gizli gizli yol almayı öğrenmem gerek

Kaynınizın ve kayinvalidenizin zihniyeti iğrenç.

Kızın annesi babası ölmüş kendi yoğunbakimda kayninız o da ölsun diyor.

Kayinvalideniz size neden corba goturdun diyor.

Cevap verseydiniz insanlık yaptım siz ne anlarsınız insanlıktan diye.

Koyabildiginiz kadar mesafe koyun. Ne halleri varsa görsünler.

ve inanın ne kız beni tanır nede ben kızı.yüzünü bir kere bile görmedim.şunu anladım ;asıl mesele benim kız ile olan ilişkim.ne çorba ne hastalık ne ziyaret.kesinlikle istenmeyen olmamı istiyorlar. her defasında da ayaklarına dolanıyor.kv eşime diyor ki; ''canım yavrum seni bu şeytan kız yönlendiriyor değil mi'' yoksa sen asla benim sözümden çıkmazsın (?) canı yavrusu 38 yaşında koca adam. saltanatı elden gidiyor diye paçaları tutuşmaya başladı.

evet ayrılmışlar ama kız çorba isteyip kaynım götürmediği için benden önce olmuş bu konu.ama eşimin ailesi sürekli ben yemek götürdüğüm için oldu tezini savunuyorlar.
Kaynin zaten kıza ölsün diyen biri ayrılmalarını neden bu kadar onemsiyorlarmis? Neyse ki kızcağız kurtarmis kendini bunlardan.

Kaynin zaten kıza ölsün diyen biri ayrılmalarını neden bu kadar onemsiyorlarmis? Neyse ki kızcağız kurtarmis kendini bunlardan.
ayrılmışlar ben konuya dahil olmadan önce kız zaten sildiğini söylemiş.

Anasının kopyası oglu olacak pis herif. Allah kimseye yasatmasın bu acıyı. Ne demek kendide ölsün. Bu nasıl vicdansızlık.
Allahta ona kalbindekini veriyor sağlık sorunları yaşıyormuş ben görüşmüyorumda görüşenlerden duyuyorum;doktorları ya öleceksin ya felç olacaksın diyormuş. aldı çünkü mazlumun ahını.

Ailesi ölmüş o neden yaşasın ne demek ya? Ben böyle konuşan insandan her şeyi beklerim. Çoluğunuz çocuğunuz varsa beraber vakit geçirmesinler. Hasta ruhlu resmen Allah korusun ya. Daha neler okuyacağım acaba.

ay o kadar sinirlendim ki. kendim yaşamışım gibi sonda yazdıklarınızı yapmak istedim..
Allah aşkına bu zihniyetteki insanlarla bir daha görüşmeyin, gerekirse aile apartmanından da çıkın
bebek olunca size dadanmasınlar.

Çok çirkin olaylar. Siz doğrusunu yapmışsınız yardım ederek. Yine de kimsenin ölmesini dilemeyin, kötülük yapmaya niyetlenmeyin. Yok sayın onları en büyük ceza olur zaten.

Mesele namus falan değil, mesele onların sahip olmadığı vicdana ve merhamete sahip oluşunuzu kaldıramıyor olmaları. Ne vicdana sahip olacak ne de kendilerinden vicdanlıyı takdir edebilecek yürekleri var.

Namusları olan kız hakkında o da ölsün diyebiliyorlar. Sırf laftan keşke orda olsaydım sana bakardım demesini biliyorlar. Namusları olan kızı yapayalnız bırakırken akılları nerdeymiş? Vallahi bazı insanları saçından tutup çevirip çevirip duvara yapıştırıcan sümük gibi. Çok sinirleniyorum.

Allah rızası için insanlık yapıyorsunuz ve aldığınız tepki içler acısı, ne namusu yahu? 2 kap yemeği nasıl bununla bağdastırmıslar.. cok korkunc bir aile ya, özellikle kaynınızın dediği şeyler.. insanda biraz merhamet olur. iyilikten anlamayan insanları hayatınızda barındırmayın gerçekten, kızın ayrılmasına da ayrıyeten sevındım.

Ben Ankaradayım arkadaş corona oldu cok incedir hicbirsey istemeyen insanlardandir aradım değişik corbam vardi ahh dedi bir kase içerdim sakin getirme aman tehlikeli dedi yaptım götürdüm kapının onunune koydum aldı annesi istanbuldan aradi teşekkür ediyor bir kepçe corba numaram bile yok tanımam etmem sizinde ellerinize sağlık Allah sizden razı olsun zorda kalan bir insana yardım etmişsiniz Rabbım size nasip etmiş ne güzel neyse şuan inan dua ettim doğacak bebeğin insalh senin ve eşinin merhametine benzer günümüzde kaybettiğimiz değer cunki gelecek neslin cok ihtiyaci olacak belliki

Kötü insanlar en azından zekice yapıyorlar kötülüklerini ama salak insanlara dayanamıyorum ya resmen zeka yoksunları kusura bakma konu sahibi cidden sinirlendim çorba götürdün diye namusları mı bozulmuş kız yardım isterken gtlerini dönmüşler ama? Yalancı asalaklar ya

Olay çok hızlı gelişti.
Kız covid oldu.
Kaynın ölsün dedi.
Kimse bir tas yemek götürmedi.
Sen götürdün.
Kaynanan öğrendi bizim namusumuz o dedi.

Şimdi siz size yaşattıkları için intikam istiyorsunuz. İyi de bir şey yaşatmamışlar ki size ne yaşatmışlar. Saçma sapan konuşmuşlar. Muhattap olmayın geçin bu insanlarla. Son yazdıklarınızı görünce kıza yemek götürmenizin altında bile bir şey aradım şu an.

Böyle güzel insanları gördükçe mutlu oluyorum.
Eşinizin ailesi ne demişse hiç bir önemi yok, siz niçin yaptığınızı ve kendinizi biliyorsunuz sonuçta. Eşiniz sonuçta arkanızdaymış boşverin konuşsun dursunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…