- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Siz yapıcı olduğunuzu sanıyorsunuz yani. Tam tersine bozuyorsunuz şu anda. Kadın dayak yemiş diyoruz, hala daha anne baba onayı önemli diyorsunuz.aynen öle gaz vermeyin insanlara yapıcı olun kendi yapamadığınız burda insanlara yaptırmaya kalkmayın.niye 30 yaşından sonra mükemmelmi oluyor insanlar nasıl bir mantıkdır bu 70 yaşında dolandırlıyor insanlar.bilge insanlara soruyolarda ne bilirsin diye haddimi bilirim diyor.insna her yaşta akıl danışmalı.
Alkışlıyorum
Buarada arkadaşımın dediği laf ondan vazgeçemiyorum neolur anlayın demiş babası gelip vurmuş hızla.anne izliyor.karşı koymadı diyor.anne babaya hakaret vs en ufak bir şey yok.asla.
30 yaşında mükemmel olmasa da dayak atılamaz. bunun bir izahı, koşulu şartı olamaz.aynen öle gaz vermeyin insanlara yapıcı olun kendi yapamadığınız burda insanlara yaptırmaya kalkmayın.niye 30 yaşından sonra mükemmelmi oluyor insanlar nasıl bir mantıkdır bu 70 yaşında dolandırlıyor insanlar.bilge insanlara soruyolarda ne bilirsin diye haddimi bilirim diyor.insna her yaşta akıl danışmalı.
30 ve üstü yas kör olacak yaslar degildir.anne baba evladı için en iyisini ister bizler o yaşlarda ne yazıkki tecrübesiz ve kör olabiliyoruz.evladını yönlendirmek için olağan üstü güçlere sahip olmaya gerek yok.gelecek tehlikeyi sezebiliyorsun zaten yaradan o gücü vermiş.sizi istemek zorunda değillerdi olabilir oğulları için en iyisini istemek suç değil sığ görüşde değil.gönülleri olsaydı keşke o insanlarında.
benzer durum yaşadım vazgeçtim demişsiniz ama arkadaşınızın arkasındasınız.siz niye vazgeçtinizde şimdi arkadaşınızın gizli evliliğine destek oluyorsunuz.yazık kendiniz bir yanlıştan dönmüşsünüz arkadaşınızı yanlışa sürüklüyorsunuz.Alkışlıyorum
Buarada arkadaşımın dediği laf ondan vazgeçemiyorum neolur anlayın demiş babası gelip vurmuş hızla.anne izliyor.karşı koymadı diyor.anne babaya hakaret vs en ufak bir şey yok.asla.
benzer durum yaşadım vazgeçtim demişsiniz ama arkadaşınızın arkasındasınız.siz niye vazgeçtinizde şimdi arkadaşınızın gizli evliliğine destek oluyorsunuz.yazık kendiniz bir yanlıştan dönmüşsünüz arkadaşınızı yanlışa sürüklüyorsunuz.
dayak yemesini tasvip etmiyorum demiştim ama burda ahkam kesmek isteyenler ego tatmini yapanlar yazdıklarımın burasından tutmuş sadece.herkes evlat sahibi yada olacak kimseye yanlış kararlar aldırmayın sanalda olsa burda verilen akılın vebali var.
insanın iyisi olmuyorsa hiç bakmayalım o zaman tercih yapmayalım.en iyisinden kastım her şeyiyle en iyisi ahlak erdem aile ve maddi olarak.aklımdan hiç çıkarmam zaten insanın en iyisini.dostlarımda komşularımda en iyisini seçerim seçme hakkım var aklımı kullanırım.30 ve üstü yas kör olacak yaslar degildir.
"En iyisi" kavrami nedir size gore?
Bir insani diliyle,irkiyla,diniyle oldugu gibi kabul edememek en iyisini istemek midir?
Tehlikeden kastınız nedir pardon? Bu meseleye istinaden mi konustunuz genel olarak mi?
