Gizli kredi

Kredi kartı kullanıyorsanız belki kartları tam ödeyemedi ve faiz binince açıldı size söylemedi..
Ya da bir arkadaşı için çekti (umarım öyle değildir çünkü etrafta kötü örnekleri çok, yani kredi çektirip ödemeyen arkadaşlar)
İnşallah mantıklı açıklaması vardır.. Geçmiş olsun..

Sizden bir önceki mesaj da açık açıklamıştım
Babası çektirmiş

önce eşinizle konuşun cidden açıklamasını dinleyin yalan dahi olsa inanmazsanız ailesine anlatın onlar olesini konusurken sohbet esnasında bu olayı açsınlar onlara ne cevap vereceğine bakın sonrasını dusunursunuz yine

5 yaşında çocuk mu bu ailesine şikayet edeceksiniz? ben bu kadınlar anlamıyorum. işimize gelince biz aile olduk, onlar dışarda kalsın. işimize gelmeyince ailesinin yanında mı söylesem :/ olayları daha da büyütüp iyice soğukluk sokarsınız araya bunu yaparsanız. elinizde net kanıt varsa çıkın kaşısına hesap sorun. neyini geçiştirecek o zaman?

2. Taksidi ne şekilde, hangi para ile yatıracağına bakıp ondan sonra soracaktım , dayanamadım bugün sordum
Bir sürü farklı şeyler söyledi tahmin ettiğim gibi.
İlk çekmedim dedi
Daha öncekeri çekmek istediğini ama kredi çıkmadığını söyledi.
Sıkıştırınca babasına çektiğini söyledi , babası 'kimseye söyleme' demiş o yüzden söylememiş ..

:işsiz:

İyi de kimseye söyleme demek eşine de söyleme demek değildir ki. Evlilikte her şeyi eşinle paylaşmayacaksan hani "hayat arkadaşlığı"??? İzin almak değil, sormak değil, sadece söylemek bu kadar mı zor?

Gerçi babası da kimseye söyleme derken gizli saklı işler çeviren bir adam olduğu imajı çizdi bende. Öyle bir adamdan sizinki gibi bir koca çıkması da normal.

Kusura bakmayın ama sizin yaşadığınız evlilik normal değil. Saçma sapan bir evlilik. İlla da devam edeceğim derseniz mutlu olmayı beklemeyin. Dışarıya karşı "aaaa 3gunlukdunya evli tabi ki" densin istiyorsanız, eşinizin soyadını taşımak, onunla aynı çatı altında kalmak istiyorsanız devam edin. Ama mutlu olmayı, huzurla paylaşmayı, eşinizle birbirinize merhametle gülümseyerek çay içmeyi, elele dolaşıp geleceğe dair hayaller kurmayı beklemeyin.

Sorun çözüldü herhalde...
Krediyi babasına çekmiş.
Babası "kimseye söyleme" demiş.
İlk taksit ödenmiş.

İyi de kimseye söyleme demek eşine de söyleme demek değildir ki. Evlilikte her şeyi eşinle paylaşmayacaksan hani "hayat arkadaşlığı"??? İzin almak değil, sormak değil, sadece söylemek bu kadar mı zor?

Gerçi babası da kimseye söyleme derken gizli saklı işler çeviren bir adam olduğu imajı çizdi bende. Öyle bir adamdan sizinki gibi bir koca çıkması da normal.

Kusura bakmayın ama sizin yaşadığınız evlilik normal değil. Saçma sapan bir evlilik. İlla da devam edeceğim derseniz mutlu olmayı beklemeyin. Dışarıya karşı "aaaa 3gunlukdunya evli tabi ki" densin istiyorsanız, eşinizin soyadını taşımak, onunla aynı çatı altında kalmak istiyorsanız devam edin. Ama mutlu olmayı, huzurla paylaşmayı, eşinizle birbirinize merhametle gülümseyerek çay içmeyi, elele dolaşıp geleceğe dair hayaller kurmayı beklemeyin.

Valla ben daha konunun ilk başındaaaaaa, "bu nasıl evlilik " dedim diye laf ettiler. Bence sende söyleme, boşuna canın sıkılmasın. Çünkü insanlar evliliği ,kimliğin medeni hal kısmında "evli" yazması zannediyorlar.

Yaşanılası bir evlilik değil haklısınız
İnsanların ne dediği ya da diyeceği umrumda değil.
Tek düşüncem oğlum .. Onun boynu bükük kalsın istemiyorum.
Dediğiniz hayaller evlenmeden önce vardı ama evlenince bitti maalesef
3 günlük yalan dünyada , gelip geçici şu dünyada yolda konaklayan yolcu gibiyiz. Bu dünya geçici , bu dünyada kötülük yapan öbür dünyada cezasını çekecek hatta bu dünyada da çeker. O yüzden kaygım yok . Kendime dair bu evlilikten bir beklentim de yok . Şimdilik oğlum için sabrediyorum sabredebildiğim kadar ..

Back
X