- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.435
- 598
- Konu Sahibi Love_your_life
Dondurma isteyen çocuğuna evde karpuz var diyen anne gibisiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında içimdeki eşime karşı bir kırılma değil yani bildiğim bir şeyi söyledi ya kötü oldum sanırım yani birde onu sevdiğim için hepten duyunca zor geldi. O hesapları söyler misiniz bende bakayımEşiniz haklı bence.Size deger veren erkek yaninda bakimli,hoş kadin ister.Bunlari söylemiş ki size deger veriyor.Aksi halde gözü disarda olurdu Allah korusun.Ben instagramdan satis yapan bi cok kalite hesabi takip ediyorum ama hic almiyorum.Orda yapilan kombinlerden,trendlerden,neyi neyle giyebilirim fikri olusuyor.Ona göre gidip disardan alisveris yapiyorum.Aynada üzerimde görmedigim bir seye para asla vermem.Hele hele ayakkabi hic almam.Ama fikir olsun diye sürekli takipteyim.Benzerleri disarida fazlasiyla mevcut zaten.Esinize kirilmayin lutfen.Sizi seviyor ve deger veriyor bence .
Ah bi öyle goca bulamadım yanarın yanarın ona yanarın öpte başına koyyyKızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Birde şartlanınca pek olmuyor sanırım gittik ve ben yine düşündüklerimi bulamadım ama eşimde şuan bana en iyisi iyice düşünelim öyle gelelim sen bak falan dedi. Elbise fikrini düşündüm baya kurtarıcı olur. Birde Jean ve renkli bodyöncelikle elbise alın bence. tek parça zahmetsiz güzellik bence elbise :)
tek renk gömlek elbise ya da kaz ayağı desenli elbise alabilirsiniz.
ben eşime hep kendine biseyler al derim ama almaz. ben kendime alınca da ne gerek vardi yok muydu der olmadığını bile bile. bence sinir bozucu bi durum. emeğimin karşılığında kendime güzel şeyler almak isterim ben.
mangoya bakın öncelikle isterseniz.
lcw ve kotonda benim kafam karışıyo çok aşırı çeşit var ve sıkılıyorum ben açıkçası
journey chima da çok beğeniyorum. ipekyol adl de pek aradığımı bulamam ben.
moda olan değil zarif zamansız parcalar alırım genelde
Öneriler için teşekkür ederim dikkate alacağım dün akşamdan beri düşünüyorum bunları yazdım bir kenara. Yoğun olduğum için akşam düşünemedim pek iyiki yazmışım buraya. İki bebekle biraz zor oluyor bazen yüzümü yıkayamadığımo bile görüyorum ama biraz gayret işi çözer sanrımSaçlarını boyat kestir yüzüne gidecek şekilde
Yeni makyaj malzemeleri
Yüz bakım maskeleri
Akşam eşini makyajla karşıla mesela
İki ayrı çanta daha alsan
Birkaç çift ayakkabı
Topuklu bi siyah bot mesela
Kumaş bi pantolon
Bi jean skiny
Oversize ceketler
Siyah ve beyaz kazaklar tişörtler
Siyah beyaz iki ayrı spor ayakkabıları
Yani bunlar zaten olmazsa olmazlar
İnçe küçük bi zincir kolye
Ben çok alışveriş yaparım bu da normal değil kabul ama beş yıl aynı çantayı kullanmak bence hiç değil
Yasamayı bilmeli bence çocuklar koca içim bu kadar fedakarlıkta iyi değil
Ve güzel dantelli iç çamaşırları güzel gecelikler
Yaa öyle kötü bizim paralar durur bende. Hep aileden gelmiş bana bu düşünce dursun ileride bebekler büyür ihtiyaç artarAh canım bende senın gıbı dusunuyordum ta kı baktım benım harcamadıgım paralar saga soka gıdıyor onun bunun faturası odenıyor baktım gorumcemler super gıbıyor kayınvalıdem bı yere gezmeye gıdıyor boy boy kumaslar kestıryor dedım aılenın enayısı benmısımyok ev aldık araba borcu harcamaym esım kendıne alsın fılan yok canım alacaksın sonra bu gunler gerı gelmeyecek para her turlu kazanılır ya da bırıkımımdan bınlıra az olsun ellı yasında benım olan parayı ne yapayım.
