Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

elasrcerten

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
109
3
68
İzmir
Oncelikle hepinize mrb ve hayırlı ramazanlar, bu aralar yuva yıkan genc kızlar konusu cok fazla iken açmak istemezdim ama artık çaresizim ve benimki biraz daha farklı..simdiden bana akıl verenlere cok tesekurler…

Ben 24 yaşında bir bankacıyım..Mayıs 2013'te birisiyle tanıştım, 3 ay boyunca herşey yolunda gitti,inanın cennette gibiydim, agzımdan cıkan her soz o dakika oluyordu, hergun cicekler, basımdan asagı gul yaprakları, kahvaltılar, aksam yemekleri evlilik hayalleri, gelecek planları ile dolu bir iliski, daha 2.ayda annesinin evine aksam yemegine davet etti..Ama benim icimde hemen suphe olustu bir erkegin bunları yapması cok cok fazla geldi, nufusta calısan bir arkadasımda istersen bir bakalım dedi, ve tabiki EVLİ, 2 tane erkek cocugu, birisi 3 yasında, digeride o zaman daha 4 aylık bebek..

Aynı gun is cıkısı icin yemege gitmek icin sozlestik, gidip oturduk ve anında konuyu actım, ben asla o cocukların gunahına giremem onların rızkını yiyemem, sakın bir daha beni arama adımı agzına bile alma dedim ve kalktım, restoranın onunde taksi beklerken beni kolumdan tuttugu gibi bindirdi arabasına, yarım saat kesintisiz dövdü, tehdit etti, bensiz ictigin suyu bile haram ederim,senide çevrenide yakarım diye ve tabiki çok korktum benim cevremde kimsem yok annem ve kız kardesimle sessiz sakin bir hayatımız var, neyse yatıştırıp tamam ayrılmıyoruz dedim, bu olaydan sonra birkac kez kavga cıkartarak ayrılmayı deneyim ve 1 yıl icinde en az 5 kez dayak yedim, daha sonra polise gittim, polis elinde kanıt olmadan birsey yapamayız bacım, onun karısı senden sikayetci olmalı dedi, kendin bulaşmışsın dedi yolladı, en son anneme anlattım, annemle karısını aradık care kalmayınca, birlik olup sikayet edelim o da bilsin diye, karısıda bize kufretti, benim kocam yapmaz dedi hakaretler etti kapattı..

Ben bu adam yuzunden ne evden cıkabiliyorum, ne arkadaslarımla oturup bir bardak cay icebiliyorum, ne olursunuz bir akıl verin ben herseyi denedim kurtulamadım sonu hep DAYAK ! Ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum, bu hayvanlada bu niyetle gorusmustum, belam oldu..Hayatım zehir oldu.

darp raporu alıp gitmedinizmi? karakolada...
eşi sizden şikayetci olmalı diye gönderdiler:26:

Allah yardimcin olsun canim..ee tehdit ediyor diye savciliga sikayette bulunsan olmazmi hos pek caydirici olmuyor ama belki biraz geri adim atar..ne istiyor ki hem karisi ile hem senle olmakmi.mAllahim tez zamanda kurtarsin insallah

darp raporu alıp gitmedinizmi? karakolada...
eşi sizden şikayetci olmalı diye gönderdiler:26:

aynen oyle yaptılar, benim sikayetci olmaya hakkım yokmuş, işin kotusu darp raporu alınıcak belirgin izlerim yoktu, hamlamış gibi her yerimde ağrı..Acıkcası korktum birde bu polis savcılık vs uzaklastırma kararı alınan cogu kadın kocası veya sevgilisi tarafından olduruldu,polis ilgilenmiyor umurlarında değil

Allah yardimcin olsun canim..ee tehdit ediyor diye savciliga sikayette bulunsan olmazmi hos pek caydirici olmuyor ama belki biraz geri adim atar..ne istiyor ki hem karisi ile hem senle olmakmi.mAllahim tez zamanda kurtarsin insallah

o kadar akıllı ki elime kanıt vermiyor, tehditler hep yuz yuze oluyor telefonda melek, resmen zorla alı konuluyorum

Peki bişey sorucam,
Annesinin evine yemeğe gittiğinizde annesi bu duruma nasıl ses çıkarmadı? :S
Oğlu evli 2 çocuk babası çocuklar bebek sayılacak yaştalar üstelik..

Peki bişey sorucam,
Annesinin evine yemeğe gittiğinizde annesi bu duruma nasıl ses çıkarmadı? :S
Oğlu evli 2 çocuk babası çocuklar bebek sayılacak yaştalar üstelik..

bilmiyorum, bilemiyorum.. eşini anneside sevmezmiş, boşanmalarını istiyormuş ama çocuklar kucukmus, aynı hikaye.. ben nasıl bir işin içindeyim..

