Ben incelemeyi 2 ay önce bıraktım o dedi anlattı herşeyi bunları da eşimi takip eden kardeşim kuzenlerim anlatıyorKocan şizofren olabilir mi? Kaldı ki boşandığın adamın hayatını neden bu kadar inceliyosun? Bu kadar şeylere rağmen neden yani?
Ben değil takip eden kuzenlerim anlatıyorAdı üstünde Eski eşiniz. Niye bu kadar kurcalıyorsunuz onu anlamadım ben
Kuzenlerin neden takip ediyor? Rahatsız olmuyor musunuz bu durumdan?Ben değil takip eden kuzenlerim anlatıyor
Ben olsam kuzenlerime beni ilgilendirmez anlatmayın bana DerdimBen incelemeyi 2 ay önce bıraktım o dedi anlattı herşeyi bunları da eşimi takip eden kardeşim kuzenlerim anlatıyor
Yani ben kafamda bitirdim sadece anlayamıyorum
Kadın gerçekten anlattığı kişi şizofren değil yani kadin yanindayken defalarca beni aradı (açmak zorunda kaldım çünkü zarar verebilir bana)Kocan şizofren olabilir mi? Kaldı ki boşandığın adamın hayatını neden bu kadar inceliyosun? Bu kadar şeylere rağmen neden yani?
Oluyorum defalarca rica ettim anlatmayin resim atmayın diye ama nafileKuzenlerin neden takip ediyor? Rahatsız olmuyor musunuz bu durumdan?
Dedim kardeşim de yapıyorBen olsam kuzenlerime beni ilgilendirmez anlatmayın bana Derdim
Evet anlıyorum. Hayat bu yarın öbürgün sizin de hayatınız da birileri olursa karşı tarafında sizin kuzenleriniz gibi irdelemesi hoş olmazdıDedim kardeşim de yapıyor
Hayatımdan bir türlü çıkmıyor adam bana farkli hesaplardan yazmaya devam ediyordu 2 hafta önceye kadar kadın yanindayken beni arıyordu hatta 2 hafta önce aradı ağladı tek göreyim uzaktan diye gitmek zorunda kaldım uzaktan bakti ağladı seni seviyorum diye bağırdıYine beyin bükücü bi anlatım tarzı
Bence ESKİ olmuş hiç birşeyin gizemini araştırmayın. Zaten bunu istiyor. Hayatınıza bakın.
Karşı taraf o kadar utanmazki resimlerime yorum dahi yapiyorlarEvet anlıyorum. Hayat bu yarın öbürgün sizin de hayatınız da birileri olursa karşı tarafında sizin kuzenleriniz gibi irdelemesi hoş olmazdı
Hadi ya muhatap olmadan engelleyin kötü bi durumKarşı taraf o kadar utanmazki resimlerime yorum dahi yapiyorlar
Engelledim inanın 2 3 defa hesap kapattım farklfarklı erkekler resmimi dahi görmeden mesaj attığı icinHadi ya muhatap olmadan engelleyin kötü bi durum
Arabesk arabesk yükselmeler en sevmediğimHayatımdan bir türlü çıkmıyor adam bana farkli hesaplardan yazmaya devam ediyordu 2 hafta önceye kadar kadın yanindayken beni arıyordu hatta 2 hafta önce aradı ağladı tek goreeyim uzaktan diye gitmek zorunda kaldım uzaktan bakti ağladı seni seviyorum diye bağırdı
Hepsini engelledim bu seferde eve gelince konu açıyorlarArabesk arabesk yükselmeler en sevmediğim
Her yerden engelleyin. Haber getirenlerde dahil.
Kadını neden dinlediniz ki? Görüşmeyin konuşmayın kimseyle.Hepsini engelledim bu seferde eve gelince konu açıyorlar
Adam baksan çok mutlu hatta kurtuldum falan diyormuş beni aradığında inandiramiyorum kimseyi
Evet 2 hafta önce kadınla barisinca aramayı bıraktı hattını ve değiştirdi şükür
Kadın 9 yaş büyük evi ve 3000 tl maaşı var kadın bana haziran temmuza kadar bekleyip evlenecez eşyaları da ben alacağım dedi (çok güzel sayılmaz ama çok bakımlı hiç yıpratmaya bir kadın )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?