Giyinmiyorsun

Kızlar kombin yapamayanlar için busrayurtgul var meaala cok hoş kombinler yapıyor, bu tarz fenomenlerden destek alabilirsiniz. Birde evde esiniz gelmeden gunluk temizlik yemek yaptiginiz kiyafetleri cikarip, temiz ev giysileri giyip mesala ufak bir kupe biraz parfum saci yukardan gelisiguzel degilde biraz daha salik ve hafaf toplanmis bir modelle daha bakimli gozukabilirsiniz. Ben ilk evlendigimde süslenirdim her gun, cocuk olunca bir saliverdim, sonra si tabiki suan cocukla beraber cok suslenemesemde dedigim gibi yapiyorum, hem kendimide daha guzel ve mutlu hissediyorum.

Erkekler kiyamayan fedakar kadin degil bakimli hos tarz kadin isterler bilginize...

Kesinlikle.
Saçını süpürge etmek yerine fön çektiren kadın kiymetlidir tarzı birşey okumuştum biryerde. Çok beğenmiştim.
Para biriktirdiği için karısına madalya takan eş duymadım.

Valla eşinizi tebrik ederim.
Bence haklı adam.
Siz de giyinin suslenin ne var bunda.
Kombin şeklinde satılan kıyafetler var onları alın.

Demekki eşiniz süslü püslu şıkır şıkır giyinen ve kendine bakan kadınlardan hoşlanıyor böyle devam edersiniz eşiniz gittikçe sizden soğur ve yeni arayislara girer

Kızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Kız koşaraktan git valla bulmuşun böyle adamı bide kırılıyon 🤣

Mağaza görevlilerinden yardım isteyin.
Kombin yaparken tek star parçanız olsun ya da mağazada nasıl kombinlenmişse öyle alın.
Bu sene her şey star parça, bir jean alın ve üzerine modelli kazaklar.
Ya da etekler ve bol paça pantolonlar revaçta, üzerine basic dümdüz bodyler.
En kötü ihtimalle spor şık tek parça elbise alın hem sneaker hem de daha şık bir ayakkabıyla kombinleyebilirsiniz.
Normalde ben bol giysiler giyerim böyle salaş ama eşim hep dar korkar giymeden yana birazda o yüzden bu sözleri söyledi sanırım güzel bir Jean üstüne farklı bluz body bakacağım bakalım belki butik tarz yerlerde daha güzel bulurım dedim ama bakalım

Ayakkabı çanta konusunda bir alırım iyisini alırım bi kaç yıl kullanırım ama beş çanta içerisinde dönüşümlü olur hep. Ayakkabılar da öyle keza. Ancak kıyafet her ay kendime bir limitim olur bir gömlek tunik pantolon vs ama boş geçmem alırım. Önceden almıyordum evlenince stok yapmıştım ama tesettüre girince dolabımı baştan aşağı yeniledim şimdi limit dahilinde davranıyorum ne eksik ne fazla. Bence sizde böyle yapabilirsini. Hemde psikolojik olarak da motive etmiş olursunuz ödül gibi düşünün.
Eşiniz kötü giyinse yada yaşından kötü giyinse sizde onun değişip yanınıza yakışmasını istersiniz elbette. O yüzden eşinize gönül koyacak bir durum yok. Bir çantayı da 5 sene hakikaten yani sizde biraz cimrilik seziyorum.

bazı insanın zevki güzel olmaz.. ne zenginler var giyinmesini bilmeyen mesela (beren saat) berbat bi tarzı var hatta kadının tarzı yok ama aşkı memnu da efsane kombineleri vardı çünkü giydiriyorlardı kadını sizde kocanızın sevdiği tarz kıyafetleri bilirsiniz kendi zevkinize değil eşinizin zevkine güveniyorsanız onun beğendiği tarzda alın..çıkın birlikte alın yani .. mesela insagramdan vs gösterin şu nasıl bu nasıl gibi gibi sorun ben eşime sorarım kendi tarzıma güvendiğim halde ..onunda beğenmesi önemli neticede ..

Eşinizi takdir ettim, sorunu fark edip çözmek için de ciddi çaba harcıyor. Size kıymet verdiği çok belli.
Yeni doğum yapmışsınız, sizi üzmek istemem. Ama demek ki eşiniz hoşlanmıyor tarzınızdan. Hiçbir şey almıyormuşsunuz, belli ki adam üzerinizde yeni, şık kıyafetler görmek istiyor.
beğenmeyip yanında gezdirmek istemese daha mı iyi olur?
Bir de Allah aşkına nasıl bu kadar tutumlu olabiliyorsunuz? Cebimde fazladan 50 liram kalsa nereye harcasam diye aklımı kaçırırım 😂
Aslında ben ondan duyunca kötü oldum işte yanş belki kırılmadım içimdeki duygu nedir bilmem 🤣 ben fazla tutumluyum mesela cüzdanımda her zaman normal harcama dışında 500 600 tl olur. Hep şey var aklımda ay dursun bakayım çocuklara lazım olur hasta olurlar ayakkabısı lazım olur yok vs vs 😑

Aslında ben ondan duyunca kötü oldum işte yanş belki kırılmadım içimdeki duygu nedir bilmem 🤣 ben fazla tutumluyum mesela cüzdanımda her zaman normal harcama dışında 500 600 tl olur. Hep şey var aklımda ay dursun bakayım çocuklara lazım olur hasta olurlar ayakkabısı lazım olur yok vs vs 😑
Siz bayağı cimrisiniz ya bu fazla tutumluluk falan değil 😂

Kızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Eşim de bazen yoldan geçen kadınları görüp bak böyle giysene sana yakışır der. Sonra 2 giysi alırım bu ay başka yok der başa kakar sana giysi aldık diye başka ihtiyacımı söylediğimde. Ben de sinir olurum. Sonuç hala aynı giyiniyorum. Çünkü o beğendiği tarz için komple dolabı değiştirmem gerek. Bu da en az 8000 tllik masraf demek. Bi tişört bile 60-70 tl olmuş püüüüf saçmalık.

