• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giysilerime karışıyor :((

Benim sevgilim mi değişikti bugüne kadar olanlar? Asla giyiminden ötürü ne bana ne diğer kadınlara çirkin bir yakıştırma yapmadılar.
Bu elit bir çevreye bağlı...
Düzgün bir çevrede yetişen erkek asla kıyafette iffet olmayacağını HER ŞEYİN kadının ahkalkın beyninde olacağını bilir...
Demin ki yorumunuz çok üzdü beni.
İffetli mi oluyor demişsiniz çok kötü bir yakıştırma.
Siz beğenip giydiğiniz bir şeyden dolayı erkekleri düşünürseniz hiç rahat edemezsiniz ki.
Emin olun çevre güzelse ve erkek iyi terbiye almışsa kadın hakkında asla kötü düşünmez hele ki kendi kızı kardeşi ve annesi ise...

erkeklerin nefsi elit bi çevre falan dinlemiyo benim bildiğim.. yani herkes istediğini giyinebilir ben mahrem olan yerlerimi açarsam kendimi kötü hissederim... ama belki bi başkasıda mini etekle kendini daha iyi koruyabildiğini daha doğru bi insan olduğunu düşünebilir.. bu güne kadar hiç kimseyi kıyafetiyle değerlendirmedim değerlerndirmemde. konu bu olduğu için kendimle ilgili düşüncelerimi söledim

erkeklerin nefsi elit bi çevre falan dinlemiyo benim bildiğim.. yani herkes istediğini giyinebilir ben mahrem olan yerlerimi açarsam kendimi kötü hissederim... ama belki bi başkasıda mini etekle kendini daha iyi koruyabildiğini daha doğru bi insan olduğunu düşünebilir.. bu güne kadar hiç kimseyi kıyafetiyle değerlendirmedim değerlerndirmemde. konu bu olduğu için kendimle ilgili düşüncelerimi söledim

Aaa biz mahrem yerimizi açmıyoruz ki canım.

ben iffetsiz demedim... bana göre kapalı giyinen acık gıyınenden daha cok kendini koruyo. tabıkı kapalı olupta iffetsiz olan insan cok. bana göre doğru değil vücudumun her yerini yabancı erkeklere göstermek . bu benım düşüncem . en yakın arkadasıma bile bugune kadar bu konuda bişey sölemedim kendisi hep mini etek giyer. geri kafalıymısım gibi düşünüyosunuz ama bence öle değil

ben iffetsiz demedim... bana göre kapalı giyinen acık gıyınenden daha cok kendini koruyo. tabıkı kapalı olupta iffetsiz olan insan cok. bana göre doğru değil vücudumun her yerini yabancı erkeklere göstermek . bu benım düşüncem . en yakın arkadasıma bile bugune kadar bu konuda bişey sölemedim kendisi hep mini etek giyer. geri kafalıymısım gibi düşünüyosunuz ama bence öle değil

Hayır canım niye geri kafalı olasın. Yani sende bellki beni sürekli orasını burasını açan biri sanmış olabilirsin. Benim her şeyim diz üstüdür bazısı tam dizimdedir, bazıları minidir. Ben kendime bunu yakıştırırım, giyerim. Mini eteğimi severim hatta lacivert mini eteğimle kırmızı blazer ceketimi giymeyi çok çok severim vs. Ama gidipte bir konsere giderken mini etek giymem. Yani yerine göre bizler de dikkat ederiz ama mini etek giyiyorsak mahrem yerimizi de açmıyoruz dedim sadece. Senin görüşüne de saygı duyuyorum, elbette hepimiz aynı düşünemeyiz.

Son düzenleme:
göğüsle diz kapağı arasını açmıyosan zaten mini etek giymiysunuzdur ki dizin altında giyillen etek kadar normal bişey yok

Yerlerde sürünen eteğimde var mini eteğimde. Ama mahrem yerim değil ki bacaklarım benim. Oturup kalkmama dikkat ediyorsam mahrem yerimi açmıyorumdur. Konu çok kötü yerlere uzuyor, mahrem yeri vs. Bence kırıcı olmadan kapatalım.

Bırak allasen. Erkek nefsi diyip duruyorsun. Neyin nefsi???????? Bakmasın kol bacak allah allah.
Bana bakmıyorlar ama nerde tuhaf bir yere gitsem yiyecek gibiler.
Çevre etkili zaten farkınaysan onca mini giyen insan kötü bi şeyler yaşamıyor.
Öyle bi düşünüyorsun ki elinde sonunda biri gelip tecavüz edecek sanki bize tövbeest.......
Allahım sen biliyorsun..... Ha bu arada dünyalar güzeli isen bırak bacağını yüzüne bakarlar bende yakışıklı erkek görünce az bakmıyorum ki yahu... :9:

heh işte demek istediğim o yerine göre giyinceksin. normalde dışarı çıktığında mini etek giyersen herkes sana bakar ve sen hiç kimsenin gözlerini düşüncelerini yönetemezsin.. kapalı olmak bile yetmiyo normalde kadının topuğu bile erkeği cezb ediyo.. sesi.. kadın herşeyiyle erkeği çekiyo. bunun için bence elimizden geldiği kadar dikkat etmemiz lazım

heh işte demek istediğim o yerine göre giyinceksin. normalde dışarı çıktığında mini etek giyersen herkes sana bakar ve sen hiç kimsenin gözlerini düşüncelerini yönetemezsin.. kapalı olmak bile yetmiyo normalde kadının topuğu bile erkeği cezb ediyo.. sesi.. kadın herşeyiyle erkeği çekiyo. bunun için bence elimizden geldiği kadar dikkat etmemiz lazım

