Giyinmiyorsun

Lütfen kendinize özen gösterin, bunun bir tık sonrası üzgünüm ama farklı boyutlara geciyor. Uzulen siz olursunuz. (Çok yanlış böyle olmamalı ama erkek milleti) Paranız varmış gidin en güzellerini en kalitelilerini giyin.

Sağolsun düşünür her alanda ama benim farkında olduğum bir şeyi eşimden duymak nebilim seviyorum ya bana kendimi kötü hissettirdi. Yani ben farkındayım zevk durumunun ama onun gözünden öyle görülmek ay nebilim kötü hissettim. Birde 4 kilo fazlam var doğum yaptım ondan da hassasım sanırım birde ciddi alamıyorum ya neden kıramıyorum bunu bilmem

Eşiniz iyi niyetli davranmış, kırılmayın kendinizi sorgulayın bence
Zaman zaman sizin gibi düşünürüm, elbiseye para vereceğime şu eksiği tamamlarım diye, hayatım boyunca dolabı dolup taşan bir kadın olmadım ancak düzgün giyinmeye dikkat ederim. Bazı parçalar her dolapta olmalı mesela sonra onları küçük şeylerle kombinleyebilirsiniz, tarzım yarı spor yarı klasiktir; dolabımda ispanyol paça pantalon, mavi ve siyah olmak üzere kotlar, bir kaç çeşit klasik kurtarıcı elbise her zaman vardır. Bir çift çizme, bir çift bot, dolgu topuk ayakkabılar, fazla yüksek olmayan ofis tarzı klasik topuklular mutlaka vardır. Ve tabi üç dört tane çanta. Çok fazla kazak giymem ama günlük ve klasik bluzlarla çok amaçlı gömleklerim candır bunlar için büyük bir bütçe gerekmiyor, giyim israfına her zaman karşı oldum ama her sezon bir iki hit parça ekleyerek gayet şık olabilirsiniz. Farklı çözümler üretebilirsiniz mesela ipekyol, adl gibi markalarda hiç bir zaman içime sinen bir şey bulamıyorum, uzun elbiseleri çok severim moda nisa dan uzun keten iki elbise aldım geçen yaz, yakalarında ve kollarında tadilat yaptım , birine renkli bir cep ekledim, harika oldular ve tanesini 50 liraya almıştım bunlarda çözümdür

Dün gece eski konunuzu okumuştum tarhana çorbalı olan. Orada da bi özeleştiri vardı sanki. Bence hafif silkelenin gidin alışverişinizi yapın kuaföre gidin canlanın bi daha mı gelicez ya dünyaya

Bende zevk sorunu var sanırım işte ne alayım ne giyilir üstüne onu bilemiyorum böyle giriyorum mesela orası burası açık vs olunca giymiyorum alamıyorum ya da pahalı geliyır gözüme. Sağolsun o düşünüyor he gerçi o söyleyince hemen kırıldım haklı biliyorum ama ondan duyunca kırıldım işte

Canım aynısını dün ben yaşadım nişanlıyım ve evlilik alisveri yüzünden hiç parası kalmamıştı banada söylememiş kenarda birikmiş 500 liramız vardı Allahtan neyse dün buluştuk bi mağazadan pantolan bakayım dedim çok beğendim ama 90 liraydı o da beğendi ama ben nedense parasının olmadığını hissedip almak istemiyorum dedim sonra beni tanıdığı için beğendiğimi anlamıştı. Benim asıl amacım onun nabzını ölçmekti ısrarcı olursa parası var diye düşünüp alcaktım ama tamam deyip çıktı sonra gün içinde bi kaç sefer neden almadın diye sordu en sonunda bende paran yok diye düşündüm dedim, demez olaydım resmen gözünde aptal bi kadın moduna düştüm bisey demedi ama o parayla fakirde olmayız zenginde bişeyleri azıcık mantıklı yap gibi cümleler kurdu bu aralar beni begenmedigini hissediyorum zaten demem o ki alacaksın üzülme madem öyle istiyo birden değişme bunu fark ettirmeden yap ama yavaş yavaş alış veriş yap ondan para işte sonra git giyimini beğendiğin bi arkadaşınla alışverişe. Sonra aldığın kıyafeti o gün giy sakin da üzülme demekki üzülmek yaramıyor bacım

