Gizli evlilik!!!

sizin görüşünüz bu benimkide bu aile onayı şart yok ben seviyorum deyip evlenenlerin sonuda gördük.okumuyormusunuz burdaki konuları hepsi aynı ailesi baştan beni istememişti.eee niye evlendin çünkü seviyordum.işte sizin mantık bu evlenmeyeyimmi ailem izin vermiyor diye.evlen o zaman.

ya her durum kendi içinde değerlendirilebilir. ailesi kızı dövüyor diyorum ben. bu ailenin sözünü dinlemek ne kadar mantıklı sizce. dövse de sövse de ailem mi demek lazım.

öz kızına tecavüz eden babalara nasıl geliyor evliliğe aile onayı hakkında ki br konu çok mantıksız.ee oda ana baba gtmiş damadıyla yatmış.ee nolacak anne babalar en iyisini bilmiyor mu dicez.herkezde çok iyi biliyorki ana babaların sezgileri doğru haa burda ezmiş ailesini evlenmiş hanımlar var belliki yapacak bişi yok görmeden ölmicekler ne yazıkki.

KADİN DOĞULU MU?
bazi doğulu aileler katı olabiliyor.
duyulursa işin işi zor
allah yardimci olsun inş.

Anneniz damada hangi 3 soruyu sorup eledi?

Her anne baba öyle olmuyor maalesef. Ayrıca normalde çok büyük bir sorun yoksa sudan sebeplerle de sevenleri ayırmaması gerekir ailenin.
Damat adayında şiddet geçmişi vardır ne bileyim aldatmıştır falan yada ipe sapa gelmez serseridir anlarım aileyi. Ama en iyisi kime göre? Seven insana göre en iyi sevdiğidir sonuçta. Mutlulukta maddi bollukla gelmez. Elbette geçinecek kadar maaşı işi olsun ister ana baba da işi olan gücü olan damat adayına da sırf daha iyisi bulunur diye hayır diyen anne babada bence doğru değil.
Bizim gördüğümüz ana babalık ciddi sorun yoksa sevdiğiyle yuva kurması için elinden geleni yapmasıdır mesela.

Bence gizlemesinler kız direkt ben sevdiğimle evleniyorum hadi size byby diyip resti çekip evlensin. Yani ben öyle yapardım.

Sevdiğimi daha tanımadan şuymuş buymuş diye reddedecek zihniyetteki aileden onay alsan ne, almasan ne? Aile onayı şeysilerine de totomla gülüyom zaten, evleneceğim insanın kriterlerine kendim karar verecek zekam olduğu için, kimsenin de "onayına" ihtiyacım yok.

Edit: ay pardon ya, en önemli kısmı atlayarak okumuşum. Aile bildiğin aşırı tehtid ediyormuş, bu kadarını beklemezdim. Bence bu noktadan sonra işin içine polis girmeli. Savcılığa ya da karakola başvursunlar, tehtid ediliyoruz diye.

Nefret ediyorum böyle ailelerden ya. He bide anne baba kutsal ya sözde, buyrunuz kutsal anne babayı. İsterseniz böylelerine hatta daha beterlerine evlatlık gidin, çok beğendiyseniz.

Hala şu konuda bile aile ne derse haklıdır diye savunan da var pesss

ya her durum kendi içinde değerlendirilebilir. ailesi kızı dövüyor diyorum ben. bu ailenin sözünü dinlemek ne kadar mantıklı sizce. dövse de sövse de ailem mi demek lazım.
neden dözdüğünü bilmiyoruz ne yaptı da böle bir davranışa maruz kaldı.dayağı savunmuyorum kesinlikle ama ana babayıda çiğnemesinler benimki sadece dost tavsiyesi herkez okuyor buraları.yanmasın kimsenin başı ilerde.eminim sizizn çevrenizdede vardım benim yakın çevremden gördüklerim korkutucu.

neden dözdüğünü bilmiyoruz ne yaptı da böle bir davranışa maruz kaldı.

aboooo buralar karışır bacım.

