Giyinmiyorsun

Biraz üslubu hoş olmamış ama eşinize hak verdim.Durumunuzda var demekki bende hoşlanmam varken giyinmeyen.Hep aynı şeyleri giyen insanlardan birikir birlikte nereye kadar.Kefenin cebi yok maalesef.

Mavi iyi bir marka değil ki. Eşim isimsiz bi yerden kot tişört almış ben de sinir oldum aynı gün maviden tişört gömlek pantolon aldım. Kendi aldığını daha çok giydiği halde ağ kısmı eridi. Eşim zayıf üstelik. Tişörtü hassas ayarda yıkadığım halde baskıları tek yıkamada soldu. Bi tek gömleği bu iki sene giydi onun da dirsekleri eridi... Çevremde de bu tür sorunları sık sık yaşayanlar oluyor. Kıvanç Tatlıtuğ u reklamda oynattıklarından beri adamın reklam parasını ürünlerden çıkarıyorlar, kalite bitik maalesef.

Ben de maviyi en ust kalite olarak gormuyorum ama urunlerini kullaniyorum. Maviye ait Elbise, tisort, bluz, jean elimde var. Tisort filan hala capcanli, digerlerinde de bir sorun olmadi. Esim de mavinin jean pantolonunu ve
coraplarini kullanir birkac ay once de kazak ve ceket tarzinda birsey almişti. Hicbirinde sorun yaşamadik boyle birsey olsa oraya adimimi atmazdim bir daha 😳 sasirdim

He ben o dolaşıp dolaşıp o sütyeni almam mesela o tipim. Siz yine almışsınız yani güzel ama bende artık değişmek istiyorum çok almasam da gerekli olanı almak mantıklı dün gittik mesela kızıma bebek baktım eşim kızdı yapma şunu diye ben bir garip oldum valla sezaryen doğumda beyin ameliyatı oldum herhal
Anayim ben ana modunu da dogurmussun😝

Saydığınız mağazalara bu sene yaklaşılmıyor.
Geçen bir kazak aldım ihtiyacım vardı parasına bakmadım ipekyoldan, kasada 400 tl idi aldım ama içime oturdu.
Gittim başka bir yerden 100 küsüre aynısını aldım siyah boğazlı kazak yani ne kadar farklı olabilir, öbürünü değiştirdim.
Gerçekten aşırı abarttılar bence.
Kasada 400 ü görünce anında ihtiyacım kalmaz :KK53:

Ayy allahim bende birgun boyle bir konu acmak istiyorum amin ;) bana yeterki para verilsim saniyesinde canina okurum.instagrami takip edin bi suru sayfa var hic zevkini yoksa bile ordaki kombinlerin aynisin yapin

Kasada 400 ü görünce anında ihtiyacım kalmaz :KK53:
Yanında başka bir tane daha almıştım, kasada 600 küsür ödedim.
Ne olduğunu anlamadım o an, hangisi pahalı ya da niye öyle diye bakamadım çocuk var pusetinde😂
Sonra baktım ki aaa gündelik giyeyim diye aldığım bildiğimiz siyah boğazlı, indirimlerde 40 50 tl ye satılan kazak 400 imiş.
Gittim onun yerine kaşe kısa ceket aldım valla, monta değer kazağa asla!

Yanında başka bir tane daha almıştım, kasada 600 küsür ödedim.
Ne olduğunu anlamadım o an, hangisi pahalı ya da niye öyle diye bakamadım çocuk var pusetinde😂
Sonra baktım ki aaa gündelik giyeyim diye aldığım bildiğimiz siyah boğazlı, indirimlerde 40 50 tl ye satılan kazak 400 imiş.
Gittim onun yerine kaşe kısa ceket aldım valla, monta değer kazağa asla!
Yani mont olsa tamam da 😬
Allah'tan fark edip değiştirmişsin 🤭