İkimizde çalışıyoruz aslında ama o ödemeye sıkışır üzülür diye işte kıyamıyorum ama gördüm o öyle düşünmüyor benden yana gelecek her şeye hazır giviKombinlemeyi bilmiyorsan hazir kombinlenmis sekilde al. Instagram satis sayfalarinda falan kombinlenmis sekilde cok güzel kiyafetler satiliyor kemerine kadar hersey düşünülmüş sekilde. Oralardan beğendiklerini kombin seklinde siparis et tek tek parça alma kombin yapamam diyosan. Kiyamama olayını da aşsan iyi olur kendine kiyafet alinca esine kıymış olmuyosun
İşte hep kötüyü düşünüyorum ileride hastalık olursa kötü bir şey olursa vs gibi saçma işte ama içimden hep bu geliyor belki çok zevkli olsam böyle düşünmemBen begendigimi alir giyerim, birdaha bu yasta olmayacagiz. Benim esim tam tersi cok alma der. Para biriktir biriktir nereye kadar, yemeyip giymeyeceksem kenardaki parayi ne yapayim?
Onu yapmıyor mesela giymem diye mi acaba kiMadem.oyle eşiniz de size beğendiği birseyi alabilir
Umarım kırarım bu durumu belki almaya alışınca iş değişirNe zaman öleceğimizi bile bilmiyoruz. Tamam bugün kazanın yarın harcayın demiyorum ama, istediğiniz gibi yaşamaz, dilediğiniz gibi harcamaz, sürekli para biriktirirseniz ne anlarsınız bu çalışmaktan, yaşamaktan.
3kazanıyorsanız 1 harcayın.![]()
Aldatma durumu derseniz bundan sonrası için eşim yapmaz diyemem tabi insanız ama eşim bunu yapacağını anladığında evliliği bitirir givi geliyor bana kendisine öyle bir yakıştırma yapacak bir adam değil ama dikkate almak lazım yine de. Gerçi yapacaksa her türlü yapar içinde olansın insanın oLütfen kendinize özen gösterin, bunun bir tık sonrası üzgünüm ama farklı boyutlara geciyor. Uzulen siz olursunuz. (Çok yanlış böyle olmamalı ama erkek milleti) Paranız varmış gidin en güzellerini en kalitelilerini giyin.
Yaaa süpersiniz ben sanırım bu olaya kendimi çok kapatmışım. Yavaş yabal kırmayı umuyorum. Mesela bugün gittik bir babet aldım eşim şokEşiniz iyi niyetli davranmış, kırılmayın kendinizi sorgulayın bence
Zaman zaman sizin gibi düşünürüm, elbiseye para vereceğime şu eksiği tamamlarım diye, hayatım boyunca dolabı dolup taşan bir kadın olmadım ancak düzgün giyinmeye dikkat ederim. Bazı parçalar her dolapta olmalı mesela sonra onları küçük şeylerle kombinleyebilirsiniz, tarzım yarı spor yarı klasiktir; dolabımda ispanyol paça pantalon, mavi ve siyah olmak üzere kotlar, bir kaç çeşit klasik kurtarıcı elbise her zaman vardır. Bir çift çizme, bir çift bot, dolgu topuk ayakkabılar, fazla yüksek olmayan ofis tarzı klasik topuklular mutlaka vardır. Ve tabi üç dört tane çanta. Çok fazla kazak giymem ama günlük ve klasik bluzlarla çok amaçlı gömleklerim candırbunlar için büyük bir bütçe gerekmiyor, giyim israfına her zaman karşı oldum ama her sezon bir iki hit parça ekleyerek gayet şık olabilirsiniz. Farklı çözümler üretebilirsiniz mesela ipekyol, adl gibi markalarda hiç bir zaman içime sinen bir şey bulamıyorum, uzun elbiseleri çok severim moda nisa dan uzun keten iki elbise aldım geçen yaz, yakalarında ve kollarında tadilat yaptım , birine renkli bir cep ekledim, harika oldular ve tanesini 50 liraya almıştım
bunlarda çözümdür
Evet aslında doğru bugün olmak istemediğim bir kişiyim bunu görüyorum o yüzden değişmek istiyorumDün gece eski konunuzu okumuştum tarhana çorbalı olan. Orada da bi özeleştiri vardı sanki. Bence hafif silkelenin gidin alışverişinizi yapın kuaföre gidin canlanın bi daha mı gelicez ya dünyaya![]()
