- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.641
- 348
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Lütfen kendinize özen gösterin, bunun bir tık sonrası üzgünüm ama farklı boyutlara geciyor. Uzulen siz olursunuz. (Çok yanlış böyle olmamalı ama erkek milleti) Paranız varmış gidin en güzellerini en kalitelilerini giyin.Ona kıyamıyorum aslında birazda bu var yani para biriktirmiş ya gitsin kendisine alsın istiyorum ben yeni doğum yaptım 4 kilo fazlam var ama o illa alacak bana bir şeyler bense ciddi harcamak istemiyorum ya neden böyle birde alamıyorum yanş alsam ne alacağımı bilmiyorum
Sağolsun düşünür her alanda ama benim farkında olduğum bir şeyi eşimden duymak nebilim seviyorum ya bana kendimi kötü hissettirdi. Yani ben farkındayım zevk durumunun ama onun gözünden öyle görülmek ay nebilim kötü hissettim. Birde 4 kilo fazlam var doğum yaptım ondan da hassasım sanırım birde ciddi alamıyorum ya neden kıramıyorum bunu bilmemİyi de adam kötü bir şey dememiş ki. 5 yıl önceki çantayı habire kullanmanız normal değil. Bütçenize göre alışveriş yapabilirsiniz. "İnsan kıyafetiyle karşılanır, sohbetiyle uğurlanır" sözünü hatırlayın. Demek ki adam eşinin giyimi güzel olsun istiyor. Sosyal çevrenize karşı kendisini kötü hissediyor da olabilir. Tarz konusunda da instagramdan moda sayfalarını takip edebilirsiniz. İşinize yarayan kombinler olur. Çevrenizde güvendiğiniz biri varsa onla alışverişe çıkabilirsiniz. Eşime de kırılmazdım çünkü kırıcı konuşmamış aksine yapıcı konuşmuş. Teşekkür edin sizi düşünen biri.
Peki hangi siteleri takip ediyorsunuz. Bakayım bende güven açısından bilemiyorumKiz ne zevki gir intérnet sayfalarina ordan cok hos kombinler var al ordan giy iste hos hafif bir makyaj esin dedigine dicegine pisman olsun
Kızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Bende zevk sorunu var sanırım işte ne alayım ne giyilir üstüne onu bilemiyorum böyle giriyorum mesela orası burası açık vs olunca giymiyorum alamıyorum ya da pahalı geliyır gözüme. Sağolsun o düşünüyor he gerçi o söyleyince hemen kırıldım haklı biliyorum ama ondan duyunca kırıldım işteEşiniz bakımlı, güzel giyinmiş, kendine özenen bir kadın istiyor.
Ve istemeye hakkı da var.
Bütçe ayırmış, elinden geleni yapıyor.
Siz de bir tuhafsınız gerçekten, azıcık müsade edin tutumluluğunuzu bir kenara bırakın.
İlla pahalı olmasına gerek yok h&m candır bu konuda.
Hem uygun hem de modaya uygun şeyler bulabilirsiniz.
Canım aynısını dün ben yaşadım nişanlıyım ve evlilik alisveri yüzünden hiç parası kalmamıştı banada söylememiş kenarda birikmiş 500 liramız vardı Allahtan neyse dün buluştuk bi mağazadan pantolan bakayım dedim çok beğendim ama 90 liraydı o da beğendi ama ben nedense parasının olmadığını hissedip almak istemiyorum dedimOna kıyamıyorum aslında birazda bu var yani para biriktirmiş ya gitsin kendisine alsın istiyorum ben yeni doğum yaptım 4 kilo fazlam var ama o illa alacak bana bir şeyler bense ciddi harcamak istemiyorum ya neden böyle birde alamıyorum yanş alsam ne alacağımı bilmiyorum
Yaa o uygulamayı duydum böyle şeylerde mi varmıl bakayım bende birde bugün gidelim alalım diyor nasıl yapacağım gitmesem bu durumda kırılır givi geldi şimdi bakın ya ben kızdım ona halbuki aslında kızmamak gerektiğini fark ettim şimdi buraya yazıncaBen pintereste bakıyorum. Çok güzel kombin resimleri var. Vücut tipime uygun bir ünlü varsa fotoğraflarına falan bakıyorum. Bir fikir oluyo bende. Siz de isterseniz böyle yapabilirsiniz?