Kızlar hepinize teşekkür ederim bebekler durnadığı için tek tek yazamadım
Kızlar kombin yapamayanlar için busrayurtgul var meaala cok hoş kombinler yapıyor, bu tarz fenomenlerden destek alabilirsiniz. Birde evde esiniz gelmeden gunluk temizlik yemek yaptiginiz kiyafetleri cikarip, temiz ev giysileri giyip mesala ufak bir kupe biraz parfum saci yukardan gelisiguzel degilde biraz daha salik ve hafaf toplanmis bir modelle daha bakimli gozukabilirsiniz. Ben ilk evlendigimde süslenirdim her gun, cocuk olunca bir saliverdim, sonra si tabiki suan cocukla beraber cok suslenemesemde dedigim gibi yapiyorum, hem kendimide daha guzel ve mutlu hissediyorum.
Teşekkür ederim dikkate alacağım

Eşim de bazen yoldan geçen kadınları görüp bak böyle giysene sana yakışır der. Sonra 2 giysi alırım bu ay başka yok der başa kakar sana giysi aldık diye başka ihtiyacımı söylediğimde. Ben de sinir olurum. Sonuç hala aynı giyiniyorum. Çünkü o beğendiği tarz için komple dolabı değiştirmem gerek. Bu da en az 8000 tllik masraf demek. Bi tişört bile 60-70 tl olmuş püüüüf saçmalık.
Ay eşim öyle dese gemileri yakarım 🤣 giyinmek ciddi masraf ama bakacağız artık olduğu kadar

Ben netten denizbutik sayfasını mygardrobe sayfasını takip ediyorum iki sayfada özellikle denizbutik sayfasında sattıkları ürünleri kombin yapıyorlar fikir oluyor, veya kombin önerileri paylaşıyorlar hep ordan esinlenerek bendeki parçalara uyarlıyorum zaten tavsiye ederim o tarz bilindik butik sayfalarını dahs vardı ama aklıma gelmiyor su an adları araştırabilirsiniz, he bide ParkPlato butik sayfası var ürünleri kombin olarak koyuyorlardı fikir olur
Deniz butiği takip ediyorum beğeniyorum da ama güvenmediğim için girişimde bulunmadım sizde güvenilir mi? Diğerlerine de bakayım

istifcilik var ya da soyle diyim kitlik bilinci sahibi oldugunuz icin harcayamiyorsunuz.
Bu gen gecisiyle ilgili.
Harcarsaniz sanki bitecek hissindesiniz buyuk ihtimal.
Harcarsam biterden ziyade ya hemen lazım olursa mesela özel hastaneye gitmek zorunda kalırsak özel ilaç alırsak o an ne yaparız falanlar var hep. Ailemde böyle benim ama hep

orda görürsünüz ama üzerinize giyince olmaz belki🙄 en iyisi vücut tipine göre araştırıp giyerek zamanla tarz oturtmak.

benim vücudum kum saati. bol bişey giyersem uzerime hamilelik gibi durur🤦 o yüzden kalem etekler, üzerime oturan şeyler giyerim. bohem tarz falan asla güzel durmaz. boyum da kısa zaten 1.60 im.

önce bi boyunuzu vücut seklinizi falan yazın bence🙄 her vücut seklinin giyebileceği şey var giyemeyecegi şey var
Ektomorf tip diyebiliriz. 1. 68 boyum. Kalça ve göğüs orta bedenler bel kısmım ince ama göbek var 😑 doğumdan kaslı 4 ay 7ldu doğum yapalı

Mavi iyi bir marka değil ki. Eşim isimsiz bi yerden kot tişört almış ben de sinir oldum aynı gün maviden tişört gömlek pantolon aldım. Kendi aldığını daha çok giydiği halde ağ kısmı eridi. Eşim zayıf üstelik. Tişörtü hassas ayarda yıkadığım halde baskıları tek yıkamada soldu. Bi tek gömleği bu iki sene giydi onun da dirsekleri eridi... Çevremde de bu tür sorunları sık sık yaşayanlar oluyor. Kıvanç Tatlıtuğ u reklamda oynattıklarından beri adamın reklam parasını ürünlerden çıkarıyorlar, kalite bitik maalesef.