Ayakkabı çanta konusunda bir alırım iyisini alırım bi kaç yıl kullanırım ama beş çanta içerisinde dönüşümlü olur hep. Ayakkabılar da öyle keza. Ancak kıyafet her ay kendime bir limitim olur bir gömlek tunik pantolon vs ama boş geçmem alırım. Önceden almıyordum evlenince stok yapmıştım ama tesettüre girince dolabımı baştan aşağı yeniledim şimdi limit dahilinde davranıyorum ne eksik ne fazla. Bence sizde böyle yapabilirsini. Hemde psikolojik olarak da motive etmiş olursunuz ödül gibi düşünün.
Eşiniz kötü giyinse yada yaşından kötü giyinse sizde onun değişip yanınıza yakışmasını istersiniz elbette. O yüzden eşinize gönül koyacak bir durum yok. Bir çantayı da 5 sene hakikaten yani sizde biraz cimrilik seziyorum.
peki önceki kıyafetleri dağıttıniz mi benim de bir yıl olacak geçiş aşaması zor oluyor tesettür giysileri çok pahalı nereden aliyorsunuz

Şunu alacağım parayla bunu alırdım evin şu ihtiyacını karşılardım kafasından çıkmalısınız öncelikle.
Aynaya bakıp bana ne nasıl yakışır diyip saçlardan ayaklarınıza kadar yenilenin, internet sitelerini mağazaları gezinin.
Giyiminizi, tarzınızı değiştirmek istediğine göre vaziyetten memnun değil.
Giyimini,zevkini beğendiğiniz bir yakınınız, arkadaşınız eşlik etsin.
Yalnızken beğenip alamazsınız hiç birşey.
Eşinizle çıktığınızda onun beğendiği parçalara dikkat edin.
Ne tarzdan hoşlanıyor?
Hem imaj değişimi ne zararı var ki?
Sizin içinde farklılık, yenilik olur.
Başlangıç yapın devamı gelir.
Cefakar,vefakar kadın olmaktan çok bazen bakımlı,kendisine önem veren kadın olmak daha çok artı kazandırıyor. Üzgünüm ama böyle.
Eşinizin görmek istemesinden çok öncelikle kendinizi güzel ve bakımlı görmek için çabalamak isteseniz hersey kendiliğinden gelişir aslında...
Çok güzel anlatmışsınız aslında ben birkaç şeyin farkındayım sadece eşimden duyunca kötü oldum buraya yazma sebebim silkelenmek aslında iyice düşünüp ne istediğime karar vereceğim bugün biraz bakınayım bakalım belki şekiller kafam

Bak kuzum.Mutlaka bir çizgin vardır. Spor giyim,klasik...
Madem ne alacağını bilmiyorsun,eşinin fikrini al. Bazı erkekler zevk sahibi olur. Birlikte kombinleyin. Çekinme,beraber karar verelim de. Adamın kötü bir niyeti yok,bozulmana da hiç gerek yok.
Şuan bakmak ve katar vermek için yola çıktık bakalım belki şekilleri kafamda nelerden hoşlanıyor görmüş olurum. Gerçi genelde dar ve tarz şeyler seviyor bol giysiler sevmiyor biliyorum. Aslında yeni yeni fark ediyorum da ben bildiğimi eşimden duyunca kötü oldum

peki önceki kıyafetleri dağıttıniz mi benim de bir yıl olacak geçiş aşaması zor oluyor tesettür giysileri çok pahalı nereden aliyorsunuz
Kademe kademe dağıttım önce kısakollu olan kesin olarak giyemeyeceğim şeyleri dağıttım. Pantolonlarımı vermedim hemen çünkü geçiş sürecinde birden bire bir sürü pantolon veya eşofman alamam diye tunikler aldım bi kaç elbise filan sonraları eksiklerimi tamamladım.
Eskişehirde yaşıyorum tesettür giyim mağazası çok yok olanda çok pahalı bir tunik için 200 lira fiyat çektiler. Burada lcw nin mağazalarından bakıyorum. Bazen sefa merveden moda nisadan alıyorum. İstanbulda daha çok tesettür mağazaları var sefaköy bağcılar gaziosmapaşa civarlarında oralardan alıyorum. Fatihteki mağazalar çok pahalı o yüzden tercih etmiyorum.

Abartiya kaçmadan her ay bir iki parça kiyafet alabilirsiniz. Böyle yaptığınızda her şeye para kalır bence. Her ay ayakkabı çanta kiyafet almayı ben de doğru bulmuyorum. Bazı kadınlar aşırıya kaçıyorlar. Siz de orta yolu bulun. Ayrıca ne güzel esin teklif etmiş bsy alalım diye.

Eşin haklı!

Ben de bu konu da eşime çok baskı yaparım. Kendini ziyadesiyle ihmal eder. Kızarım zorla alışverişe götürürüm. Çünkü pırıl pırıl giyinmesini istiyorum.

Back
X