Giyinmiyorsun

Giyinmeyi. Bilmiyorsam kırılmazdım, adm doğru söylüyor olur neticede

Kız Allah seni napmasın git çatır çatır aldır böyle adam bulmuşun şükret hiç de kırılma bence darılıncak Bi şey yok bu konuda git güzel güzel giyin

Kombinler gözümde canlandırdım da baya güzel durdu. Saçlarımı eşim çok beğeniyor hep söyler zaten hafif kısa küt saçlarım çok kısa değil ama kahlüllü birde beğeniyor dile getirdi birkaç kez. Şu ceket durumu baya kurtarıcı sanırım çokça görüyorum butiklerde kombin yapılmış şekilde birkaç tane beğendim bile hatta

Maddi olarak çok sıkıntılı değildik ama ailem çok giysi almazdı yani alışamadım evt çok almaya belkide o yüzden şuan böyleyim. Aşmaya çalışıyorum ama elimden geleni yapıyorum. Mesela yeni bir çanta aldım ve beni çok mutlu etti aslında güzelmiş almak bence insan kendisini iyi hissedecek kadar almalıymıl öğrendim bunu

Bende herseyimi internetten aliyorum. Cok iyi bisey degil zaten kolay ulasim oldugu icin surekli alıyorsun.

Hadi yap bi kaç kombin sonuçları da yaz bize mutlu olalım senin için:) Eşin seni çok seviyor bence sen de onu kırma o seninle sevgililiğini de yaşamak istiyor biraz da bu yönden düşün bak kendine hep mutlu ol canım mucksss

Sevgili konu sahibi, sizinle aynı dertteyim param var ama zevkim sıfır, saçma sapan giyinirim. Kombin nasıl yapılır hiiç bilmem. Belim kalın bacaklarımda incedir giydiğim hiç yakışmaz. Param olmasına rağmen en basit yerlerden en basit parçaları bulurum...

Aslında güzel bir şey anlatmak istediği eşinizin, belki üslup yanlış hepsi bu.
Kendinizi iyi hissetmek sizinde hakkınız ve bu hakkı kendinizden çalan sizsiniz. Ne gerek var ? :)

Benim kendi eşimde bişey beğendinmi al der.. Ama ben çok kararsız olduğum için aynı şeylerle yetiniyorum kendime kızıyorum sonra.. Karakterim böyle hep kararsızım..

Çantamın zinciri bozuk mesela geçen dışardaydık eşim çanta bak dedi.. Çantacıya İçeri girdim bakındım dışarı çıktım sonra eşime yok be beğenmedim ve pahalı dedim..

Alsam eşim de bişey demez sevinir aksine ama ne biliyim kararsızlık zor ya

Sizinki tutumluluğun bir kaç tık ötesine geçmiş; siz artık cimri olmuşsunuz Eşiniz çok haklı. Kendinize bakabilmeniz (bakımlı olabilmeniz) için aşırı bonkör olmanıza gerek yok. Madem cebinizi bu kadar cok dusunuyorsunuz hesaplı yerlerden alışverin yapın. Pazar, lcw, defacto, koton vb gibi yerlerden ya da bu markalarin outlet magazalarindan giyinin. Hatta esinize de jest yapın; bir iki parca da ona bir seyler alın. Misal ben de giyim konusunda minimalist bir yaklasim benimsedim. Kiyafete gereksiz para harcamıyorum ama dolabım icin illa ki her sene yeni ve hoş bir kaç parça bir şeyler alıyorum. Giymedigim kıyafetlerim varsa fotograflarini cekip d...p, moda...c..z, gard..ps gibi sitelerden satarak ordan gelen parayla yenilerini alıyorum. Bu şekilde hem tutumlu hem de bakımlı olabiliyorum. Esinizden size karsı böyle bir elestiri geldiyse bunu muhakkak ciddiye alın. Bu devirde kendine bakmayan kadın çok az gerçekten. Günümüzde fiziksel olarak bir cekicilege sahip olmayan bir kadın kendisine yaptigi yatirimlar sayesinde oldugundan cok daha havali ve guzel gorunebiliyor. Esiniz de dısarda bu tarz dolaşan hoş kadınları gördükçe sizinle onları kıyaslıyor olabilir. Bu ay kendinize bir jest yapın ve biraz dolabiniza yatirim yapin bence.

şanslısıız diyelimm :) ama siz abartıyorsunuz sankiii ,
giyinme konsunda kg fazla değilmiş 4 kg fazla dedin bence yok gibi birşey .. bu arada bebeğini güle güle büyüt :) veee en öenmlisi vücud tipin göre araştır vitrinlere bak dergiler gündem bunları takip et.. araştır oku yani :) eminimki zamanla bu fikrin değişecek .. ve kendni daha iyi hissedeceğini düşünüyorum :) ben son 2 senede 20 kg yakın verdim ve 6 yaşında kızım var 4 sene hiçbirşey almadım kenime bulamadığım için kilodan dolayı kendime yakıştırmıyordum vs vs .. şimdi beni durdurabilenen aşk olsun :) eşin kötü birşey dememiş alınganlık yapma veee bi kadın olarak kendini toplaa :) herşeyden önce kendin için evladın ve eşin için .. eşine tatlı dille açıklama yap .. :) onunda gönlünü al konuyu tatlıya bağlayın vee alışverişini yap güzelce :)

Öyle demeyin 38 yaşımdayım 41 yıllık hırkam var. :))

Hayat kısa kendin için yaşa birazcık ev dağınık kalsın yemek o gün olmayıversin önce kendimiz mutlu anne mutlu çocuklar zaten:)

Bende aksine alışveriş yapmayı çok severim. Belki benimki abartı ama sizinki de çok normal gelmedi bana.

Artık eşinizin bile gözüne batmış. Yanında güzel görmek istiyor sizi.
Benim annemde sizin gibi hiç bir şey almak istemez , alışverişe çıkarız beğenmez falan. Babamda dert yanar hep.
Yapmayın bunu lütfen.

Eşiniz sizin gözünüze bakımsız görünseydi hoş olur muydu. Adam kötü bir şey dememiş ki bakımlı olmanızı istemiş.
Bunu açıkca ifade etmesi çabaladığını gösterir bana göre.

Eğer eşinizle rahat etmiyorsanız alışverişte . İnternetten sipariş verebilirsiniz. Bir çok arkadaş önermiş zaten. Kombinlenmiş şekilde alabilirsiniz. Tabi vucüt yapınıza uygun olması önemli.

Renk uyumunu bile tuttursanız kötü görünmezsiniz emin olun.

Hayat kısa kendin için yaşa birazcık ev dağınık kalsın yemek o gün olmayıversin önce kendimiz mutlu anne mutlu çocuklar zaten:)
Aslında hep o fikirdeyim öncelik çocuklar ve kendim ama eşim bu corona belası yüzünden çok titiz oldu evi sürekli süpürüp siliyorum. Telefonu elime şimdi aldım mesela o derece biraz geçse belki o da rahatlar bu konu da rahatlar almaya kendime bakmaya alışıyordım halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…