Karpuzun,mandalinanin en iyisi olur da insanin en iyisi olmaz. Bunu da aklinizdan cikarmayin..
aynen öle.vardır bir bildikleri burda her şey yazılmadığını düşünüyorum.bu vebal sizin için de geçerli.
ailesinden dayak yiyen 29 yaşında bi kadına 5 senedir sevdiğim adamı seçme aileni seç diyosunuz.
Eşiniz sizden daha üstün özellikli bir kadını seçerse, seçme hakkı var mı? Tek siz uyanık değilsiniz ya, memleketin en az 35 milyonu rahatça aklını kullanabilir.insanın iyisi olmuyorsa hiç bakmayalım o zaman tercih yapmayalım.en iyisinden kastım her şeyiyle en iyisi ahlak erdem aile ve maddi olarak.aklımdan hiç çıkarmam zaten insanın en iyisini.dostlarımda komşularımda en iyisini seçerim seçme hakkım var aklımı kullanırım.
insanın iyisi olmuyorsa hiç bakmayalım o zaman tercih yapmayalım.en iyisinden kastım her şeyiyle en iyisi ahlak erdem aile ve maddi olarak.aklımdan hiç çıkarmam zaten insanın en iyisini.dostlarımda komşularımda en iyisini seçerim seçme hakkım var aklımı kullanırım.
Benim aklımda soru işaretleri vardı ailemden dolayı vazgeçmedim.benzer durum yaşadım vazgeçtim demişsiniz ama arkadaşınızın arkasındasınız.siz niye vazgeçtinizde şimdi arkadaşınızın gizli evliliğine destek oluyorsunuz.yazık kendiniz bir yanlıştan dönmüşsünüz arkadaşınızı yanlışa sürüklüyorsunuz.
dayak yemesini tasvip etmiyorum demiştim ama burda ahkam kesmek isteyenler ego tatmini yapanlar yazdıklarımın burasından tutmuş sadece.herkes evlat sahibi yada olacak kimseye yanlış kararlar aldırmayın sanalda olsa burda verilen akılın vebali var.
evet dedim daha öncede sizlerin fikri bu benim fikrimde bu gizli yapılan bir evliliği tasvip etmiyorum haa bildiklerini okurlar bizim aklımız bize yeter diyenlere sözüm olamaz benim.aileninde sözü olamaz burda yapılan yorumları okuyup böle konuşurlarsa zaten vay hallerine.aile adamı bir kere bile görmemiş. baştan sırf maddi gerekçelerle reddetmiş. çocuk da işsiz değil. sadece ailenin istediği o çok yüksek miktarda maaşı yok. kadın ailesinden dayak yiyor. daha önce de vurma vs olayları olmuş.
özet bu.
siz de diyorsunuz ki ne olursa olsun ailenin bildiği vardır.
evet mi?
evet dedim daha öncede sizlerin fikri bu benim fikrimde bu gizli yapılan bir evliliği tasvip etmiyorum haa bildiklerini okurlar bizim aklımız bize yeter diyenlere sözüm olamaz benim.aileninde sözü olamaz burda yapılan yorumları okuyup böle konuşurlarsa zaten vay hallerine.
Benim aklımda soru işaretleri vardı ailemden dolayı vazgeçmedim.benzer durum yaşadım vazgeçtim demişsiniz ama arkadaşınızın arkasındasınız.siz niye vazgeçtinizde şimdi arkadaşınızın gizli evliliğine destek oluyorsunuz.yazık kendiniz bir yanlıştan dönmüşsünüz arkadaşınızı yanlışa sürüklüyorsunuz.
boşa yazmışım ne diyelim rabbim utandırmasın kızı inşallah mutlu olurlar.inşallah ailesi bir gün affeder.Benim aklımda soru işaretleri vardı ailemden dolayı vazgeçmedim.
Onlar kararını vermiş sadece yurtdışında Nasıl olur diye merak etmiştik
beni tuzağamı düşürmekti sizin derdiniz.ailenin bir bildiği var evet yüzlerce kez evet.hah şu duruma evet dediyseniz daha da uzatmaya gerek yok.
beni tuzağamı düşürmekti sizin derdiniz.ailenin bir bildiği var evet yüzlerce kez evet.
evlenme teklif etmedim sakin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?