Giyinmiyorsun

Yokmu zevkine, giyim tarzını beğendiniz arkadaşınız. Onunla çıkın alışverişe. Erkekler çok anlayamiyor. Benim eşim herşeye yakıştı diyor mesela, hele omu bumu diye 2 seçenek arasında kalırsam ikisinide al değişik değişik giyersin diyor. Al da çıkalım modu aslında 😬
Konu sahibi,arkadaşıyla çıkmasın, yine paraya kıyamaz

Aaaah keşke benimkide para biriktirip git kendine bişey al dese🤣
Siz her çıktığınızda gözünüze çarpan güzel kıyafet, ayakkabı, çanta alın gittikçe hoşunuza gidecek.. Ve zamanla eşin yeter yetişemiyorum sana diyecek🤣🤣

Delimisin kizzzz krizi firsata çevir en guzellerini al ... Al da alll hep kombin yap kendine çantasından ayakkabisina aksesuarina karar tamamla kombinini 😍😍😍

Konu sahibi,arkadaşıyla çıkmasın, yine paraya kıyamaz

Keşke benle çıksa 😅
ben tepeden tırnağı aldırırdım, ordan birde kuaföre getirirdim. Ben ödemeyeceğim nasılsa, bu ay taksiyemi çıksam diye düşünmeme gerek kalmadan çok rahat aldırırdım herşeyi 🙃

Bazi insanlar gercekten giyim konusunda becerikli diildir zevki yoktur ben de oyleyim. Bana da arkadaslarim hep bu konuda elestiri yapar. Internette guzel kombinler var. Esinizin zevki iyiyse onunla beraber bakin bence. Veya zevkine guvendiginiz bir arkadasinizla cikin veya e-alisveris sitelerine bakin. Bir de kuafore gidip sac bas yeni bir sekil verdirseniz oh super olur. Bu tur seyler iyi hissettirebilir bence. Ha siz de istiyorsaniz tabi istemiyorsaniz cok da onemli diil ama esinizin yaptigi cok kotu bi elestiri diil bence.

Kızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Canım ne zamana kadar kenara at dıceksin öyle hayatmı geçer canım.Modayı takıp etmıorum neyin bana yakıştığını hissedersem onu alırım.

ben de boyleyim ya. ve nefret ediyorum. sadece ben birikim yapmiyorum. param olup alisverise ciktigimda seksen tane magaza geziyorum. yorgunluktan bi sey bile begenip alamadan eve donuyorum yada sacma sapan bisey aliyorum.
misal gecen dedim gidicem soyle parasina acimadan pentiden ic camasiri alicam dedim. internetten o kadar model baktim. ama gittim avmye bi sutyene o kadar para vermiyim lcwye de bakiyim dedim. en sonunda 40 liraya bi sutyen aldim geldim:KK43:

Kızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Demek ki eşiniz sizi daha güzel bakımlı görmek istiyor

Parasizlik baska cimrilik baska.

Para yoksa 20 yillik esya da kullanilir. Cimrilikten paspal gezmek, demode gezmek, her gün ayni seyi giymek kimsenin hos karsilayacagi bir sey degildir.

Tarz sahibi degilseniz bi tik elit magazalara gidin. Calisanlar cok yardimci oluyor. Onlardan aldiginiz taktiklerle bir dahaki seferlerde daha basarili olursunuz.

Gayet normal eşinizin isteği, imkanlar dahilinde herkes eşinin güzel giyinmesini hoş gözükmesini ister.

Giyinmeyi bilmiyormussunuz zaten eşinizin lafına neden alındınız? Eşler birbirleri üzerinde o kadar eleştiri hakkına sahip olsun artık.

Biriktirmekte bir yere kadar, bizim toplumda istemsiz beynimize işlenen şeyler var, kadınlar evine ve çocuklarına harcar kendine harcamaz çünkü fedakar ve cefakar olmak bunun gerektirir. Bu bakış açısından kurutulup kendimize de yatırım yapmak lazım.
Eşime belkide kırılmadım yani kırgınlık mı içimdeki duygu bilmiyorum. Değişik oldum işte. Bu nasıl gelişmiş bende bilmiyorum ama hep dursun almayayım hep bu var birde yakışmıyor sanki uyduramıyorum

Kenara para koycam diye kendine dogru durust bakmayan, giyinmeyi bilmeyen insan da bana cok itici geliyor.
Bazi kadinlara ogretilmiş "harcamazsan iyisin" diye hicbisey almayip birikim yapmayi marifet sayiyorlar. Birikim marifet buarada 😂 ben de yapiyorum birikim, yapilmali ama kendine, üstüne basina bakmayacak kadar degil.

