- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Oglunun yasi kacti? Acaba onun ifadesi gecerli olur mu? Cunku o sahit olmustu nişanaEvet dava için bir dilekçe ve dosya yolladık ankara'ya kabul edilmesi bu bekliyorum ve evliyken beraberlerse lehime olacak
Iyide hayatindaki adam yada kadın demez mi bu ne diye ?Bir insan kadın veya erkek farketmez eğer ilişkisini gizliyorsa bu hayatında kaybetmeyi göze alamadığı ikinci bir kişi daha var demektir.
5 hem nikaha hem nisana şahit oldu diğer kadınlar la da ttanıştırıldi ama asla babasıyla ilgili konuşmazOglunun yasi kacti? Acaba onun ifadesi gecerli olur mu? Cunku o sahit olmustu nişana
Pedagog esliginde cozulur belki...hem daha saglikli olur ve mahkeme de bunu kabul edebilir...bence bu yolu denemekte fayda var5 hem nikaha hem nisana şahit oldu diğer kadınlar la da ttanıştırıldi ama asla babasıyla ilgili konuşmaz
Dava bir kabul edilse ah Rabbim de yardım ederse kazanırım inşallahPedagog esliginde cozulur belki...hem daha saglikli olur ve mahkeme de bunu kabul edebilir...bence bu yolu denemekte fayda var
Insallah bol şans diliyorum sanaDava bir kabul edilse ah Rabbim de yardım ederse kazanırım inşallah
Eski eşim ben bu kadinla evlenmem gezip tozup yatıyorum o kadar demişti ama kadına çok aşık diyor kuzenlerim vs sürekli kadınla berabermisSaf bir sevgiyle seviyorsa tabiki de der ama ilişki daha çok menfaat ilişkisi ise sorgulamaz ki hiç bir baba da evladını dostu ile olan nişan vs gibi anlara şahit olması için özellikle alıp götürmez.Muhtemel ki eski eşin bunu sırf senin kulağına geleceği için yapmış.
Iyide hayatindaki adam yada kadın demez mi bu ne diye ?
Teşekkür ederimInsallah bol şans diliyorum sana
Ben unutamıyorum diye konu açtığımda kadını bilmiyordum ve eşimin pişman olduğunu zannediyordum evet aptallık ettim çünkü çok sevmiştim ama arayan oydu hep şimdi aramıyor zaten 2 3 haftadırSenin kocan demez canim cunku kusura bakma da eski kocan sorunlu seni ailesinin evinden kovuyor, bosaniyor, pismanim doyor ve sen bu adami unutamadim diye konu acabiliyorsun. Bu adamin yuzune nasil bakilir, nasil iletisim kurulur kusura bakma ben seni de anlamiyorum. Bu kadar yuz goz oluyorsan sorularinin cevabini da biliyorsundur muhtemelen.
Ben unutamıyorum diye konu açtığımda kadını bilmiyordum ve eşimin pişman olduğunu zannediyordum evet aptallık ettim çünkü çok sevmiştim ama arayan oydu hep şimdi aramıyor zaten 2 3 haftadır
Bide ben kimliğim açık vermesin diye zaman ve yi ufak değiştiriyorum
Amin ben kandirildim eski eşim ortak arkadaşlarım kuzenlerim hepsi herşeyin farkindayken beni uyarmak yerine eşime yardım ettiCanim benim inan bana konularini uzulerek okudum niyetim asla seni kirip incitmek degil. Kendine gelmen gerekiyor artik insanin kendine yaptigi kotulugu baska hic kimse yapamaz. Rabbim yardimcin olsun.