Yani bu adam bana hem yalan söyleyecek hem dövecek hem hayatımı karartcak!mahkemelerde süründürürüm onu be
Karakol olayı ayrı konu zaten ?savclga niye gtmiyorsunuz anlamadm
Yada o adamla buluşun karısını arayıp telefonu açık brakbilirsiniz.
Ilgnç valla ne diym

DARP RAPORU VE ŞİKAYET
başka çözümü yok
yada adamın senden gönlünün geçmesini bekleyecsin
son ihtimal çekinceği bir akrabasını aracı koymak olabilr
eşi ne de ispat edebilrsin
elinde kanıtla gittiğindede inanmıyorum benim kocam yapmaz demez herhalde
gerçi inandığında şikayetçi olurmu orasını da bilemem
ayrıca şikayeti ne olucak
zina suç değil artık bildiğim kadarı ile
gerek yaşın gerekse mesletaşın olarak çok üzüldüm bu duruma
umarım kendine verdiğin bu zarar
geleceğini de etkilemez

Üzüldüm... Rabbim yardımcınız olsun inşallah!

Madem eşi, benim kocam yapmaz gillerden, sizde beraber resim falan çekinin. Yani birlikte olduğunuza dair kanıtlar sunun bayana. Açıkcası bende Türkiye Polisinin karı/koca ve sevgili ihbarlarına gerekli hassasiyeti göstermediği kanaatindeyim.

Yazık ya, yıl 2014 ve hala bu denli çaresizlikler yaşanıyor...

Canım Belliki Bu Adam Seni Saplantı Haline Getirmiş. Yavaş Yavaş Ona Hissetirmeden Kendinden Soğutmaya Çalışsan Yani Onun Sevmediği Kadın Şekli Nedir Azçok Bilirsin Ne Yap Et Kendini Bi Şekilde Ondan Soğut Polis,Savcılık Falan Resmi Bir Delil Olmadan Hiç Bir Müdahale Etmez Maalesef Yasalarımız Bu Şekilde ve Bu Yüzden Bir Sürü Kadın Öldürülüyor.

annesi nasıl göz yummuş hem gelını hem 2 torunu varken??
adam psıkopatta annesınındemı gözünü korkuttu acaba?
sessız kalmamaya çalış,o sana vuruyosa sen ona daha cok vur bide sakın ailenı işin içine katma,o tehdit etsede kanma..
eger telefonuna msj arama vs.. olursa kanıt olabılecek savcılıga gidersin
gerci bu modeller cok iz bırakmaz arkasında gibime gelıyor

yazıldımı bilmiyorum ama karakola değil savcılığa şikayet dilekçesi yazın ve uzaklaştırma da isteyin darp için iz olması gerekmiyor merak etmeyin ve rapor alın onu da dilekçenize ekleyin gerekirse ses kaydıda yapın, ve çok bunaldıysanızda şehir değiştirin derim ben ( savcılık dilekçeyi es geçemiyor mecburen bakmak ve işlem yapmak zorunda ,karakol gibi değil yani

Nasil hic birsey yapamiyorsun 5 kere dayak yedin polis sana olmaz mi dedi hic inandirici degil kusura bakma karisini aradin oda kocam yapmaz dedi buda inandirici degil yaptiginiz cirkinlikleri mesrulastirip acindirmayi birakin
Gidin savciliga verin dilekce degistir telefonunu adresini is yerinden sube degisiigi iste olsun bitsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

evinizi degiştirseniz. telefonlarınızı degiştirseniz yinemi olmaz:26:
sizi aradagında ses kaydı yapıp eşine dinletseniz

Korkmayacaksın. Sen korktuğunu belli ettikçe üstüne geliyor.
Belki sen şikayetçi olamıyorsun (burayı pek anlayamadım) ama dışarı neden çıkamıyorsun?
Çık ve herhangi bir hareketinde anında polisi ara.
O zaman şikayetçi olabilirsin. Beni rahatsız ediyor diyerek....
En önemlisi korkmayacaksın. Ormanda mı yaşıyoruz ya...
Aslında orman kanunları bu adamlar için geçerli... eğer yapabilirsen dövdürt iyi gelir...

Bu adamla birlikte mi yaşıyorsunuz? Neden sizden vazgeçmiyor? Karısından da boşanmayacaksa nedir amacı? Zorla alıkoyma derken? Çok korkunç... Kimseniz mi yok? Dayı, Amca?

.

Aynen oyle zinada suç degilmis artık en cok buna sasırdım, darp raporu alabilicegim gozle gorunur bir hasar keske olsa diyorum artık, sadece hamlama oluyor ve gidince geri ceviriyorlar,bu zamana kadar gonlu gecer diyede dusundum, gecmedi, benden istedigi birseyde yok, anlayamıyorum iste, yuva kurucam cocugum olucak diye basladıgım bir iliskiden bu sonuc cıkınca mahvoldum zaten, birde surekli tehdit ve dayak.. adam her kavgada karısına araba alıyor, istedigi baska bir seyi yapıyor kadın susuyor, ben ilk degilim, 9 yıllık evli bu kisi, evlendiginin ilk ayı aldatmaya baslamıs, ve tek gecelik degil gonul iliskisi seklinde, bir kadın hic mi anlamaz hic mi hissetmez, resmen kabullenip oturmuş benim aklıma gelen tek acıklama bu.

Sehir degistirmek hep aklımda, en kolayı bu gibi, ama ailemi arkamda bırakamam, bu yasıma kadar annemden bir hafta ayrı kalsam hasta oldum, onlarda burayı bırakmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…