Ben pintereste bakıyorum. Çok güzel kombin resimleri var. Vücut tipime uygun bir ünlü varsa fotoğraflarına falan bakıyorum. Bir fikir oluyo bende. Siz de isterseniz böyle yapabilirsiniz?
Yaa o uygulamayı duydum böyle şeylerde mi varmıl bakayım bende birde bugün gidelim alalım diyor nasıl yapacağım gitmesem bu durumda kırılır givi geldi şimdi bakın ya ben kızdım ona halbuki aslında kızmamak gerektiğini fark ettim şimdi buraya yazınca

Eskilerin bir lafı vardır siz eşinize para harcatmaya kıyamazsanız, o kendine o parayı harcatacak başka birini bulur. Bakın eşinin güzel ve bakımlı olmasını istemek bir erkeğin hakkıdır. Kaldı ki eşiniz bütçede ayorıyormuş gönüllü olarak, demek ki bakımlı olmanızı hoş giyinmenizi istiyor, bunda alınacak bir şey yok.

Ahahahaha aynen ben. Hiç param artmaz. Almayı da yemeyi de gezmeyi de çok severim. Dibine kadar harcarım

Farkındasın da çözmğyorsun ama? Ondan demiş bence. Ayrıca kusura bakma ama kötü giyinen eş olunca toplum yargılıyor, yanlış yorumluyor. Eşi aldırmıypr diyor. Benim de böyle bir dönemim oldu. Yani ben eski hırka bağımlısıyım öyle gezerdim. Babama demmişler ki kızına bi hırka al abi durum yoksa biz alalım niye böyle geziyor.. Yani eşine dee yoruyorlardır. Kıskanıyor, esirgiyor vs. Bir de doğum olmuş iyice kızarlar adama. Bence dinle adamı. Ben demiyorum ki git 500e çanta al marka. Güzel 50ye 100e de bukursun. Maksat giyin.

Para bana batıyor ya
Sıfırı tüketmeden eve dönmem, ihtiyaç bitmiyor.
Sürekli ertele ertele nereye kadar?
En kötü 50 tl kalsa gider çocuklarıma ‘aa çorapları yoktu çorap alayım’ derim.
Kendim az ama öz kıyafet alırım hem şık hem günlük giyime kombinleyebileceğim şeyler seçerim.
Ve parasını haketmeyen ister 30 tl olsun asla vermem.

eşinizin bu eleştirisi kararsız kalmanızla ilgili değil tamamen giyim tarzınız. Ah ben olsam bi güzel alışveriş yapardım. Kenarda dursun kenarda dursun diye diye şıklığından ödün vermemeli bir kadın. Bir de bunu eşiniz söylüyorsa giyim tarzınızı, kılık kıyafetinizi pek önemsemiyor, gereken özeni göstermiyorsunuz sanırım. Eşler kolay kolay böyle demez çünkü

O zaman zevkine güvendiğin arkadaşın kardeşin kuzenin varsa onunla git derim.

Vücut tipin nasıl

Ben de tüm paramı kıyafete yatırırım biriktirme özelliğim yok ve bundan şikayetçiyim
Para kısmını düşündüğünüz için zevkinize göre değil uygun olan neyse ona göre alışveriş yapıyorsunuz sanırım ondandır ne alacağını bilememe durumunuz. Tarzınız ne mesela spor mu klasik mi nasıl giyinmek hoşunuza gider, benim hiç spor kıyafetim yoktur, genelde günlük ama şık olan şeyler tercih ederim. Siz de bence fiyatına bakmadan beğenin, kombin yapan butikler oluyor ya da oralara bir göz atın

Ayy yorumları görünce moralim yerine geldi benim de bana noluyorsa, dün kıyafet alışverişi yaptım ve acaba almasa mıydım diye düşünüyorum dünden beri, sonra bir ara amaann boşver ne diye çalışıyorsun madem istediğini almayacaksan diyorum sonra yine diğer ruh hali filan ikilemdeydim. Bana iyi geldi konu

Kötü gün parası olarak kenara para ayırmak kötü enerjileri çeker ve gerçekten o parayı kötü günlerde kullanırsınız. Tabiki kenarda biraz birikiminiz olsun ama bunu yaparken kendinizden, bakımınızdan feragat etmeyin.

Bendensin sende. Oldum olası giyinmeyi sevmem. Dolabı aç elime ilk geleni al giy çık. Giyinme anlayışım budur. Eşimde bayağı bi düşkün giyime kuşama. Dedim madem liste yap. Ne ihtiyacım varmış çıkar yaz. Sonra oturttum İnternete aldırdım hepsini. Sonra kombin yaptırdım listelettim. Şununla şu bununla bu olur diye. Şimdi bi yere gidilecekse bakıyorum listeden gidilecek yere uygun kıyafeti giyiyorum kafam rahat ve şık oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…