kesinlikle bahane aramis zaten seviyormus gibi bir izlenim olusmadi bende.
ayrilmak istemis, sucu size yüklemis (her erkegin yaptigi gibi) ve ayrilmis, bukadar yani.
Böyle biri icin üzülmektense hayatinizi yasayin bence, hayat cok kisaa...
Gezin eglenin tozun, ona muhtac degilsiniz.
Ayni isyerinde calisiyorsunuz, mutlu görünün, selam bile verin, ne olacakki unutun gitsin,
biliyorum demesi kolay ama olmasi gereken bu..
Ayrica zaten eski nisanlinla yakinlastin diye senden ayriliyorsa, evlendikten sonra ögrenseydide direk bosanirdi,
sükretmelisin bence..
evlendikten sonra öğrenip boşanacağı türden bişi değil. sadece ona yalan we ben yalan söyledim.bu bitti ıkımzın yaşantısını etkileyecek bir sey de değil ki kestirip attı.
aynı yerde nasıl olucak hiç bilmiyorum(
Eğer bunu ayrılmak için bahane olarak yapmamışsa,
cidden yalana aşırı duyarlı bi insansa, çok ani karar vermiş. Normalde düşünerek karar verilmediğinde, karar verdikten sonra düşünmeye başlanıyor.
Ve aradan biraz zaman geçince daha sakinleşmiş halde yine konuşma başlatabilir gibime geliyor... "bunu bana nasıl yaptın" filan gibi de olabilir... O zaman yalan söylemediğini, sadece söylemekten utandığını izah edebilme fırsatın olabilir. Yani insan kendini tam olarak ifade edemediğinde de büyük bir sıkıntı yaşar, belki sıkıntının çoğu bundan.
Eski yalancı kız arkadaşlarından affettikleri olmuş, belki senin yalan değil de utanma olayını anladıktan sonra affedebilir ve devam edebilirsiniz de...
gercekten dayanamıyorum bir mesajla bitirip beni degersiz hissettirmesine dayanamıyorum.
yaşadğışı şehre mi gitsem bi delilik yapıp? enazından beni istemediğini gözlerinden anlarım.6 saatlik yolu bunun için bile cekerm
mesaj atsam napsam bişi yapsam akıl verin nolur kafayı yemek üzereyim
Ben olsam yapmazdım çünkü ortada değecek adam yok bunaİllaki rahatlamam gerekiyorsa arar konuşurdum hesabımı sorardım yerinde olsam..
belki ona değmez ama benim emeklerim benim sevdam ona da mı değmezdeğmez diyosun ama kalbim hala anlamıyor dediklerinizi.sayfalr acıp tekrar tekrar okuyorum ki benim göremediğimi görenleri anlayıp ben de vazgeceyim idye ama olmuyor
biz yine aynı ortamda olucaz bir ay sonra falan ozaman daha kötü olucam geliyorum desem gelme der ki
biraz bekleyip sonra msj mı atsam geliyorum diye yüzüme söylesin
haklısın ne diiyim içimdekini söndüremiyorum
ozamana kadar unutur beni diye korkuyorum aptallık biliyorum ama
inş gercektendir
teşekkür ederim canım rahatladım biraz
aynı yerdeyiz nasıl yüzyüze bakıcam bilmiyorum
bir sürü kız arkadaşını bu yüzden bırakmış yalanlarını yakaladım demişti.ben yalan söylemedim diyemedim
ama bu konuda kimseye güvenmiyordu bana güvendiğini senin bana hiç yalan söylemeyecğine inandım beni en yaralı yerimden vurdun.sevdim ben seni niye yaptın bunu dedi hep.pişmanım napayım af diledim yok. geri dönmez ama ben napıcam onsuz.2.darbe bu kaldıramam.
bence sana tawsiyem birine bu kadar fazla bağlanma herzaman olmazsa olmazın başkası değil kendin olmalı... yoksa böyle çok üzülürsün... yalnış anlama sewme demiyorum tabiki sewilecek aşık olunacak ama hayatının asla ama asla wazgeçilmezide olmasın...
çok sewmişsin allah yardımcın olsun...
İnşallah gerçektir ve seni yeniden görünce dayanamaz gelir(tabi hayırlıysa ) Rica ederim tatlım hakkında en güzeli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?