Ben de eşimi güzel giyinmiş gormek isterim hem de toplum icinde eşler birbirini temsil eder. Özensiz insanla toplum icine cikmak beni rahatsiz ederdi 🙄

Butun markalara bakin tarzinizi siz bilirsiniz. Tek biyere bagli kalmayin giymem dediklerinizi bile bir deneyin bakin. 👍

Bende cok alışveriş yapmayı sevmem, ama ihtiyaçlarımızı alıyorum kendime eşime ve çocuğa, her ay olmasada bazi aylar alışveriş yapıyorum. Mesala eşofman takimim mi eskide bir takim iyisinden aliyorum, esimin mi eskide iyi bir takim aliyorum. Evde genelde giymek icin magazalarin indirimdeki 10 tlye dusen tşörtlerinden aliyorum ama onlarida gunduz evde giymiyorum esim isten gelmeye yakin ustume onlari giyorum ki inlarda cabuk eskimesin. Evde disarda giydigimiz kiyafetleride giymeyiz eşimde benimle ayni sekilde. Yani kisacasi eskiyen seyleri atip yeni yenisini almalisin bu canta ve ayakkai icin ozellikle, internette cok uygun fiyatta urunler bulabilirsin. Toplu almak zorunda degilsin, ilk olarak ayakkabi ve cantani takim olarak sec mesela taba rengimi aldin yada beyaz ona uygun iki pantolon al sonraki ay bir gomlek mesala diger ay esoman al , magazalarin indirim reyenlarindan gunluk evde giyecegin tsortlerini bulabilirsin. Seni cok iyi anliyorum para azda olsa cokta olsa bende bir turlu alisveris yapmazdim eskiden evlenince mecbur is başa dustu eskiden ablam alirdi bana ben alamiyirum diye 👍

🤣😂 Harbi öyle. Eşim harcamalara hep sorun çıkarmaz gerçi genelde hep ev için ve çocuklar için alırım ses etmez pek kendime almadığım için bilemiyorum tavrı değişir mi ama ben zevki olan birisi de değilim sanırım 🤣 ne alayım nasıl kombin yapayım bilmiyorum
Eşine bırak o seçsin sen dene bakalım bugün ne olacak ?

Kırılmanız bana normal geldi ya sonuçta herkes eşine güzel tarz görünmek ister amaa içinizden kırılın bu konuda çaktırmayın . Eşten gelen yapıcı eleştirilere atılan tripler , kompleksli gibi görünmenize sebep olur .
Neticede siz hayat arkadaşısınız tabiki birbirinize fikir vereceksiniz . İş aşağılamaya gitmediği sürece sorun yok .
Sizin yerinizde olsam eşimle güle eğlene alışverişimi yapardım . Ayakkabılaar , kıyafetlerrr, çantalaaaar :KK68: hiç acımayın , kendi kaşınmış:-)

yaaa sizde haklısınız bi nebze ama sürekli sürekli de ileriye dönük planlar yapmak çokta mantıklı değil sıkar insanı mesela ben misafir için aldığım tabak çanakları bile Kullanıyorum valla ölümlü dünya neticede ye iç giy gez tadını çıkar...
Sosyal medya da kadının biri çay içmeye tatlı yemeye para vermek istemem kıyamıyorum gibi gibi bi yorum yazmış cevapların çoğu senin kıyamadığın kocanın parasına öyle bi kıyarlar öyle bi yerler ki yazılmış(yemeyenin malını yerler hesabı) ..Eşin ne istiyorsa onu yap..al diyosa al demek ki seni öyle görmek istiyor adam ..sonra sıkıntılar böyle baş göstermeye başlar bakımlı değilsin almıyorsun satmıyorsun hesabı ..Allah korusun

Öglen oldu daha çıkmadıniz mı alısverişe Allah aşkına
Düşünmeyin artık bir iki magaza gezince zaten begendiginiz bişeyler çıkar

Para biriktirmek güzel kötü günler için ama o parayı belkide harcayamadan ölcez nerden bilelim..harca gitsin

Back
X