sonraki postumda bunu ekledim zaten. bazı ürünlerinden çok memnun kalıp 2-3 sene kullandığım oldu. kumaş tedarikçileri mi ffarklı bazı ürünlerde, bilemiyorum.
mavi ilk çıktığı cem yılmaz reklamlarından beri, reklam işine çok para ödeyen markalardan biri. tabi ki pahalı olmasında etkili bu. olay kıvanç tatlıtuğ ile başlamadı yani. adamlar her zaman en popülerler ile çalışıyor. bunu da fiyatına yansıtıyor.
tutar açısından bakarsak da aslında orta grup bir tutar. çok daha iyi markalarda, jean markası olmasalar da, daha uçuk rakamlar var. ve bunların içinde kotta mavi, vs. ye göre daha başaırlı olanlar da var. onlara kıyasla mavi daha ulaşılabilir kalıyor.

Sizi yeni kiyafet almiyorsunuz diye aldatacaksa zaten gitsin canım ama malesef cok yakin bir akrabam bu durumu gozlerimin önünde yasadi. Adam ilk basta kadına kendine bakmıyorsun demeye başlamış. (Asla dışarıda gözü olan bir kisi değildi) sonra adam herkesin icinde bize (ben ve bi kac kuzenim daha vardi buarada kadinin ismi ayse olsun) ayseyle birlikte alışverişe çıkın üstüne başına guzel birşeyler alsın deyip herkese duyurdu.

Buarada kadin hala para biriktiriyim birikimimiz olsun diye didinirken en sonunda imamli nikahlı evlendim diye birini getirdi. Asla başka bir kadına bakacak biri değildi hepimiz şaşırdık ama lütfen kendinize önem gösterin, bunu size söylemeye başladıysa devamı gelir, birebir gözümün önünde yaşandı çünkü
Eşim aldatmaz diyemem ama bana böyle bir durum olursa x ayrılalım ben seni sevmiyorum der. Yani onu birqz tanıyorsam bu alçak duruma düşmez beni tanır he yaparsa da yol hazır zaten benim kişisel özelliğim belli kabulse durur değilse gider he ama zaten bende değişmek istiyorum o anlayışlı güzel bir eş onun içinde kendim içinde bir şeyler yapmalıyım

Vücut tipin nasıl? Kilo fazlalığın nerende? Şimdi nasıl giyiniyorsun yani nasıl şeyler tercih ediyorsun?
Bunları yaz arkadaşım biz de sana fikir verelim hep beraber. Bugün eşinle çıktığında da fikrin olur ne alacağına dair.
Bak çok güzel öneriler var git saçını yaptır kestir bakım yaptır falan. Güzel makyaj malzemeleri al. Bak kendine. Çanta 50-100’ede bulunur. Bi tarzını değiştirelim beraber. Ne kadar iyi bir kocan var kıymetini bil.
Ektomorf vücut tipim var. Kilo 64 boy 1.68. Göbeğim var hafif. Doğumdan kalan. Şuanda tayt Jean ve bol body giyiyorum genelde.

Ben de maviyi en ust kalite olarak gormuyorum ama urunlerini kullaniyorum. Maviye ait Elbise, tisort, bluz, jean elimde var. Tisort filan hala capcanli, digerlerinde de bir sorun olmadi. Esim de mavinin jean pantolonunu ve
coraplarini kullanir birkac ay once de kazak ve ceket tarzinda birsey almişti. Hicbirinde sorun yaşamadik boyle birsey olsa oraya adimimi atmazdim bir daha 😳 sasirdim
bazı ürünleri sıkıntılı oluyor. ama benim de alıp 2-3 sene sıkıntısız kullandığım ürünleri var.
tabi hep pahalı isimleri reklamlarda oynatmanın da bir etkisi var fiyatlarda.
ben yine de tutar olarak çok uçuk bulmuyorum, hele ki bugün semt arasındaki mağazalar bile deli gibi fiyat artışı yapmışken.
bir de ben muhattap bulmayı severim alışverişte.
herhangi bir mağaza ürün değişimi yapmaz ama mesela erkek arkadaşım maviden aldığı bir kotta sııkıntı yaşadı. 1 sene geçmiş olmasına götürdük, anında inceleyip bunu onaramayız diyip yeni ürün seçtirdiler. bunlar önemli.

Back
X