sevgilin ayrılmak istemiş
ağzını aramış sende oyunu yutmuşsun bu kadar basit
kendinizi bu kadar düşürmeyin ya yapmayın ya
öyle mi dersin neden ya naptım ben?
sewiyorum o da sewiyordu inanıyordum.gerci son zamanlarda agzndan zor laf alıodum ama
aynı yerdeyiz nasıl yüzyüze bakıcam bilmiyorum
bir sürü kız arkadaşını bu yüzden bırakmış yalanlarını yakaladım demişti.ben yalan söylemedim diyemedim
ama bu konuda kimseye güvenmiyordu bana güvendiğini senin bana hiç yalan söylemeyecğine inandım beni en yaralı yerimden vurdun.sevdim ben seni niye yaptın bunu dedi hep.pişmanım napayım af diledim yok. geri dönmez ama ben napıcam onsuz.2.darbe bu kaldıramam.
Ayrılığı kafasına koymuş
Daha önce en az 2 defa sorduğu soruyu yine sormuş açığını yakalamış
Bitirmeye bahane aramış ve bitirmiş
Ve nişanlınla yaşamış olduğun şeyler yüzünden seni bırakıp gitti öylemi ?
Çünkü kendisi muhtemelen el değmemiş bir hanım evladıdır ...
Demek ki seni sevmemiş
Üzülme böyle bir insan için[/QU
yazdıkların o kadar zoruma gidiyor ki ama biliyorum belki de gercek bu.
ewet eskisiyle yaşadıklarım yüzünden bıraktı gitti.ama yalancı ben oldum.
inanın onun dışında hiç bir şey gizlemedim.hiç yalan söylemedim.ben o diyemedğim şeyi silmiştim aklımdan yemin ettim demicem demiştim kimseye.ama o bana yalan söylemiyorsun deyince dedim pişman olarak.
anlayamıyorum ne yedim ne ictim nasıl oruc tuttum bilmiyorum.yatıp durdum.yardım edin .bir bucuk ay sonra gidicem aynı yerdeyz dipdibe yanyana nasıl gecer o günler((
arkadaşım, bu adamın daha önce sevgilisi olmamış mı ki hiç? nişanlıydım diyorsun, tabiki bişeyler yaşayacaksın. günümüzde 13 14 yaşındaki çocuklar el ele tutuşup sinemaya gidiyor. kesinlikle bahane aramış canım, kendisi çok mu masummuş peki, seni bu kadar saf temiz istediğine göre? şuan çok sinirlendim. ne demek yahu bu? ve sen de üzülüyorsun, kaldıramam diyorsun. bırak allah aşkına, bi kere sorup sana inanmış olması gerekirdi. sen de madem utanıyorsun hiç söylemeyecektin. ama bana kalırsa kurtulmuşsun, evlendiinizde de başının etini yerdi senin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?