29 yaşına gelmiş bi kadını aman sen bunla evlenemezsin deyip dövüyolar. neyini sorgulıycaz.

yok ben burdada
Anneniz damada hangi 3 soruyu sorup eledi?
o üç soru benim ailem için normal bir soru ve cevaptı ama burda yazssam sorun yaparlar geçmiş gitmiş ve doğru bir karar aldırmış annem bana. mezhep falan değil bu arada askerlik vb değil.ama merak edilecek sorularda değil.klasik.

Kısa bi reklam arası

Türkiye'deki kadını-çocuğu aşağılayan zihniyetten örnekler izlediniz.

Benim kuzenim öğretmendi on yıllık sevgilisi vardı çocuk ortaokuldan terkti bizimkiler hiç istemediler. On sene geçti baktı kız ayrılmayacak hadi izin verdiler ama hiç istemediler. O dönem ablası tam kendine uygun ailelerin bulduğu biriyle evlendi mühendis falan. Sonuç o ailenin görücü işi evlenen kuzenim boşandı koca çocuğuyla, ailenin istemediği eniştemiz şu an en sevilen damat. Babam annem diye gezer. Bizimkiler on sene izin vermediklerine bin pişman oldu.

Çocuğu daha tanımadan etmeden sırf mezhepsel bir fark var diye ön yargılı olmak niye?Ayrıca 30 yaşında yetişkin bir birey...Ne demek kendi kararı yüzünden dövmek?Bu bizden önceki nesillerin sonu gelmeden kafa yapıları zor düzelir bu ülkede..
O evlilik gizli kalmaz .. evlensin ailesini de şikayet etsin ölüm tehtidi alıyorum desin..

İmam nikahı yapsınlar
Şaka bir yana gizlice evlensin burda yada yurtdışında kime ne öğrenince de bişi yapamazlar merak etmesin

Anne baba da olsa bu kadar olmaz ya

mezhep farkı varmış hanımefendi. ailesi farklı mezhepten bir köyden diye... bu durumda bir şey bildiklerinden değil ayrımcılıklarından ve cahilliklerinden karşı çıkıyorlar. zaten dayak var işin içinde.. öldürürüz diye tehdit edebilir mi normal bir aile?
benim kuzenime de karşı çıktılar, evlendi 5 sene sonra boşandı. aile çok uyardı haklı çıktı aile.. ama dövmek ne demek, öldürürüz ne demek hiç bir şekilde bunun hoşgörüsü olamaz ve böyle insanların sözü de ancak ölüm korkusundan dinlenir.... onda da zaten sene kaç olmuş, gidilir şikayet edilir. kadınlar patır patır öldürülüyor bu ülkede akrabalar babalar abiler akrabalar tarafından. haklı mı şimdi bu akrabalar o zaman..
kocasından çekmesin biz dövelim mi? bunun adı cehalettir, zorbalıktır ve ilkelliktir. öldürürüz deniyor burada.. kızım evlenme evlenirsen bizi defterden sil demek başka, dövmek öldürürüz diye tehdit etmek başka.

Siz annenizi dinleyip sevdiğiniz adamla evlenmediniz diye herkes sizin yolunuzu tutmak zorunda değil. Ne demek kimbilir ne yaptı?
30 yaşında kadın dayak yemiş yahu.
Bırakın da 30 yaşında eşek kadar kadın kendi hayatı için doğru olan adamı anasının babasının onayı olmadan seçebilsin.
17 yaşında kız olsa ananı babanı dinle deriz de, 30 yaşında kadının evlense boyuyla bir çocuğu olurdu, o da mı anasının babasının sözünden çıkmasın.
Bu yaşta evleneceği adamı da seçemiyorsa çeksin vursun kendini.
Hem bir kadına gösterilen bir şiddeti başka bir kadının meşrulaştırmasını da hiç hoş görmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…