Gizli evlilik!!!

Söylediğimizin nesi anlaşılamıyor gerçekten bilemiyorum ama dayağa başvuran mezhep ayrımı yapan bir ailenin fikrine saygı gösterilemez diyoruz biz. bunun nesi ego tatmini olabilir lütfen..
kılavuzu karga olanın... diye başlayan çok güzide bir atasözümüz vardır. bu ailenin seçeceği damattan ne hayır gelir diyorum ben, aile böyle bir kılavuz, kadın gık dese höt diyecek bir adam isterler başında.. sonra da oh der otururlar, neyse ki başka bir mezhebe gitmedi diye... sevgiye saygı duyamaz bu insanlar zaten...
burnunun dikine gitsin rahat rahat evlensin de diyemiyorum, siz şu an ailesini dinlesin diyerek işlenen bir suça boyun eğ diyorsunuz, teşvik ediyorsunuz..
biz de diyoruz ki polise gitsin polise, çünkü ortada bir suç var "ölüm tehdidi"
aileden de gelse bu ülkede kadın cinayetlerinin neredeyse hepsi bir yakın tarafından işlendiği için bu tehdit ciddiye alınmalıdır.. ortada bir suç var.. hukuk karşısında da bu kadın haklı aile haksız..

anlayışınız çok kıtmış
Aynı zamanda da yüce gönüllüyüm çünkü bu hakaretiniz için sizi kiblemeyeceğim.
Dilerim bir gün evladınız sizin istek ve arzularınıza tıpatıp uyan bir kişiyle gelir karşınıza yoksa çok mutsuz olacaktır. Kimsenin mutsuz olmasını istemem.
Size karşı yazacak tek bir yorumum dahi kalmadı. Söylenecek her şeyi söyledik, sanırım. İyi günler.

ben kibledim valla.

açıkçası ben de işin ucunu bıraktım. ne desek boş.

beni tuzağamı düşürmekti sizin derdiniz.ailenin bir bildiği var evet yüzlerce kez evet.

Tüm bu şartlar altında ailenin ne gibi bir bildiği olabilir inanın çok merak ettim.
Çünkü ben buradan okuyunca ailenin bilmek - tanımak için bir adım atmadığı anlamını çıkarıyorum.
Aile tanışmaya tenezzül etseydi, belki "bir bildiği" olabilirdi.

Buna yobazlık deniyor.

Arkadaslar yapmayın Allahaşkına.Kızın yasal hakları olucak evlenince .niye evlenmesin.hafife almayın bunları
Daha evlenmeden yasal hak olayına giriyorsa konu, Siz de bu iki arkadaşın geleceğinden şüphelisiniz ve demek ki can arkadaşın da şüpheli... Başka sebeplerden nikah gerekli diye diretseydin amenna ama bu mesajla samimi olmadığınıza karar verdim... Yine de düşüncemi söyleyeceğim, Bu iki insan birbirini koşulsuz sevip güveniyorsa nikah kıymadan beraber yaşasalar da olur, Hem ailesi öğrenmez hem de hayatını sevdiği insanla birleştirir...

Cok üzülüyorum böyle anlayissiz, cahil aileler yuzunden mutsuz olan gencleri gordukce.gencler alttan aldikca aileler isi iyice inada tehdide bindirirler ztn.kkmseye hbr vermeden kiysinlar nikahlarini.yurt dsina kacmaya fln gerek yok bunun icin.zaten er ya da gec çıkar ortaya bundan kacis yok.polise de tehdit ediliyorz dye bildirsinler gerekirse.ne demek koskoca30 yaşına gelmiş kadini evimize adim atamazsin vs dye tehdit etmek? Ne kdr kolay vazgeciliyo evlattan.atmasin onlar da o halde

evlerine adım attırmasınlar artık, öldürmesinler dövmesinler yeter

nereye kadar gizleyebilirler.yarın öbür gün çocuk dünyaya getirmek isteseler daha kötü olmaz mı,gizli nikah kıydıkları bir gün ortaya çıkacak.

Abim slovakyada yaşıyor orda evlendi bildirmemiş evlendim diye ceza ödemişti tr de bekar görünüyordu yani ama abim orda yaşıyor

ne yapacaklar beklete beklete kızı mı kurutacaklar
saçma salak işler
ben kızın yerinde olsam açık açık evlenir savcılığa da ailem tarafından tehdit ediliyorum
bana veya eşime bir şey olursa suç ailemin diye şikayette bulunurdum
bunları da onlara söylerdim
tamam aile onayı almak önemli de yok mezhep farkı var yok köylü diye saçma sapan nedenlerden istemeyen tehdit eden ailenin onayı önemli değil bence

marilyn monroe neden kendinizi boşa yoruyorsunuz.Hnımefendi anlamıyo işte.burdaki soz konusu kızın yapacagı tek sey.kendisininde bir hayatı oldugunu hatırlayıp gerekiyorsa sartsız herkesi karsısına alacak cesareti gosterebilmei.budur.

ne yapacaklar beklete beklete kızı mı kurutacaklar

21. yy'da hala böyle şeyler var mı ya?
Hayır neresinden tutsan orasından kalır yani.
Mezhep farkından mı tutalım, karşı tarafı eziklemelerinden mi tutalım, 30 yaşında kızı dövmelerinden mi tutalım.
Bilemedim.
Annem babam da olsa bana kalkacak eli indiririm.
Ki bdv'ye girdikten sonra ailem Türkiye'de anlayış açısından ilk ona filan girer gördüm yani.
Arkadaşınızda özgüven problemi var sanırım.
Bir karar alırım dünya karşısında dursa da onu uygularım net!

Peki pinkycaramel sen avukatsın sanırım, bir şey soracaktım konuyla ilgili
Tehdit tek başına suç sayılıyor neticede değil mi? Oluşmamış suç demişsin evet öldürme yok, ama 'tehdit suçu' ayrı olarak nasıl ele alınıyor uygulamada merak ediyorum. Dilekçe versin demişsin, böyle bir durumda şahit vs gerekir mi koruma talep etse hemen olumlu yanıt alır mı bu çift? Eski dayak için zaten darp raporu yok ortada sanıyorum, böyle bir raporun olmaması şikayet dilekçesinin yanıtsız kalmasına yol açar mı? Yani bu kızcağızı sistemin de gözden çıkarma, ciddiye almama ihtimalini soruyorum. Uygulamada nasıl bu işler ondan biraz merakımdan soruyorum, konu sahibinin arkadaşı nelerle karşılaşabilir diye.. Zahmet olmazsa tabi kısaca izah yeterli tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…