Giyinmiyorsun

ay bu konu ne güzeldi ya harika fikirler alıyorduk
konu sahibi ne yaptı acaba
Kendime birkaç parça bir şey aldım hatta eşime de aldım çok beğendi hepsini ama şu corona derdine eşim pimpiri oldu eve kargo ile bir şey aldırmıyor şuan dışarı da çıkamadığım için alışveriş serüveni kombin beğenmekle kalıyor ama şuan en azından ne istediğimi biliyorum ve en çok neye ihtiyacım olduğunu da biliyorum

Fazla olduğunun farkındayım kendime bir çizgi yapmaya çalıyorum buara sağolsun biraz olsun gözümü açtı. Artık ne istediğimi biraz olsun biliyorum

Aman Allahım aynı eşim gibi düşünüyorsunuz . Be çalışmıyorum esim esnaf bende ona baskı yapiyorum hem alışveriş yapalim hem gezelim hem para biriktir ev yada dükkan peşinati olsun. Tabii hepsi birarada zor. Eşim de aynı siz. Durumlar kötü önümüzü göremiyoruz gereksiz harcamalar yapmayalım. Ben netten her ay 250-300 ya kiyafet ya ev icin alırım ama insan hep daha fazlasını istiyor. Kitapta aliyorum cok bu ara. Ama hic sizin gibi olamadim keske olsam ki benim esim de ortalama kazanır bu arada

Şuan kendime baktığım da bunun fazla olduğunu görüyorum ama içim durmuyor. Meseka bu virüs olayı oldu ya benim kenardaki birikimim lazım olacak gibi duruyor iştw bu da durum düzeldiğinde de bana nirwz daha dikkatlice harcamam gerektiğini düşündürüyor birkaç gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…