Ahahahaha aynen ben. Hiç param artmaz. Almayı da yemeyi de gezmeyi de çok severim. Dibine kadar harcarımEşinizi takdir ettim, sorunu fark edip çözmek için de ciddi çaba harcıyor. Size kıymet verdiği çok belli.
Yeni doğum yapmışsınız, sizi üzmek istemem. Ama demek ki eşiniz hoşlanmıyor tarzınızdan. Hiçbir şey almıyormuşsunuz, belli ki adam üzerinizde yeni, şık kıyafetler görmek istiyor.
beğenmeyip yanında gezdirmek istemese daha mı iyi olur?
Bir de Allah aşkına nasıl bu kadar tutumlu olabiliyorsunuz? Cebimde fazladan 50 liram kalsa nereye harcasam diye aklımı kaçırırım
Sağolsun düşünür her alanda ama benim farkında olduğum bir şeyi eşimden duymak nebilim seviyorum ya bana kendimi kötü hissettirdi. Yani ben farkındayım zevk durumunun ama onun gözünden öyle görülmek ay nebilim kötü hissettim. Birde 4 kilo fazlam var doğum yaptım ondan da hassasım sanırım birde ciddi alamıyorum ya neden kıramıyorum bunu bilmem
Para bana batıyor yaEşinizi takdir ettim, sorunu fark edip çözmek için de ciddi çaba harcıyor. Size kıymet verdiği çok belli.
Yeni doğum yapmışsınız, sizi üzmek istemem. Ama demek ki eşiniz hoşlanmıyor tarzınızdan. Hiçbir şey almıyormuşsunuz, belli ki adam üzerinizde yeni, şık kıyafetler görmek istiyor.
beğenmeyip yanında gezdirmek istemese daha mı iyi olur?
Bir de Allah aşkına nasıl bu kadar tutumlu olabiliyorsunuz? Cebimde fazladan 50 liram kalsa nereye harcasam diye aklımı kaçırırım
Ona kıyamıyorum aslında birazda bu var yani para biriktirmiş ya gitsin kendisine alsın istiyorum ben yeni doğum yaptım 4 kilo fazlam var ama o illa alacak bana bir şeyler bense ciddi harcamak istemiyorum ya neden böyle birde alamıyorum yanş alsam ne alacağımı bilmiyorum
O zaman zevkine güvendiğin arkadaşın kardeşin kuzenin varsa onunla git derim.Sağolsun güzel görmek istiyor ama alamıyorum içimdekini atamıyorum resmen ya. Birde bana zevk konusunda laf yapınca kızdım ona yani öyle olsam da bana sert geldi onun söylemesi. Anneme bile akşam söylemiş ya 5 yıldır aynı çantayı kullanıyor 3 yıldır üstne tek parça almadı bu nedir artık çocuklara bak sen onu götüreceğim demiş annemde sıkıştırıyor kızdırma al işte ne naz yapıyorsun diyor ama baz değil işte alırsam kendimi kötü hissediyorum neden anlamıyorum he birde ciddi zevk yoksunuyım
Vücut tipin nasılYaa o uygulamayı duydum böyle şeylerde mi varmıl bakayım bende birde bugün gidelim alalım diyor nasıl yapacağım gitmesem bu durumda kırılır givi geldi şimdi bakın ya ben kızdım ona halbuki aslında kızmamak gerektiğini fark ettim şimdi buraya yazınca
Keşke bende para biriktirmeyi bilsemYa sorun şu ben alamıyorum alırken aklımda hep kenarda mı dursa para vs oluyır birde çok zevkli değilim
Kızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?