Giyinmiyorsun

Engelleyeceksiniz cnm sende esin de.. kapıya gelecek olursa da açmayıp net şekilde seni sizi evimde istemiyorum sizinle görüşmek istemiyorum kapımdan gidin yoksa polis çağıracağım diyeceksin. Gitmezlerse d3 polis cagiracn.. aradığında açma açarsan anlamazlar direk engelleyin gitsin. Bu insanlara yapacagin tek şey bu artık kavgadan güzel sizden de anlamazlar. Tek çare bu yani net olup engelle gelirse kapıyı açma ve polis çağır.. polisten sonra bile gelmeye devam ederse msj larla dava ac çok ciddiyim tazminat davası. Paraları gitsin bakam bi daha görüşelim diyorlar mi

Son cümleyi de yapamıyorum ya zaten 4 aylık kızım hiç uyumuyır ama geçecek elbet eşimde görüyor zaten her şeyin farkında ama eminim bir zaman bulsam çook şaşırır.

Burda pek yok o şekilde güzel parçalar. Pazarda belki ama pazara da çıkmıyorum şuanö netten aldım bir çanta eşim görmüş sepette karar vermeye çalışırken aldırdı hemen o da beğendi ben aldıkça adamın hoşuna gidiyor

Yok yaa o kadar da değilim yani eski kötğ vs değilim tayt Jean giyiyorum zaten sadece eşim daha yeni şeyler görmek istiyor

Ben olsam öyle bi alışveriş yaparım ki adamın iliğini kemiğini kurutur, iflahını keserim

Alışveriş yapmak için zevk sahibi olmanıza gerek yok. Gidip mağaza vitrinindeki kombini alabilirsiniz, satış danışmanlarından size uygun bir kombin ayarlamalarını isteyebilirsiniz. Alışverişe eşinizle ya da zevkine güvendiğiniz bir başka yakınınızla da gidebilirsiniz.

kırılmam kredi kartını patlatr kuaföre giderim kendim rutin vakit ayırrm enişte haklı birikimde olucak ama varkendede harcamamak giyinmemek olmaz

Canım bursa dayim demistin kent meydanında var uluabat çiftliğinin yanındaydı galiba dükkanın önünde uygun çantalar var görmüştüm birde dükkanın içinde de satıliyo ama dışarıdakilere gore daha pahalı. Dükkanın önündekiler daha uygun. Fomara cadde üstünde de var çanta akçam deyince öneri vereyim dedim fiyatı uygun diye. Çarşamba parkinda da salı pazarında da oluyo uygun çantalar salı pazarına gidiyom mu bilmiyom

Aldım aldım şuan için ayakkabı çanta body tayt aldım
sevindim tayt yerine keşke güzel bi jean kot alsaydın çok güzel yeni modeller var su anda defacto waikiki de tayt biraz sıradan ya. Çok güzel beli lastikli değişik sekil desenli kotlar ketenler var. Onlardan da al degisik degisik giyersin..

Ay aynı ben avm ye gittiğimde ya da çarşıya çıktığımızda muhakkak bir parça almadan dönmem indirimleri alışveriş sitelerini takip eder üstüme yakışacak olanları alırık kargo eksik olmazdı evden aynı şekilde iş yerinden ama artık eşim dur diyor alma çocuk düşünüyoruz araba aldık vs. Zor tutuyorum kendimi yine de dayanamayıp arada kaptırdığım oluyor tabi biz kadınların zaafı alışveriş kıyafet dışında takı vs. Bunlara da dayanamıyorum biz kadınların iç güdüsünde var bence almasakta bakıcaz anlayışı erkekler de almayacaksan niye geziyorsun kafasında işte

Lütfen gidin alın .
Eşiniz o kadar laf ettiyse tak demiş demekki.Düz renkler tercih edin .Tarzınızı bilemem ama spor şık birşeyler birde elbiseler alabilirsiniz .

Hı ben açığım
Skiny jean pantolonlar bilekte altına topuklu şık bootielerle kombinleyebilirsiniz.Üstüne şık bir bluz h&m de mesela çok şık bluzlar ve gömlekler var.Kışın o gömlek bluzları şık hırka ya da yeleklerle kombinleyebilirsiniz.Birde şık bir kolye küpe mükemmel olur.Yaşınız kaç bilmiyorum ama saçlarınızı kısa boyun hizasında kestirip size yakışacak bir renge boyarsanız maşalı saçlarla çıkarsanız çok şık olacaktır.Bence değişime önce iç giyimden başlamalısınız.Bu tip bir değişiklik eşinizin de hoşuna gidecektir.Yine 2 li alt üst takımlar kurtarıcı parçalar ben tesettürlü bir bayanım çok kullanırım 2 li takım açık bayanlara görede var.Gayet şık oluyor takı ayakkabı vs. Kombinlendiğinde önümüz bahar piliseli etek basic t-shirt kombinleri de hem spor hem şık kurtarıcı kombinlerden.Yaz için şık salaş elbiseler altına sandalet kullanabilirsiniz.Eğet topuklu giyen biriyseniz çok şık önü açık sandalet tipi topuklular var onlarla yine klasik bir elbise şık bir çanta alıp kombin yapabilirsiniz.Kotonda çok güzel elbiseler oluyor açık.bayanlar için.Yine bursa da bir outlet avm vardı anatoliumdu sanırm ben tee kocaelilerden geldim oralara alışverişe orada da uyguna güzel parçalar oluyor.Bunlar gibi kombinler yapabilirsiniz.