Valla sevgilimi etkilemek için neler yaptım zor ağıma düşürdüm adamı ben mi garibim hiçte çirkin değilim ki !
EE cezbetmemiş onun için giydiğim şeyler bak sesime tutulu vermiş...
Sen erkekleri kadın manyağı mı sandın kuzum?
Benim en yakınn kardeşimden öte biri erkek ve hiç bi kadına senin betimlemelerinle bakmıyor.
Nerde yaşıyorsun cidden ama çok kusura bakma kötü.
Erkek olsam o yorumlardan iğrenirdim kadınlara korkardım selam vermeye aha böylemi düşünüyor diye.
Kadın cinsel obje değildir . ( nokta )

Benim esim ilk baslarda, yani yeni cikmaya basladigimizda birkere karisicak oldu, bende cevabini verdim. Canim benimle tanistiginda üzerimde ne vardi dedim?
Demekki ben senden öncede giyinmesini biliyormusun öyle degilmi? Aradan 9 yil gecti artik esim hicbir müdahale yapmiyor. Birkeresinde balayinda tayt giymistim. Canim birsey sorcam sana dedi. Bu taytin modelimi böyle, yoksa sökülmüsmü dedi? Ayyyyyyyyy birde ne göreyim, vallahi sökülmüs arkasi. Iyiki bakmis esim, yoksa ben görmemistim, öyle cikacaktim sokaga :52:

Kayinvalidemler kizlarinin kisa kollu giymesine bile karisir. Bazen elbise giyiniyorum, kendi gözüme dar geliyor, yada kolsuz oldugu icin sorun cikacak gibi geliyor. Esime danisiyorum ozaman. Ya ben bunu giyindim ama annenler birsey demesin. Esimde, onlar hicbirsey diyemez yaninda ben varim. Kardeslerime giydirmiyorlarsa o onlarin sorunu ama sen onlarin kizi degil benim karimsin der cooook mutlu olurum. ayrica esimde cok mutlu olur ona fikrini sordum diye.
Bu benim tecrübelerim.

Ama bir arkadasim sirf bu yüzden bosandi. Esinin kisitlamalarina 5 yil dayanabildi ve esi git gide abartiyordu kisitlamalarini. Sonunda bosandilar. Sadece kiyafet kisitlamasi degildi tabiki, baska kisitlamalarda vardi, ama hersey bir kiyafetle baslamis.

4000 tane erkeğin içinde okumasam erkekleri tanımıyorum dicem :D hemde staj yaptığım yerlerde cok kalıtelı erkekler var ama.... ya ben elhamdülillah müslümanım.. kur'anda benim inandığım kitap orda zinaya yaklasmayın diye bir ayet var illa tecavüze uğramama gerek yok... hem banane ya isteyen istediği yerini acabilir ben hoşlanmıyorum öyle giyinmekten kendim için konuştum genel değil sonucta herkesin kendi zevkı...

Valla sevgilimi etkilemek için neler yaptım zor ağıma düşürdüm adamı ben mi garibim hiçte çirkin değilim ki !
EE cezbetmemiş onun için giydiğim şeyler bak sesime tutulu vermiş...
Sen erkekleri kadın manyağı mı sandın kuzum?
Benim en yakınn kardeşimden öte biri erkek ve hiç bi kadına senin betimlemelerinle bakmıyor.
Nerde yaşıyorsun cidden ama çok kusura bakma kötü.
Erkek olsam o yorumlardan iğrenirdim kadınlara korkardım selam vermeye aha böylemi düşünüyor diye.
Kadın cinsel obje değildir . ( nokta )

aynen kadın cinsel obje değil. bunu farkettiğinize sevindim. ben türkiyede yaşıyorum . daha önce çok daha açık giyiniydum sımdı daha çok dikkat ediyorum farkınıda gördüm

4000 tane erkeğin içinde okumasam erkekleri tanımıyorum dicem :D hemde staj yaptığım yerlerde cok kalıtelı erkekler var ama.... ya ben elhamdülillah müslümanım.. kur'anda benim inandığım kitap orda zinaya yaklasmayın diye bir ayet var illa tecavüze uğramama gerek yok... hem banane ya isteyen istediği yerini acabilir ben hoşlanmıyorum öyle giyinmekten kendim için konuştum genel değil sonucta herkesin kendi zevkı...

