- Konu Sahibi elasrcerten
-
Bakın ogrendigim ilk gun ayrılmak istedim dayak yedim, turlu bahaneler ile denedim dayak yedim, soguk davrandım dayak yedim, karısını aradım agza alınmıcak sozlerini yuttum, polise gittim isimiz gucumuz var bacım dedi laubali sekilde. Anneme anlattım, gizli saklı bir is yapmıyorum, yuva yıkmak istesem karısını arayıp nolur siz beni sikayet edin diye yalvarmam, ben yuva kurma hayali ile girdim bu işe, korkuyorum, inanın yasadıklarımı bilemezsiniz
Sen hala bu adamla gorusuyorsun ve diyorsunki her yolu denedim olmuyor adam pesimi birakmiyor !
Acma telefonlarini kapinami gelecek gelsin cagir polisi sikayetci ol 6 ay hapis cezasi var hic degilse 4 mahkemedede karara baglaniyor dosya
Sen hic birsey yapmamissin polise degil savciliga gideceksin tehdit suclamasi icin bir tane sahit bul 3 durusmada oda karara baglanir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu nasil bir manyaktir anlamadim ya.
Sehir degistirin, kacin kurtulun bence.
ya da ayak cekin, evlenelim diye baski yapin, belki kacar.
Sehir degistiremiyorum işim burda, ve en onemlisii ailemi asla bırakamam, annem calısmıyor, birde kucuk kardesim var 13 yasında, evlilik baskısını denememistim, bunu yapıcam
aile ve sosyal politikalar bakanlığını arıyorsun hemen. anlatıyorsun. o karakola gittiğin polislerin adreslerini vs. de veriyorsun. seni yönlendirecekler.
hiç mi olmadı izini kaybet. annenide bağlayan bir şey yok sanırım. bırakıp gidin. tayin vs. hakkın varsa da süper olur. ailenin çevresini kaybetmesi, seni kaybetmekten iyidir.
Evet kapıma geliyor, sabaha kadar iciyor, muzik dinliyor bangır bangır, aradım polisi isim vermeden, anlattım, geldi polis, aldı bir arka sokaga bıraktı, bidaha yapma diye nutuk cekti, gitti. 10 Dk gecmeden geri geldi, tekrar aradım, tamam dediler, birdaha polis falan gelmedi. Tehdit suclaması icin elimde bir mesaj dokumu ya da telefon konusması lazım, YOK ! Telefon konusmasını gotursem ben suclu cıkarım, oyle melek, yuz yuze azrail ! Cıkartıp video mu cekeyim, gizli kamera mı takayım, lutfen ya, farzedin 4 mahkemede karara baglanıyor, bu 4 mahkeme demek en az 2-3 yıl demek, ulkede cocuk tecavuzculeri bile elini kolunu sallayıp geziyor, katiller 3 yıl alıp cıkıyor, daha cok hırslanıp donuyorlar..
Samimiyetine inanıyorum. Sadece sen böyle bir psikopatla yemek yerken annen evde ne yapıyor? Kızıma bir şey yapar diye seni yalnız göndermeye cesaret edebiliyor mu? Yorumu nedir? Bunları merak ettim.
Sizde bu olaylari ornek alarak iliskiye devam edin mutluluklar !
Evet kapıma geliyor, sabaha kadar iciyor, muzik dinliyor bangır bangır, aradım polisi isim vermeden, anlattım, geldi polis, aldı bir arka sokaga bıraktı, bidaha yapma diye nutuk cekti, gitti. 10 Dk gecmeden geri geldi, tekrar aradım, tamam dediler, birdaha polis falan gelmedi. Tehdit suclaması icin elimde bir mesaj dokumu ya da telefon konusması lazım, YOK ! Telefon konusmasını gotursem ben suclu cıkarım, oyle melek, yuz yuze azrail ! Cıkartıp video mu cekeyim, gizli kamera mı takayım, lutfen ya, farzedin 4 mahkemede karara baglanıyor, bu 4 mahkeme demek en az 2-3 yıl demek, ulkede cocuk tecavuzculeri bile elini kolunu sallayıp geziyor, katiller 3 yıl alıp cıkıyor, daha cok hırslanıp donuyorlar..
Sehir degistiremiyorum işim burda, ve en onemlisii ailemi asla bırakamam, annem calısmıyor, birde kucuk kardesim var 13 yasında, evlilik baskısını denememistim, bunu yapıcam
Cok tesekkurler, aile ve sosyal politikaları arayacagım, ailem malesef kurulu duzeni bozma taraftari degil, birde ev kendimizin, satısa cıkardık ama olmadı, cokta durumumuz iyi degil suan, bir benim maasım var..
Madem oyle hic birsey yapma git dost hayati yasa ne soylesek soyle kadin cinayeti boyle tecavuzcu arkasina siginiyorsun korkma bu kadar polise sikayetciyim dedin mi kapima dayandi tehdit ediyor dedin mi adami salarlar tabi sikayetci degilsin acmis son ses muzik dinletiyor dersen ciddiye alirlar mi aradim gelmediler diye polisi zan altinda birakiyorsun! ya gorusme adamla numarani adresini degistir is yerinden tayin iste bunlaridami korkudan yapamiyorsun
Nasil hic birsey yapamiyorsun 5 kere dayak yedin polis sana olmaz mi dedi hic inandirici degil kusura bakma karisini aradin oda kocam yapmaz dedi buda inandirici degil yaptiginiz cirkinlikleri mesrulastirip acindirmayi birakin
Gidin savciliga verin dilekce degistir telefonunu adresini is yerinden sube degisiigi iste olsun bitsin
Aynen ya bende inanmadim bu konuya. Kurtulmak icin hic bisi yapmamissiniz. O yuzden inandirici gelmiyo. Insanlar sehir degistirin diyo, yok ben ailemden ayri kalamam diyorsun.Peh cok komik sanki fizana gideceksin. Nesin sen saka mi? Okumus kulturlu biri olacan da boyle seylere ses cikarmayip oturcan. Kusura bakma inandirici degil konun. Ayrica nerde bulusuyorsunuz ki dovuyor bu adam sizi?Samimiyetine inanıyorum. Sadece sen böyle bir psikopatla yemek yerken annen evde ne yapıyor? Kızıma bir şey yapar diye seni yalnız göndermeye cesaret edebiliyor mu? Yorumu nedir? Bunları merak ettim.
Bakın benim sadece bir annem ve bir 12 yasında kız kardesim, kurulu bir duzeni bozmak kolay degil, buradaki ev kendimizin 20 yıldır buradayız, evdeki tek maaş benim, kız kardesim gecen sene ciddi ve 2 defa ameliyat gecirdi surekli kontrol altında, ben bu aileyi nasıl bırakabilirim? Annem çalışamaz, kardeşim evde nasıl kalsın? Ben olmazsam ne olucak ?
insafsızlıkta üstünüze yok maşallah.
kız kurtulmaya çalışıyorum yazmış siz itham ediyorsunuz.. yazık gerçekten çok yazık..
e ama güzelim ne dense o olmaz, işim burada şehir değiştiremem,savcılık/ polis olmaz kadınları öldürüyorlar vs vs hep bahane.
git ver parasını bul iki tane izbandut gibi adam dövdürt bu ayı oğlu ayıyı. bu kadar tırsak olmayın be kızım. dağ başımı burası yahu ?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?