Bütün sayfaları okumadım ama , siz zevksiz olduğunuz için aldığınız şeyleri beğenmediğiniz için alışveriş yapmayı sevmiyorsunuz.
Bi ata bende öyleydim gidip kıyafet almak eziyet gibiydi benim için ,çünkü ne alacağımı bilmiyordum hala da çok biliyor sayılmam ama az çok bişiler öğreniyorum işte instada butik sayfalarına baka baka...

Bence eşiniz haklı . Tamam para biriktirirsin ama sizinki abartı . Ne icin çalışıyorsunuz cidden sadece kenara para koymak için mi ? Çalışıyorum da gayet iyi alışverişimi yapip giyiniyorum da. Ya internetten ya mağazalardan alıyorum. Bu hem beni hem cevremdekileri iyi hissettiriyor

İnstagram butiklerinin çoğu çöp kızlar ya . Pazardan alın daha iyi. Zaten pazarlarda da var ordaki modelller ve kalite aynı. Bir kaç sefer o yanılgıya düştüm. İlk yıkamada çöp oldular yazık.

Ektomorf vücut tipim var. Kilo 64 boy 1.68. Göbeğim var hafif. Doğumdan kalan. Şuanda tayt Jean ve bol body giyiyorum genelde.
Bol body evt göbeğini saklar ama modeli önemli. Bir de onun üstüne birşey giysen mesela;
Belden oturan bir ceket ama kalçanın altına kadar kapatacak uzun bir ceket tam kalça altı bitse güzrl olur. İçindeki bodyde bol olsun ceketle aynı çizgide bitsin boyu. Yakası v yaka ya da sıfır yaka olabilir. Büyük uzun birkaç tane üst üste kolye takarsın. Altına giy istediğin tarz pantalon kot olur kumaş olur. Eğer seviyorsan kısa topuklu bir ayakkabı giyersin. Birde uzun askılı yandan asılan küçük çantalardan ya da bel hizasında biten orta boy çantalardan al. Ceketlerin kumaş olsun renk renk al içine pantalon ve bodyleri hep aynı renk olacak şekilde kombinle. Ayakkabın çantan ceketlerin renkli olsun. Saçlarına da bir model yaptır uzun mu kısa mı onu da söyle ya da yüzünü kapatıp foto at ordan bakıp ona da birşey bulalım Güzel de bir parfüm al. Ceketlerin altına uzun etekler de giyebilirsin midi ya da maksi ikisi de olur zevkine göre. Cekete alternatif hırka da olur ama modelini iyi seçmek lazım. Sana yardımcı olur mu bu fikirlerim? İnşallah işine yarar canım benim.

Benim bi arkadaşım var böyle. Hiç üstüne başına bir şey almaz. Hep çocuğuna alır. Yahu diyorum biraz da kendine baksana, hep aynı şeyler üstünde. 2.5 yıllık evli, evine gidiyorum hep aynı ya hep. Yazın beyaz bir atlet altına tayt, kışın siyah Bi sweatshirti var altına eşofman. Hiç farklı bir şey görmedim. Ben arkadaşı olarak daraldım düşünün, o adam işten gelip onu bu halde görüyor. Saçları zaten hep tepeden ev topuzu. Ki güzel de bir kız kendine biraz baksa taş gibi olur.

Diyorum güzel bi elbise al saçını başını yap, eşinin arada öyle karşıla sasirsin. makyaj zsten hiç yapmaz benden görüp yeni yeni ilgi duymaya başladı biraz. Kocası en pahalı yerlerden giyiniyor, bu akıllım pazardan alıyor 10-20 liraya. Kendine bir bluz alacak mesela, günlerce düşünür en ucuzunu bulmak için. Haliyle adam soğumaya başladı. Bana bile söyledi, "kaç kere diyorum git üstüne başına bi şeyler al, götürüyorum en iyi magazalara, fiyatlara bakıyo beğenmedim deyip çıkıyor, cimri çünkü. Ben vericem parayı diyorum ama yok delirtti beni" diye. Tamam önemli olan iç güzellik falan ama insan yine de eşini bakımlı görmek istiyor. Biz evde pijama atlet görsek de çok takmayız ama erkekler öyle değil.

Benim bu arkadsim biraz maddi olarak sıkıntılı büyümüş o yüzden böyleyim diyor siz de öyle büyüdünüz belki ama bence kıymetini bilin vallahi. Gidin bi güzel alışveriş yapın aynada kendinizi gördükçe alisirsiniz Bi daha mı geleceksiniz dünyaya ayol

Açıkçası ben de kendine bakmayan sürekli aynı eski püskü şeyleri giyen biriyle olsam ben de aynı şekilde davranırdım. Anlamıyorum nasıl 5 sene aynı sey giyilir. Ben gayet kaliteli yerlerden almama rağmen 1 sene sonunda gözüme eski püskü çöp geliyor atıyorum. Adamcagız da sizi kırmamıs ki yani bence biraz abartmıssınız. Hazır para da biriktirmis cıkın alın. Ennn kötü 7 kombin alın her hafta başa dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…