gizli işler güçler .....

Valla bence konunun temeline inmek lazım. Böyle bakınca haklı görünüyorsunuz ama neden eşinizin böyle yaptığını bir sorgulayın. Normalde de gizli saklı işler yapan huy edinmiş biriyse ciddi şekilde karşına alıp rest çekmen lazım.
Ama eğer sen gizli yaptığı iş konusunda üstüne sürekli baskı kuruyorsan bu seferde kendini suçlamalısın. İnsanlarım hayat içinde kurduğu hayal ve ideallere eşler saygı ve destek göstermeli

Daha önce ne kadar karşı çıkarsanız çıkın bu gizli iş çevirmesini haklı çıkarmaz ama madem "sen bilirsin ama benim kafama yatmıyor" diye orta yollu konuşarak kararı ona bıraktınız gizli yaptığı için tepki gösterin ama çok uzatmanın anlamı yok gibi.
Bu arada ben de riskli işleri pek sevmem her şey güllük gülistanlıkken gereksiz bulurum.

Kaç tane ortak iş yapan gördüysem kısa süre sonra kanlı bıçaklılar. Biri diğerini dolandırıyor ve ortaklık bitiyor hep.
Eşinizdeki cesareti takdir ettim.
Size söylememesi ise daha kötü şirket açmasından. Bazen erkekler düşüncesiz olabiliyor,ben çok kızardım biriyle ortak iş kurmasına da ve daha fazlası bunu benden gizlemesine.

Sizce neden size söylemedi bence oturup konusun tavır yapmak erkekleri itiyor sakin olun

Sizce neden size söylemedi bence oturup konusun tavır yapmak erkekleri itiyor sakin olun
Konuştuk tek dediği zaten evet söylemedim çünkü zaten kabul etmicektin istemicektin oluyo. İyi dedim bende istemiceğim her şeyi yap banada söyleme bu mu yani diyorumm haklısın diyo bu seferde ama taviz vermiyorum bakalım ne olcak ...

Aynenn zaten bütün kırgınlığım sinirim bana söylememesi.

Haklısınız abartılı bir şey yok. Bu kadar büyük bir karar ilk sizinle konusulmalıydı

Aynen gerek yok ki ondan çok para istiyon yok gül gibi geçiniyoruzz zaten ne gerek varr.

Ya bu adamın kararı sizin işiniz değil ki neden bu kadar buyuk müdahale ediyorsunuz bırakın istediğini yapsın bu konuşmada tavır yapılacak bir durum göremiyorum adam her adımda izin mi almalı ben mi Farklı kafadayım eğer evine bakabiliyorsa sorun ne sizin istememeniz ona ben sana güvenmiyorum bu işi beceremezsin demek gibi geliyor saygı duyun

Ben ona yapmak istediği işlerle ilgili kesinlikle yapma demiyorum istişare yapıyoruz kafama yatmadı sen bilirsin diyorum. Gerçek de şu ki ilk defa bu seferki yapmak istediği iş kafama yattı ama bu da benden gizli saklı oldu .

Bak bu bana söylediğini aynen kocana soyle bırak tavır yapmayı açık açık konuş kırgınım de mesela ama tavırla triple olmaz

Normalde öyle bi insan değil. Zaten ilk defa oldu böyle belkşde o yüzden mi mi sindiremiyorum . Baskı değil ama destekte olmadığım doğru galiba

Normalde öyle bi insan değil. Zaten ilk defa oldu böyle belkşde o yüzden mi mi sindiremiyorum . Baskı değil ama destekte olmadığım doğru galiba
Ya adam seni aldattı mı çok buyuk yanlış mı yaptı düsüncesizlik etmiş sadece buyuk bir şey olsa nedendiyeyim uzatma diye bu sitedekilere bakma herşeyi çok büyütüyoruz konus ve konuyu kapat destek ol bak senden gizli askım atıyor mu bir kere denesen

Bak bu bana söylediğini aynen kocana soyle bırak tavır yapmayı açık açık konuş kırgınım de mesela ama tavırla triple olmaz
Doğru söylüyosun konuşmak istiyo galiba ki hafta sonu için bişiler ayarlamış. Konuşmak çözüm olurr inş. Fikirlerinşz için teşekkür ederimm.

Doğru söylüyosun konuşmak istiyo galiba ki hafta sonu için bişiler ayarlamış. Konuşmak çözüm olurr inş. Fikirlerinşz için teşekkür ederimm.
inşallah çözersiniz bu arada çoğu koca yapmaz karısına konuşmak için bu kadar çaba

inşallah çözersiniz bu arada çoğu koca yapmaz karısına konuşmak için bu kadar çaba
Haksız olduğunu biliyo zaten ama ben kimim yaa 14 senelik evliyiz bi 6 senede flört desen 20 senedir dipdibeyiz yani çok üzüldüm kırıldım. İnşallahh çözeriz

Haksız olduğunu biliyo zaten ama ben kimim yaa 14 senelik evliyiz bi 6 senede flört desen 20 senedir dipdibeyiz yani çok üzüldüm kırıldım. İnşallahh çözeriz
Bu yüzden boşanmayacaksınız heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…