Kötü olmuş. Evli olduğumuz için birde çalışan bir bayanım eşim çok tutumlu olduğumu bildiği için ses etmedi ara ara hep derdi al diye ama bu kez baya fazla söyledi. Annemi bile ayarlamış. Artık biraz değilsem iyi olacak.Canım aynısını dün ben yaşadım nişanlıyım ve evlilik alisveri yüzünden hiç parası kalmamıştı banada söylememiş kenarda birikmiş 500 liramız vardı Allahtan neyse dün buluştuk bi mağazadan pantolan bakayım dedim çok beğendim ama 90 liraydı o da beğendi ama ben nedense parasının olmadığını hissedip almak istemiyorum dedimsonra beni tanıdığı için beğendiğimi anlamıştı. Benim asıl amacım onun nabzını ölçmekti ısrarcı olursa parası var diye düşünüp alcaktım ama tamam deyip çıktı sonra gün içinde bi kaç sefer neden almadın diye sordu en sonunda bende paran yok diye düşündüm dedim, demez olaydım resmen gözünde aptal bi kadın moduna düştüm bisey demedi ama o parayla fakirde olmayız zenginde bişeyleri azıcık mantıklı yap gibi cümleler kurdu bu aralar beni begenmedigini hissediyorum zaten demem o ki alacaksın üzülme madem öyle istiyo birden değişme bunu fark ettirmeden yap ama yavaş yavaş alış veriş yap ondan para işte sonra git giyimini beğendiğin bi arkadaşınla alışverişe. Sonra aldığın kıyafeti o gün giy sakin da üzülme demekki üzülmek yaramıyor bacım
Kapalımısın açıkmısın ona göre fikir veriyim. Bide fiziki özelliklerin nasılHarbi öyle. Eşim harcamalara hep sorun çıkarmaz gerçi genelde hep ev için ve çocuklar için alırım ses etmez pek kendime almadığım için bilemiyorum tavrı değişir mi ama ben zevki olan birisi de değilim sanırım
ne alayım nasıl kombin yapayım bilmiyorum
Bu açıdan düşünmemiştim. Değişmeye hazırım aslında sadece eşimden duyunca nebilim kötü oldum. İnstagramdan falan bakacağım bakalım gerekirse kombin alacağım belki zamanla farklılaşırımFarkındasın da çözmğyorsun ama? Ondan demiş bence. Ayrıca kusura bakma ama kötü giyinen eş olunca toplum yargılıyor, yanlış yorumluyor. Eşi aldırmıypr diyor. Benim de böyle bir dönemim oldu. Yani ben eski hırka bağımlısıyım öyle gezerdim. Babama demmişler ki kızına bi hırka al abi durum yoksa biz alalım niye böyle geziyor.. Yani eşine dee yoruyorlardır. Kıskanıyor, esirgiyor vs. Bir de doğum olmuş iyice kızarlar adama. Bence dinle adamı. Ben demiyorum ki git 500e çanta al marka. Güzel 50ye 100e de bukursun. Maksat giyin.
Sizi yeni kiyafet almiyorsunuz diye aldatacaksa zaten gitsin canım ama malesef cok yakin bir akrabam bu durumu gozlerimin önünde yasadi. Adam ilk basta kadına kendine bakmıyorsun demeye başlamış. (Asla dışarıda gözü olan bir kisi değildi) sonra adam herkesin icinde bize (ben ve bi kac kuzenim daha vardi buarada kadinin ismi ayse olsun) ayseyle birlikte alışverişe çıkın üstüne başına guzel birşeyler alsın deyip herkese duyurdu.Aldatma durumu derseniz bundan sonrası için eşim yapmaz diyemem tabi insanız ama eşim bunu yapacağını anladığında evliliği bitirir givi geliyor bana kendisine öyle bir yakıştırma yapacak bir adam değil ama dikkate almak lazım yine de. Gerçi yapacaksa her türlü yapar içinde olansın insanın o
Eşim güzel giyinen bir adam ve zevkli. Ben yalan değil oldum olası çok zevkli olmadım he alıyor muydum evet ama şuan ne değişti bu kadar bilmşyorum belki doğum yaptım üst üste bu etkiledi hep dursun kızlarıms olsun vs diye dşye işte ay bir garip insanım ya vallaeşinizin bu eleştirisi kararsız kalmanızla ilgili değil tamamen giyim tarzınız. Ah ben olsam bi güzel alışveriş yapardım. Kenarda dursun kenarda dursun diye diye şıklığından ödün vermemeli bir kadın. Bir de bunu eşiniz söylüyorsa giyim tarzınızı, kılık kıyafetinizi pek önemsemiyor, gereken özeni göstermiyorsunuz sanırım. Eşler kolay kolay böyle demez çünkü