- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Engelleyeceksiniz cnm sende esin de.. kapıya gelecek olursa da açmayıp net şekilde seni sizi evimde istemiyorum sizinle görüşmek istemiyorum kapımdan gidin yoksa polis çağıracağım diyeceksin. Gitmezlerse d3 polis cagiracn.. aradığında açma açarsan anlamazlar direk engelleyin gitsin. Bu insanlara yapacagin tek şey bu artık kavgadan güzel sizden de anlamazlar. Tek çare bu yani net olup engelle gelirse kapıyı açma ve polis çağır.. polisten sonra bile gelmeye devam ederse msj larla dava ac çok ciddiyim tazminat davası. Paraları gitsin bakam bi daha görüşelim diyorlar miEşimi biktirmis durumdalar eşim ciddi anlamda bir patlama yaşamak üzere hissediyorum beni aradı kardeşin evdemi sen dolduruşa gelmişsin benim içimi Allah biliyor temiz niyetli insanım kardeşin seni dolduruyor felan dedi kardeşime bunları anlatmasam dert yanmasam nasıl bilsin ne yaşadığımızida beni doldursun dedim .. baya azarladim birdaha arama beni dedim
Eşimi eşi 3 gündür aşırı derecede rahatsız ediyormuş ..
Seni eve ben birakiyim hanımlarla oturup çay içelim diye eşim yok felan demis
Sürekli arayıp size gelelim
Musaitmisiniz bak böyle olmaz felan diyorlar esimde işim var çalışıyorum mesaideyim felan diyor ama bunlar hala aynı
İlla uygun istiyorsanız LCW dan bile çok hoş kombinler çıkartabilirsiniz ordan daha uygunuda zaten üzerinizde kötü durur.Önce Renk kombinleri yapın sonra etek-bluz - pantalonkombinleri yapın mesela siyah beyaz herzaman şık ve tertipli düzenli durur dua edin ki eşiniz size sinyali vermiş rahatsız olduğu konuyu dile getirmiş muhtemelen öncesinde de size alttan alttan söylemiştir ama siz tasarrufa kendinizi öyle bir kaptırmışsınız ki anlamamışsınızdır Hiç bunu dillendirmeden direk başka arayışlara giren erkekler hiç azımsanmayacak derecede
Bence alışveriş yaparken sepetinize bi iki de iç gıcıklayıcı gecelik de atın ,bi şaşırt şöle ayol adamı
Burda pek yok o şekilde güzel parçalar. Pazarda belki ama pazara da çıkmıyorum şuanö netten aldım bir çanta eşim görmüş sepette karar vermeye çalışırken aldırdı hemen o da beğendi ben aldıkça adamın hoşuna gidiyorYasadigin yerde varmı bilmiyom benim burda dükkanların önünde çantalar satıliyo fiyatı da gayet uygun ve güzel çeşitler oluyo 25 30 40 tl ye filan.. dükkân içindekiler biraz daha pahalı.. uygun şeyler arıyorsan diye dedim..
Yok yaa o kadar da değilimCanım adamın canına tak etmiş demekki baksana 1 çantayı 5 yıldır kullanıyormuş. Giydiklerini varın siz düşünün, o kadar giysi almamışki alış verişten bi haber. Adam demekki söyleye söyleye usanmiş, en son bunu demiş, belki kendine gelir alır diye ben eşine acıdım açıkçası.
Aldım aldım şuan için ayakkabı çanta body tayt aldımSen daha birşeyler almadin mı kendine ya..
kırılmam kredi kartını patlatr kuaföre giderim kendim rutin vakit ayırrm enişte haklı birikimde olucak ama varkendede harcamamak giyinmemek olmazKızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Canım bursa dayim demistin kent meydanında var uluabat çiftliğinin yanındaydı galiba dükkanın önünde uygun çantalar var görmüştüm birde dükkanın içinde de satıliyo ama dışarıdakilere gore daha pahalı. Dükkanın önündekiler daha uygun. Fomara cadde üstünde de var çanta akçam deyince öneri vereyim dedim fiyatı uygun diye. Çarşamba parkinda da salı pazarında da oluyo uygun çantalar salı pazarına gidiyom mu bilmiyomBurda pek yok o şekilde güzel parçalar. Pazarda belki ama pazara da çıkmıyorum şuanö netten aldım bir çanta eşim görmüş sepette karar vermeye çalışırken aldırdı hemen o da beğendi ben aldıkça adamın hoşuna gidiyor
sevindim tayt yerine keşke güzel bi jean kot alsaydın çok güzel yeni modeller var su anda defacto waikiki de tayt biraz sıradan ya. Çok güzel beli lastikli değişik sekil desenli kotlar ketenler var. Onlardan da al degisik degisik giyersin..Aldım aldım şuan için ayakkabı çanta body tayt aldım
Ay aynı ben avm ye gittiğimde ya da çarşıya çıktığımızda muhakkak bir parça almadan dönmem indirimleri alışveriş sitelerini takip eder üstüme yakışacak olanları alırık kargo eksik olmazdı evden aynı şekilde iş yerinden ama artık eşim dur diyor alma çocuk düşünüyoruz araba aldık vs. Zor tutuyorum kendimi yine de dayanamayıp arada kaptırdığım oluyor tabi biz kadınların zaafı alışveriş kıyafet dışında takı vs. Bunlara da dayanamıyorum biz kadınların iç güdüsünde var bence almasakta bakıcaz anlayışı erkekler de almayacaksan niye geziyorsun kafasında işteAlmama davranışının altında yatan bir sebep mutlaka vardır bence... sadece maddi mı yoksa temelde baska sebep mı var once onu bulmaya calisin.
