişey derken çuvallayabiliyorlarKızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Sağolsun güzel görmek istiyor ama alamıyorum içimdekini atamıyorum resmen ya. Birde bana zevk konusunda laf yapınca kızdım ona yani öyle olsam da bana sert geldi onun söylemesi. Anneme bile akşam söylemiş ya 5 yıldır aynı çantayı kullanıyor 3 yıldır üstne tek parça almadı bu nedir artık çocuklara bak sen onu götüreceğim demiş annemde sıkıştırıyor kızdırma al işte ne naz yapıyorsun diyor ama baz değil işte alırsam kendimi kötü hissediyorum neden anlamıyorum he birde ciddi zevk yoksunuyımEşinizi takdir ettm, demek ki sizi güzel görmek istiyor.Sana para yetiştiremiyorum diye yırtınan adamlard da var sonuçta.
Sizdeki biriktirme huyu babamda da var , hiç sevmem o yüzden.bir yere kadar iyi ama abartıldığı zaman sıkıntı oluyor bayağı cimrilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?