Konuşmalarınıza dikkat edin. Zinaya falan yaklaştığımız yok! Terbiye sınırlarını zorluyorsunuz haberiniz olsun. Siz erkekleri tanımıyorsunuz kusura bakmayın. Benim çevremdeki erkeklerde öyle bakan yok. Ne kardeşim ne abim, ne sevgilim, ne arkadaşım. Herkesin çevresi kendine. Bizde elhamdülillah müslümanız. Tecavüze uğrayacağımız falanda yok. yakışıyor giyiyorum. Kadına cinsel obje gibi bakan sizin zihniyetinizdekiler yüzünden bazı çevrelerde hala kadın mini etek giyemez giyerse müslüman değildir diye algılanıyor. Benim inancım içimde ne sizi ilgilendirir ne başkasını. .

Son düzenleme:
aynen kadın cinsel obje değil. bunu farkettiğinize sevindim. ben türkiyede yaşıyorum . daha önce çok daha açık giyiniydum sımdı daha çok dikkat ediyorum farkınıda gördüm

Bunu FARKETMEDİM BİLİYORUM ZATEN. Sabahtan beride aynı lafı söylüyorum ilk defa dikkatli görmüşsünüz sevindim.

arkadaşlar eşim çok fazla giysilerime karışıyo kıskanmanın dışına taşmış durumda gri eşofman giymemi tayt giymemi istemiyor elbiselerimi onun onayı olmadan giyemiyorum zaten açık ve çok dar giyinen biri değilim çalıştığım için daha özenli giyinmek istiyorum ama kısıtladığı için çoğu kıyafetim dolapta askıda kaldı güzel giyinmemi istemiyor bu sıcaklarda kot pantolon giyiyorum kumaş pantolon beyaz pantolon yok hayatımda nasıl aşarım bu durumu bilemiyorum sizde böle şeyler yaşıyor musunuz? ben çok sıkıldım yeni evliyim 1 sene olmadı ama cici cici giyinemiyorum :((
sen belirtmişsin zaten,çalıştığın için daha özenli giyinmen gerektiğini.. bunu kendisine söylediğin zaman ne tepki veriyor?üzüldüğünü ve gönlün olmadığı halde onun dilediği gibi giyinmenin seni mutsuz olduğundan bahset.. açık giymiyorum,dar giymiyorum,tayt giymiyorum,onu giymiyorum bunu giymiyorum demişsin..ne giyeceksin canım o zaman?tatlı dille belirt kendisine,insanın böyle hevesi kırılmaz ki ama..

çok saçma konusuyosunuz . Zina ne demek bi arastırın isterseniz . ben bugüne kadar yere bakarak yürüyen tek bir erkek bile görmedim. açık giyinmeyi sevmiyorum diye aşağılayamazsınız yaptığınız terbiyesizlik. ayrıca açık giyinende müslümandır namaz kılmayanda ama bunların hepsi bize farz.. ben ahirete inandığım için bunlara dikkat ediyorum . açanada kapatanada saygım var bence sizde biraz saygılı olmayı bilin herkesin düşünceleri aynı değildir.

Konu sahibesine gelirsek.. Sen madem rahatsızsın bu konudan neden bize anlattıklarını da eşine söylemiyorsun ki?
Taviz verme taktik uygulamayada gerek yok bu yaşına seni o mu giydirdi eminim baban bile karışmamıştır.
Dediğini yapmazsın, istemiyorsan olur biter. :49:

bi msjımda dediğim gibi eşimle dün yaşadığım olaydan sonra moralim iyice bozuldu ve onla gereksiz bi tartışmaya girmemek için önce bu tarz olaylar
yaşamış kişilerin neler yaptıklarını öğrenmek istedim tabiki eşimle paylaşıcam konuşucam bu konuyu. ve okadar basit olmuyor dediğini yapmam olur biter gibi
sonuçta o benim hayat arkadaşım işine gelirse diyemem :)

çok saçma konusuyosunuz . Zina ne demek bi arastırın isterseniz . ben bugüne kadar yere bakarak yürüyen tek bir erkek bile görmedim. açık giyinmeyi sevmiyorum diye aşağılayamazsınız yaptığınız terbiyesizlik. ayrıca açık giyinende müslümandır namaz kılmayanda ama bunların hepsi bize farz.. ben ahirete inandığım için bunlara dikkat ediyorum . açanada kapatanada saygım var bence sizde biraz saygılı olmayı bilin herkesin düşünceleri aynı değildir.

Ben mi sizi aşağılıyorum siz mi bizi. Bakın iki saattir ne iffetsizliğimiz kaldı, ne ahlaksızlığımız, ne müslüman olmadığımız! Bende bi tarafımı açmıyorum heralde. Önceki mesajımızı okursanız görürsünüz ben siz istediğinizi giyin amenna ama bize de iffetsiz demeyin demiştim. Biz de ahirete inanıyoruz benim namazımı kılmadığımı nereden biliyorsunuz? İffetsiz diyen, zinaya yaklaşıyorsunuz diyen, kendimizi korumadığımızı söyleyen sizsiniz terbiyesiz benim değil mi?

Back
X