Internet alışverişi candır2 yil öncesine kadar çalıştığım yıllarda kredi kartımdan resmen duman çıkardı çalıştığım kurumlara her gün kargo gelirdi. Bayılırım kıyafet olsun çanta ayakkabı cilt bakımı makyaj... oyle çok süslü bi insan değilim vücudum da pek güzel değil her şeyi yakıştıramam ama uygun bisiler bulurum mutlaka ve kullandigim her şey etrafimca çok beğenilir. Şu an çalışmıyorum küçük bebeğim var.. sağolsun eşim sürekli ne istiyorsan al der ama tek maaş olunca tutuyorum kendimi arada sırada çok beğendiğim şeyleri aliyorum. Ona rağmen her gün alışveriş sitelerine bakarım, ürün seçer sepete eklerim. Sadece almayı değil bakmayı da seviyorum :)
Alış-veriş sitelerine bakın oradaki foto ve kombinlerden illa ki beğendiğiniz olacaktır ve zamanla kendi zevkiniz olusacaktir. Youtube da videolar var hangi vücut tipi nasıl giyinmeli diye onları izleyin.
Illa pahalı olacak diye bir şey yok. Misal ben bi eşyayı beğenmişsem lcw koton da olsa benim için michael kors etkisi yaparve severek uzun sure kullanırım. Kotonu tavsiye ederim ürün yelpazesi çok geniş. Özellikle web sitesinde sezon sonuna doğru çok uygun kıyafetler bulunuyor.
Onun disinda belli markalara takılıp kalmamak lazım bunun için de trendyol favorim. Hem aldığınız şey üzerinize olmazsa, beğenmezseniz ücretsiz iade ediyorsunuz paranızı kredi kartınıza iade ediyorlar. Evde oturduğun yerden alışveriş keyfisi gibisi yok
Skiny jean pantolonlar bilekte altına topuklu şık bootielerle kombinleyebilirsiniz.Üstüne şık bir bluz h&m de mesela çok şık bluzlar ve gömlekler var.Kışın o gömlek bluzları şık hırka ya da yeleklerle kombinleyebilirsiniz.Birde şık bir kolye küpe mükemmel olur.Yaşınız kaç bilmiyorum ama saçlarınızı kısa boyun hizasında kestirip size yakışacak bir renge boyarsanız maşalı saçlarla çıkarsanız çok şık olacaktır.Bence değişime önce iç giyimden başlamalısınız.Bu tip bir değişiklik eşinizin de hoşuna gidecektir.Yine 2 li alt üst takımlar kurtarıcı parçalar ben tesettürlü bir bayanım çok kullanırım 2 li takım açık bayanlara görede var.Gayet şık oluyor takı ayakkabı vs. Kombinlendiğinde önümüz bahar piliseli etek basic t-shirt kombinleri de hem spor hem şık kurtarıcı kombinlerden.Yaz için şık salaş elbiseler altına sandalet kullanabilirsiniz.Eğet topuklu giyen biriyseniz çok şık önü açık sandalet tipi topuklular var onlarla yine klasik bir elbise şık bir çanta alıp kombin yapabilirsiniz.Kotonda çok güzel elbiseler oluyor açık.bayanlar için.Yine bursa da bir outlet avm vardı anatoliumdu sanırm ben tee kocaelilerden geldim oralara alışverişe orada da uyguna güzel parçalar oluyor.Bunlar gibi kombinler yapabilirsiniz.Hı ben açığım
Bence eşiniz haklı . Tamam para biriktirirsin ama sizinki abartı . Ne icin çalışıyorsunuz cidden sadece kenara para koymak için mi ? Çalışıyorum da gayet iyi alışverişimi yapip giyiniyorum da. Ya internetten ya mağazalardan alıyorum. Bu hem beni hem cevremdekileri iyi hissettiriyorKızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Bol body evt göbeğini saklar ama modeli önemli. Bir de onun üstüne birşey giysen mesela;Ektomorf vücut tipim var. Kilo 64 boy 1.68. Göbeğim var hafif. Doğumdan kalan. Şuanda tayt Jean ve bol body giyiyorum genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?