Bende cok alışveriş yapmayı sevmem, ama ihtiyaçlarımızı alıyorum kendime eşime ve çocuğa, her ay olmasada bazi aylar alışveriş yapıyorum. Mesala eşofman takimim mi eskide bir takim iyisinden aliyorum, esimin mi eskide iyi bir takim aliyorum. Evde genelde giymek icin magazalarin indirimdeki 10 tlye dusen tşörtlerinden aliyorum ama onlarida gunduz evde giymiyorum esim isten gelmeye yakin ustume onlari giyorum ki inlarda cabuk eskimesin. Evde disarda giydigimiz kiyafetleride giymeyiz eşimde benimle ayni sekilde. Yani kisacasi eskiyen seyleri atip yeni yenisini almalisin bu canta ve ayakkai icin ozellikle, internette cok uygun fiyatta urunler bulabilirsin. Toplu almak zorunda degilsin, ilk olarak ayakkabi ve cantani takim olarak sec mesela taba rengimi aldin yada beyaz ona uygun iki pantolon al sonraki ay bir gomlek mesala diger ay esoman al , magazalarin indirim reyenlarindan gunluk evde giyecegin tsortlerini bulabilirsin. Seni cok iyi anliyorum para azda olsa cokta olsa bende bir turlu alisveris yapmazdim eskiden evlenince mecbur is başa dustu eskiden ablam alirdi bana ben alamiyirum diye