- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
Dürüst olmak lazım işte..Yalan yalanı doğuruyor maalesef..bitmiyor. Sana ders olsun,yalana sığınma..Herkes hayatında istemediği ve ya utandığı şeyler yaşayabilir..
Her şey bir yana.. Erkek arkadaşın bahane bulmuş kendine..
Ben de bu yalandan nefret ederim diyen insanlardan nefret ediyorum..Zaten yalanı kimse sevmez!kimse aptal yerine konmayı kaldıramaz ki! Üstüne basa basa yalanı hiç sevmem,yalan söyleyeni affetmem..vs. diyorsa (genel konuşuyorum,sevgilin değil yani..) yalancının önde gidenidir..
sevgili arkadaşım , arada gerçek bir sevgi olsaydı zaten bu şekilde davranmazdı..Hem bu kadar güvensiz bir erkekle ömür geçmez..
Anladıgım kadarıyla daha olgunlaşmamış çocuksu davranışları var..Erkek dediğin biraz olgun olmalı, eşini evirip çevirmeli..Gerçekten sevdiğini hissettirmeli..
Bak benimde sevgilimle çok problemlerimiz oldu , kıskançlık yüzünden kaç kere bitirme noktasına geldik ben de o da..hatta en son iş yerinde tokat bile attım ama gene de birbirimizden kopamıyoruz..Çünkü ben de o da seviyoruz birbirimizi..
Allah seninde karşına seni seven olgun bir insan cıkarsın inşallah..
niye dedim bir daha aynı hataya düşmicem dedi.benim attığım kazık diğerlerinden daha cok kymuş ona.way be neler yapmışım !!
keşke hiç tanımasaydım dicek kadar bitirmiş beni
bana nefretle bakıcakmış köyde.
bundan sonra bidaha msj fln atmam.
bu kadar kolay yıkılabiliyorsa her şey hiç bir şeye güvenim kalmadı benim de yazıklar olsun!!
evet malesef attım ama ezilerek büzülerek değil sadece nedenini sordum.
iöğretmenim daha orda iki yılım war anca gelecek seneye iliçi isteyebilirim o daha yeni kac yıl kim bilir orda olucak.
ordan kurtuluşum yok.yüzyüze bakıcaz yine.kimseye söylememiştik ama millet anlamıştı.
nasıl gecer günler bilmiyorum..
belliyi bak bir karaktersizlik olduğu..Boşver üzülme sende..hayatına bak..
zaten belliydi
hatirlarsan demistim ben sende bi hata göremedim diye,
bahane aramis ayrilmak icin resmen,
ve naptigida belliymis
ayni anda kac kisiyi idare ediyordu acaba
Adam degil böyleleriiiiii
düşünüyorum da bu ayrılığı hak edecek neler yaptım ya da neler yaşadık? cevap belli ama inanamıyorum hala..
öyle birisi olmadıgını söyledi..çokta üstüne gitmedi ama hatta dediklerime alındı çocukca mesaj attı sözde kandırcakmış beni falan..
bu olaylari sormak icin yinemi mesaj attin yoksa ???
Ya arkadasim yapma bunu kendine allah askina
gördün iste nasil bir adammis
sen böyle seyleri haketmedin
yada biz haketmiyoruz, baska kadinlarda haketmiyor
ama onlarin kafasi böyle calisiyor iste
(daha dogrusu calismiyor)
kötülükten baska bisey bilmiyor bazi insanlar naparsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?