Amin ben kandirildim eski eşim ortak arkadaşlarım kuzenlerim hepsi herşeyin farkindayken beni uyarmak yerine eşime yardım etti
Ben eşime kiyamazdim oda bana kiyamazdi ama herşey i yalanmış seviyorum demeleri sarilmalari dokunmalari herşeyi
Katılıyorum.Kuzenlerin senin acından nemalanıyorlar.Bence de yeniden aşık olmalı kendine yeni bir yol çizmeli ve etrafındaki gereksiz olan herkesin gözüne ne kadar mutlu olduğunu sokmalısın.Sen kuduracağına bırak onlar kudursunlarVe sen hala o kuzenlerle iletisim halindesin ne kadar enteresan degil mi? Sana kiyamayan adam seni kovuyor! Gozlerini ac artik Olan olmus degistiremezsin ama hala esinin telefonuna cvp vermek kuzenlerle iletisim halinde olmak nedir bunlar hep senin hatalarin. Herkesi her seyi sil hayatindan yeni bir yol ciz kendine yeniden asik ol ama mantigi elden birakmadan. Hayat devam ediyor iyilesmek istiyorsan onune bakacaksin. Diger konunda gordum hala eski esinin facesini takip ediyorsun birak daginik kalsin hic bir sey kurcalama ki kendi canini yakma.
Tamam haklısınız kuzenlerim de telefonum yok hat değiştirdim face vs ekli değiller hiç bir aile üyem eşimin faceine de bakmıyorum adam beni arıyordu ama 2 3 haftadır aramıyor zatenVe sen hala o kuzenlerle iletisim halindesin ne kadar enteresan degil mi? Sana kiyamayan adam seni kovuyor! Gozlerini ac artik Olan olmus degistiremezsin ama hala esinin telefonuna cvp vermek kuzenlerle iletisim halinde olmak nedir bunlar hep senin hatalarin. Herkesi her seyi sil hayatindan yeni bir yol ciz kendine yeniden asik ol ama mantigi elden birakmadan. Hayat devam ediyor iyilesmek istiyorsan onune bakacaksin. Diger konunda gordum hala eski esinin facesini takip ediyorsun birak daginik kalsin hic bir sey kurcalama ki kendi canini yakma.
Aşk oyle kolay değil ki yeni insanlar tanımakta çok zor sosyal medya vs den biriyle olmak da istemem Rabbim korusun guvenemem çünküKatılıyorum.Kuzenlerin senin acından nemalanıyorlar.Bence de yeniden aşık olmalı kendine yeni bir yol çizmeli ve etrafındaki gereksiz olan herkesin gözüne ne kadar mutlu olduğunu sokmalısın.Sen kuduracağına bırak onlar kudursunlar
Tamam haklısınız kuzenlerim de telefonum yok hat değiştirdim face vs ekli değiller hiç bir aile üyem eşimin faceine de bakmıyorum adam beni arıyordu ama 2 3 haftadır aramıyor zaten
Bu nişan olayini oğlum söylemeden kuzenim anneme dediği için biliyordum ve araştırma gereği hissetmedim ki zaten kadın da eşim de beni engellediginden (sanki yasak aşk yaşayan terkeden aldatan )benmişim gibi
Ben bu adam yüzünden belki hayatimin aşkı olacak kişiye guvenmekten korkup onu elimle ittim
Buradan bakıldığında saplantılı görünen ben gibi durabilirim ama eski sagdic in aradı senin hakkında konuşuyorlar eşimle sorun olacak diye ses edemiyorum sen neden yapılanları anlatmiyorsun dedi tek kelam etmem dedim eski eşim de ailesi de hic susmadı hiç
Ama ben hesap günü hesaplar görülürken konuşacağım dedim sadece
Buraya yazmamın tek nedeni hiç kimsemin kalmamış olması
Insanlar çok kötü en yakının seni uzmekten zevk alabliyor sınanıyorum sadece Ama tek daum oğlumu büyütmek ve ayrilmamak hiç evladım dan
Amin haklısınız adamdan çok etkilendim 2 3 defa karşılaştık görüştük telefon numaralarını verelim deyince kendimi geri çektimCanim benim tabi ki buraya yazacaksin bu senin en dogal hakkin ama ben senin iyiligin icin diyorum niyetim seni kirmak da degil. Hayatimin aski olacak adami kacirdim demissin ya insanlara bu kadar kolay inanip guvenme kimseyi de hayatinin merkezine koyma. Hersey cok guzel olusun Allah yuzunu guldursun insAllah.
Ben incelemeyi 2 ay önce bıraktım o dedi anlattı herşeyi bunları da eşimi takip eden kardeşim kuzenlerim anlatıyor
Yani ben kafamda bitirdim sadece anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?