Kadının maaşına kadar öğrenilmiş :)Hepsini engelledim bu seferde eve gelince konu açıyorlar
Adam baksan çok mutlu hatta kurtuldum falan diyormuş beni aradığında inandiramiyorum kimseyi
Evet 2 hafta önce kadınla barisinca aramayı bıraktı hattını ve değiştirdi şükür
Kadın 9 yaş büyük evi ve 3000 tl maaşı var kadın bana haziran temmuza kadar bekleyip evlenecez eşyaları da ben alacağım dedi (çok güzel sayılmaz ama çok bakımlı hiç yıpratmaya bir kadın )
Kadın eşim benle konuşurken arkadan bağırarak söylemişti bunlarıKadını neden dinlediniz ki? Görüşmeyin konuşmayın kimseyle.
Eşinizle de konuşmayın. Kurtulmanın tek yolu bu. Tek bi A demesine dahi izin vermeyin kimsenin. Eve gelene de bunlsrı anlatmak için gelen zahmet etmesin diyin.Kadın eşim benle konuşurken arkadan bağırarak söylemişti bunları
Eski eşim kendi tek tek anlattı en son kiskanmadin mi birşey demeyecek misin dedi ?Kadının maaşına kadar öğrenilmiş :)
Artık aramıyor zaten en son kıskanıyor musun dedi hayır dedim delirdi hemen dini nikah yaptı kadınlaEşinizle de konuşmayın. Kurtulmanın tek yolu bu. Tek bi A demesine dahi izin vermeyin kimsenin. Eve gelene de bunlsrı anlatmak için gelen zahmet etmesin diyin.
Ev benim olsa almam eve zatenEşinizle de konuşmayın. Kurtulmanın tek yolu bu. Tek bi A demesine dahi izin vermeyin kimsenin. Eve gelene de bunlsrı anlatmak için gelen zahmet etmesin diyin.
Allah sizi çook mutlu etsin de onu düşünmeyi bırakın inşallah:)Artık aramıyor zaten en son kıskanıyor musun dedi hayır dedim delirdi hemen n yaptı kadınla
Amin aslında gün içinde hiç aklıma gelmiyor hatta sesini yüzünü bile unuttumAllah sizi çook mutlu etsin de onu düşünmeyi bırakın inşallah:)
Ben değil eşim aradı hep araştıran da ben değil kuzenim kardeşim vsCok yüz gözsunuz hala ya...önünü kes bunların bence
Gerci konu acmandan bile belli önünü kesmek istemedigin...
Iste izin verme bu meraklara seni itelemelerini...senin elindeBen değil eşim aradı hep araştıran da ben değil kuzenim kardeşim vs
Kafama takılan şu ben bir kadın olarak ilişkim olsa gizlemem bu kadın neden gizliyor bu takıldı su an kafama o kadar yorumlarımi okursanız anlayacaksınız
haklısınız ama itiraz davası açtım kadınla ilgili birşey ler bilmem çok mühim mahkeme için bir resim vs ama ilişkinin evliyken olduğunu kadının medeni halini vs bilmem lazim ama haklısınızIste izin verme bu meraklara seni itelemelerini...senin elinde
Birak kim ne konusursa yada neyi paylasip paylasmadigina...hayat senin icin yeniden basliyor set cek sunlara ya...gereksiz bulandirma aklini
bugün oğlumu çok uzduler ondan kizginim birazKimsenin size ESKI esiniz ile ilgili konusmasina musade etmeyin. Bosanmissiniz bitmis gitmis ve normal bir insan degil ailesi de buna dahil eski konularinizdan hatirladigim. Okurken ben darlandim hayatinizi zorlastirmayin.
bugün oğlumu çok uzduler ondan kizginim biraz
Haklısınız diğer yorumlarimi da okurnusunuz?Sizi bu kadar uzen oglunu dusunen bunlari yasatmazdi bunu bir kavrayin. Arkaniza asla bakmayin.
Ha dava icin diyorsun...bende sandim ki oylesine meraktan actin konuyu...eger oyleyise cidden kendine yazik etmis olurdun zira adam dengesiz belli hala telinin ucunda olmayi dahi hak etmiyorhaklısınız ama itiraz davası açtım kadınla ilgili birşey ler bilmem çok mühim mahkeme için bir resim vs ama ilişkinin evliyken olduğunu kadının medeni halini vs bilmem lazim ama haklısınız
Evet dava için bir dilekçe ve dosya yolladık ankara'ya kabul edilmesi bu bekliyorum ve evliyken beraberlerse lehime olacakHa dava icin diyorsun...bende sandim ki oylesine meraktan actin konuyu...eger oyleyise cidden kendine yazik etmis olurdun zira adam dengesiz belli hala telinin ucunda olmayi dahi hak etmiyor
Hic bir paylasim yoksa kesin zaten kadin evli falandir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?